EWAR 03.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe tak ma byc okolo jeszcze 14 dni załamka przez tą pogodę myślałam że głowa mi dzisiaj pęknie musiałam tabletkę wziąć a teraz siedzę pod kocem i się trzesę z zimna chyba się czegoś napiję na rozgrzewkę ja dzis właczyłam na moment ogrzewanie!!!!! no a teraz ...bacardi z cola.... Moje ogrzewanie samo się włączyło. Pies się brudzi, piach nanosi. W domu prawie klepisko. A ja piwko popijam tylko pewna nie jestem czy ono rozgrzewa, bo nie grzane. Aby do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 03.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam zima trwała za długo a wiosna jest do d...py dlaczego ja w tym roku zaczęłam budowe tak ma byc okolo jeszcze 14 dni ... a po 14 dniach przyjdzie pewnie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam słonecznie tak jak wczoraj. Mam nadzieję, że dzisiaj to słońce będzie dłużej. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Wczoraj na forum znalazłam taką stronę http://www.youtube.com/watch?v=y-e7O1i72bg&search=polityka%21 . Nie wiem czy już znacie ale my ubawiliśmy się po pachy. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja dzis właczyłam na moment ogrzewanie!!!!! no a teraz ...bacardi z cola.... mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam niedzielnie!! Dziś relaks, skoczymy jedynie do castoramy po taczkę i siatkę. A od poniedziałku zaczyna się - a tak mi się nie chce, najchętniej bym wyjechała nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Wczoraj na forum znalazłam taką stronę http://www.youtube.com/watch?v=y-e7O1i72bg&search=polityka%21 . Nie wiem czy już znacie ale my ubawiliśmy się po pachy. Asia dobre i zarazem przerażające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.06.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Żeby nie było za dobrze to mojego syna dopadła ospa wietrzna i w kolejce jest już córka a na piątek mamy wykupione bilety na Depeche Mode. Ratunkuuuuuuuu......... Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Żeby nie było za dobrze to mojego syna dopadła ospa wietrzna i w kolejce jest już córka a na piątek mamy wykupione bilety na Depeche Mode. Ratunkuuuuuuuu......... Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem.Dzióbek w którym miejscu budujesz w ogrodniku , gdzieś po lasem czy bliżej od ulicy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem. Dzióbek w którym miejscu budujesz w ogrodniku , gdzieś po lasem czy bliżej od ulicy?. pod lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam, popsułam dziś kosiarkę , a tu trawa rośnie jak głupia. delf, takie różne betonowe i nie tylko kształtki mają na placu w SCMB na Santockiej. Nie wiem jak u nich cenowo, ale przynajmniej można pooglądać i dotknąć łapką. Ktoś niedawno pytał o takie czerwone donice i wklejał zdjęcie. Też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Żeby nie było za dobrze to mojego syna dopadła ospa wietrzna i w kolejce jest już córka a na piątek mamy wykupione bilety na Depeche Mode. Ratunkuuuuuuuu......... Asia Asia a oni sa w Warszawce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam poniedziałkowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.06.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam w mroźny poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam w mroźny poniedziałek alw w weekendzik to ma byc kolo 27 st.....wogole juz ma byc niby ukrop od piateczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam chyba mam przez tą pogodę dzis doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam chyba mam przez tą pogodę dzis doła ja mam dzis tescik dopuszczajacy do egzaminu panstwowego 3 noce zarwane....i wsio w głowie sie pokiełbasiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.06.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam poniedziałkowo, po pracowitym łikendzie kiedy ja odpocznę? no i jeszcze to, zimno kurcze od 2 tyg. mam plagę jaskółek, budują, budują i budują. my co tylko zaczną zwalamy, a one i tak budują (w zeszłym roku było to, samo).cała chata oblepiona, nawet na opaskach wokół okien. czy jest jakiś patent? no przecież jak tynk położę to, się wścieknę. no i kiedy będzie ciepło wreszcie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts