bodekku 06.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jak tam Teska już po egzaminach? Trzymałam kciuki między jednym smarowaniem syna a drugim. A ten koncert to w Warszawie. Do Berlina już dawno nie ma biletów. Ale jedzie cały autokar to będzie wesoło. Asia ZALICZYŁAM!!!!!!! o jej...było jak w podstawowce...rozdysponowali nas pojedynczo w lawkach.....jak zobaczyłam test to miałam takie oczy....20 pytan.....odpowiedziałam na 14 ale......to był najwiekszy wynik punktowy...no znaczy 4 osoby taki miały..... dopuszczona to ja jestem do panstwowego.....ale zeby go zdac...facet powiedział to mało...wiec mam co robic znow przez tydzien.... no to gratulacje ale palce mnie bolą ale pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 bo miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.06.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! no to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wtorkowo Teska - wielkie gratulki. taka zdolna, czy kujon? GrzesiekB - gratuluję, dobiegłeś do mety pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 cześć wszystkim GrzesiekB gratulacje, plan wykonany! Jak ty to załatwiłeś w Nadzorze tzn. jakieś domumenty tam zanosiłeś? co było potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ZALICZYŁAM!!!!!!! gratulacje a państwowy w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 06.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! no to Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ZALICZYŁAM!!!!!!! gratulacje a państwowy w Szczecinie? od tego roku tak...bo inaczej musiałabym ciagnac sie do Warszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wtorkowo Teska - wielkie gratulki. taka zdolna, czy kujon? GrzesiekB - gratuluję, dobiegłeś do mety pozdrowienia dla wszystkich troszke zdolna...troszke....no sama rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wtorkowo Teska - wielkie gratulki. taka zdolna, czy kujon? GrzesiekB - gratuluję, dobiegłeś do mety pozdrowienia dla wszystkich jak karzaczorki???? rosna? kurka ja to nawet zateskniłam za grzebaniem w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.06.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wtorkowo Teska - wielkie gratulki. taka zdolna, czy kujon? GrzesiekB - gratuluję, dobiegłeś do mety pozdrowienia dla wszystkich jak karzaczorki???? rosna? kurka ja to nawet zateskniłam za grzebaniem w ziemi moje krzaczorki mają się dobrze. najlepszy jest ten klon, taka mała zielona koronka, a gniazdko już założone. nie miałam czasu i pogody więc też na dużo nie nagrzebałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witajcie wszyscy! Pochwalę się. Od wczoraj nie mam już budowy tylko dom Byłem w Nadzorze Budowlanym i niespodzianka: wszystko załatwiłem od ręki, w tym pisemne oświadczenie o braku uwag i braku sprzeciwu do zamieszkania... Sprawę załatwiał sam Naczelnik Nadzoru. Nawiasem mówiąc bardzo sympatyczny gość . Za tydzień się przeprowadzam... Pozdrawiam wszystkich budujących sie! GRATULACJE A moze dasz jakieś rady początkujacej jak gadać w euroklinkierze, żeby zjechali z paru cen, bo jedno maja tanie a drugie(bloczki fundamentowe) drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ZALICZYŁAM!!!!!!! gratulacje a państwowy w Szczecinie? ja też oczywiście przyłączam się do GRATULACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 06.06.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 GrzesiekB : byłam wczoraj pod Twoim domkiem i widzieliśmy się przez siatkę Możesz dać namiar na pana koparkowego? Jak dobrze pójdzie pod koniec sierpnia będę potrzebowała do zdjęcia humusu szydas : moim wykonawcą będzie p. Bogdan Krzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 06.06.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 cześć wszystkim GrzesiekB gratulacje, plan wykonany! Jak ty to załatwiłeś w Nadzorze tzn. jakieś domumenty tam zanosiłeś? co było potrzebne? Dziękuję wszystkim za gratulacje. To co jest potrzebne to: druk zawiadomienia wraz z oświadczeniami kierownika budowy i projektanta, dziennik budowy, inwentaryzacja geodezyjna powykonawcza, protokoły gazowe, elektryczne, wentylacji, kominiarski, umowy o sprzedaż wody, gazu, prądu, oraz kopie protokołów odbioru sieci wod-kan. do tego tylko nadanie numeru porządkowego i... można mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts