anetamarcin 19.01.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 karol: wiesz jak to jest... roznie ostatnio 2 razy offshore ale wracam spowrotem na kontenery. teraz chyba bedzie jakis czarter na dalekim wschodzie... ostatnio bylo wschodnie wybrzeze ameryki pln i pld duzo tu marynarzy ??? karol: a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 19.01.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Do aneta i marcin witam was na forum i w Dobrej Szcz - fajnie przybeda nowi sasiedzi. Co do listy sprawunkow mozesz popatrzec na ten wontek jest niezly http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16256 Do wszyskich NIE zmienimy loginu scisle powiazany z naszym synkiem hihi ale mysle z skracac mozna bikosa dobrze skrocila MTThey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 witam wsiech ledwo odnalazłam naszą grupę była bardzo nisko na liście troszku zimo się zrobiło, ale co tam przeżyjemy pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia maksiu gdzie jesteś, że cię nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.01.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 witam nowych mariusz r - ty to masz gadane (pisane) a paluszki nie bolą ? iwona G - poszło na priva, pozyjemy zobaczymy, pomyślności w nowym dniu życzę. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.01.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 witam zimnym porankiem bodekku-odpowiedziałam na priv co sie dzieje na forum ludzie znikają gdzie jest praojciec najpierw Teska teraz Maksiu co się dzieje Joasiu twoj dziennik budowy, obecnie pamiętnik czytam jak dobrą książkę i co.... i okazuje się że nie taki diabeł straszny poprostu trzeba chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.01.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witam serdecznie. Brak Maksia i Teski mnie wkurza. Może oni coś tak razem zniknęli... Aneta i Marcin - witajcie w klubie Mam nadzieję, że wiele skorzystacie a i my przy okazji. Uważajcie tylko na autostradę (obwodnicę) - zapytajcie w gminie. MTT - szkoda, że mój skrót nie przeszedł. Buziaczki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 może ich postraszymy, to się odezwąhttp://obrazki.babiniec.pl/Stwory/straszy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Aneta i Marcin - działeczka w Dobrej? to blisko mnie (Dołuje). mam znajomych w Dobrej którzy właśnie spełnili swoje marzenie i zamieszkali w swoim nowym domeczku.w którym miejscu macie lokalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.01.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Czołem drużyno. Aneta i Marcin, w którym to miejscu jest Wasza działeczka, ja też buduję się w Dobrej?Teska żyje i jest cała, tyle że zapracowana. Byłam w niedzielę i na własne oczy widziałam. Roboty posuwają się u nich do przodu. Irmusia już prawie gotowa. A jaki wspaniały kominek mają, cudo po prostu - Jotul. Wogóle fajnie jest zobaczyć jak będzie wyglądała twoja chatka w przyszłości. Moja Irmusia tym czasem zimuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.01.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 S.P. Też chciałam napaść Teskę, zobaczyć jak pracuje Cudem się powstrzymałam. Poza tym szukaliśmy Twojej budowy. Cała Dobra za szkołą zjechana i nic... tam nie ma żadnej Irmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.01.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Jeszcze żyje... choć wiele nie brakowalo... obserwuje sobie was co jakis czas... więc prosze mnie tu nie straszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.01.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Maksiuuuuuu nareszcie ................. gdzie ty byłeś? co się z Tobą działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.01.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Joasiu kochana, toż moja Irma ledwie z ziemi wyziera. Mam dopiero stan zerowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 A o mnie to się nikt nie upomina................. Do miłego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.01.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Ivette - Maksiu mówił że Ci net odcięli w pracy. Ale to straszne świństwo. Brak mi Twych radosnych postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.01.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dzień dobry wszystkim, ale śnieżek sypie, aż miło popatrzeć! Ivette: czy ja bym się mogła uśmiechnąć o namiary na geodetkę? Ten, który nam zrobił mapki, nie dość, że zdzierca, to jeszcze tupeciarz! Niestety, na własnej skórze przekonuję się, że umowy na telefon, to można sobie ... między bajki włożyć. Ale słuchajcie, za to mam już WZiZT ! Ekspresowo i dokładnie na miarę moich potrzeb! Super! Trochę mnie za to zszokowały stawki za opłatę przyłączeniową za prąd: 1984 zł za 16kW (ZE Choszczno). Co prawda robią za to projekt przyłącza, ale to i tak coś dużo? Zwłaszcza, że szafkę i tak trzeba jeszcze dodatkowo dokupić. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.01.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Ivette, a jak ty teraz korzystasz z forum, jak cię odcięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetamarcin 20.01.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 joasia jasia: witamy witamy ! obwodnica... hmmm nie wiem o co chodzi ale i tak juz chyba po ptakach czupure & s.p: a w ktorym miejscu... hmmm to ciezko powiedziec a co jest jakims punktem odniesienia ? nie wiem jak zlokalizowac moge podac najwyzej numer jesli to cos wam powie: 1434 ? o to chodzilo ? mowilem... jeszcze jestesmy zieloni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetamarcin 20.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 a czy ktos budowal juz domek letniskowy ? czy to to samo co mieszkalny tzn te same formalnosci itd... ?maggie za 10 kW zaplacilismy 3000 zl w gminie drawko pomorskieale chyba juz nie trzeba bedzie placic za skrzynke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.01.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Snieżek sypie, ale miło to chyba tym co patrzą na niego zza okna, mam nadzieję że do 15-stej, jak będę wychodzić z pracy, to przestanie sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts