Teska 05.06.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam poniedziałkowo, po pracowitym łikendzie kiedy ja odpocznę? no i jeszcze to, zimno kurcze od 2 tyg. mam plagę jaskółek, budują, budują i budują. my co tylko zaczną zwalamy, a one i tak budują (w zeszłym roku było to, samo).cała chata oblepiona, nawet na opaskach wokół okien. czy jest jakiś patent? no przecież jak tynk położę to, się wścieknę. no i kiedy będzie ciepło wreszcie? pozdrawiam w piatek ma byc juz goraco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam chyba mam przez tą pogodę dzis doła ja mam dzis tescik dopuszczajacy do egzaminu panstwowego 3 noce zarwane....i wsio w głowie sie pokiełbasiło..... będzie dobrze. trzymam kciuki a u mnie wczoraj grupa wkurzyła wykładowcę i nas przeczołgał ja jeszcze jedne zajęcia na początku lipca + napisanie małej pracy i koniec oj długo się teraz na nic nie zapiszę. po prostu chyba się starzeję i jestem zmęczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Teska - 3mamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Teska - 3mamy kciuki o 15.30...prosze trzymac!!!! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Teska - 3mamy kciuki o 15.30...prosze trzymac!!!! dzieki no to OK bo już myślałem że pracować nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam, witam zimno - brrrr ! Mam pytanie : jak rozwiązaliście problem sławojki podczas budowy ? Czy ekipa miała swoją, wypożyczaliście toi toi czy zbijaliście cosik ? Proszę o wymianę doświadczeń pozdrowienia Od znajomego dostaliśmy beczkę, zrobiliśmy w niej kilka dziur coby płyny wypływały, wkopaliśmy ja w ziemię. Następnie zbudowaliśmy wkoło tej beczki domek 1X1 z drzwiami, z podłogą, wszystko jak się należy. Sąsiadka wymieniała u siebie deskę klozetową (różową) i ją zamontowaliśmy. Pełna kultura. Dodam, że udało się tę budowlę nam przenieść na drugą budowę. Super spełniała swoją rolę, no i nadal spełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam chyba mam przez tą pogodę dzis doła ja mam dzis tescik dopuszczajacy do egzaminu panstwowego 3 noce zarwane....i wsio w głowie sie pokiełbasiło..... będzie dobrze. trzymam kciuki a u mnie wczoraj grupa wkurzyła wykładowcę i nas przeczołgał ja jeszcze jedne zajęcia na początku lipca + napisanie małej pracy i koniec oj długo się teraz na nic nie zapiszę. po prostu chyba się starzeję i jestem zmęczona. ja ledwo zipie....pije druga kawke....i od 10.....musze to jakos chociaz raz przeczytac!! ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.06.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Teska - 3mamy kciuki o 15.30...prosze trzymac!!!! dzieki Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Teska - a co to za egzamin przed Tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam, witam zimno - brrrr ! Mam pytanie : jak rozwiązaliście problem sławojki podczas budowy ? Czy ekipa miała swoją, wypożyczaliście toi toi czy zbijaliście cosik ? Proszę o wymianę doświadczeń pozdrowienia Od znajomego dostaliśmy beczkę, zrobiliśmy w niej kilka dziur coby płyny wypływały, wkopaliśmy ja w ziemię. Następnie zbudowaliśmy wkoło tej beczki domek 1X1 z drzwiami, z podłogą, wszystko jak się należy. Sąsiadka wymieniała u siebie deskę klozetową (różową) i ją zamontowaliśmy. Pełna kultura. Dodam, że udało się tę budowlę nam przenieść na drugą budowę. Super spełniała swoją rolę, no i nadal spełnia A co z beczką i zawartością ? Zakopaliście po prostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam, poszukuję ekipy wykończeniowej! Zapłacę! A tak serio, to baaardzo jej potrzebuję od zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Czy ktoś korzystał z usług Ryszarda Szućki i jego ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam, witam zimno - brrrr ! Mam pytanie : jak rozwiązaliście problem sławojki podczas budowy ? Czy ekipa miała swoją, wypożyczaliście toi toi czy zbijaliście cosik ? Proszę o wymianę doświadczeń pozdrowienia Od znajomego dostaliśmy beczkę, zrobiliśmy w niej kilka dziur coby płyny wypływały, wkopaliśmy ja w ziemię. Następnie zbudowaliśmy wkoło tej beczki domek 1X1 z drzwiami, z podłogą, wszystko jak się należy. Sąsiadka wymieniała u siebie deskę klozetową (różową) i ją zamontowaliśmy. Pełna kultura. Dodam, że udało się tę budowlę nam przenieść na drugą budowę. Super spełniała swoją rolę, no i nadal spełnia A co z beczką i zawartością ? Zakopaliście po prostu ? tak jak napisałam: jeszcze nam służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No Maksiu, przetestuję twoją ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam, witam zimno - brrrr ! Mam pytanie : jak rozwiązaliście problem sławojki podczas budowy ? Czy ekipa miała swoją, wypożyczaliście toi toi czy zbijaliście cosik ? Proszę o wymianę doświadczeń pozdrowienia Od znajomego dostaliśmy beczkę, zrobiliśmy w niej kilka dziur coby płyny wypływały, wkopaliśmy ja w ziemię. Następnie zbudowaliśmy wkoło tej beczki domek 1X1 z drzwiami, z podłogą, wszystko jak się należy. Sąsiadka wymieniała u siebie deskę klozetową (różową) i ją zamontowaliśmy. Pełna kultura. Dodam, że udało się tę budowlę nam przenieść na drugą budowę. Super spełniała swoją rolę, no i nadal spełnia A co z beczką i zawartością ? Zakopaliście po prostu ? tak jak napisałam: jeszcze nam służy zawartość?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam, witam zimno - brrrr ! Mam pytanie : jak rozwiązaliście problem sławojki podczas budowy ? Czy ekipa miała swoją, wypożyczaliście toi toi czy zbijaliście cosik ? Proszę o wymianę doświadczeń pozdrowienia Od znajomego dostaliśmy beczkę, zrobiliśmy w niej kilka dziur coby płyny wypływały, wkopaliśmy ja w ziemię. Następnie zbudowaliśmy wkoło tej beczki domek 1X1 z drzwiami, z podłogą, wszystko jak się należy. Sąsiadka wymieniała u siebie deskę klozetową (różową) i ją zamontowaliśmy. Pełna kultura. Dodam, że udało się tę budowlę nam przenieść na drugą budowę. Super spełniała swoją rolę, no i nadal spełnia A co z beczką i zawartością ? Zakopaliście po prostu ? tak jak napisałam: jeszcze nam służy zawartość?! sławojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No Maksiu, przetestuję twoją ekipę A z kim rozmawiałas? no i od kiedy wchodzą m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No Maksiu, przetestuję twoją ekipę A z kim rozmawiałas? no i od kiedy wchodzą m. nie wiem z kim rozmawiałam wejda za 2 tyg., jak przejdą jutro test "męża" mojego masz jakies uwagi, może na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts