delf 06.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A może ktoś z Waszych znajomych buduje się na Ustowie lub w Siadle? Ciekawa jestem jak tam się mieszka? w Ustowie podobno straszne błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delf czy twoja przyjaciolka z osady miala ta sama ekipe co Ty zdecydowanie nie, dzieliłyśmy się jedynie raz kafelkarzem A byla zadowolona z swojej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delf czy twoja przyjaciolka z osady miala ta sama ekipe co Ty zdecydowanie nie, dzieliłyśmy się jedynie raz kafelkarzem A byla zadowolona z swojej ekipy Chyba tylko GrzesiekB był tak naprawde zadowolony ze swojej ekipy Z reguły ma sie mniejsze lub większe zastrzeżenia; poza tym często myli się "ekipę" z osobą, która ta "ekipą"/"ekipami" zarządza, a skład może się zmieniać rzutując na efekty. Powiem tak poświęciła ona duzo czasu na szukanie ekipy, a jest z tych wybredniejszych i dokładniejszych, ale z tego, co pamietam zastrzeżenia jakies tam były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 [ To ja Ci już Tanowa nie będę polecać, chyba, że zmienisz pracę dokładnie, jak praca przeszkadza ci w wyborze działki zmień pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kacha 72, a ja mogę prosić o zestawienie? Jestem na etapie spisywanie, czego będę potrzebował żeby pojeździć po hurtowniach, przydałby się punkt odniesienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delf czy twoja przyjaciolka z osady miala ta sama ekipe co Ty zdecydowanie nie, dzieliłyśmy się jedynie raz kafelkarzem A byla zadowolona z swojej ekipy Chyba tylko GrzesiekB był tak naprawde zadowolony ze swojej ekipy Z reguły ma sie mniejsze lub większe zastrzeżenia; poza tym często myli się "ekipę" z osobą, która ta "ekipą"/"ekipami" zarządza, a skład może się zmieniać rzutując na efekty. Powiem tak poświęciła ona duzo czasu na szukanie ekipy, a jest z tych wybredniejszych i dokładniejszych, ale z tego, co pamietam zastrzeżenia jakies tam były. To szczecinska czy przyjezdna . Ta ekipa ktora pracowala u ciebie to taka ze sama pracuje czy trzeba bylo jej codziennie dogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kacha 72, a ja mogę prosić o zestawienie? Jestem na etapie spisywanie, czego będę potrzebował żeby pojeździć po hurtowniach, przydałby się punkt odniesienia.... Tez bym poprosila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kościno? Jeszcze tam nie byłam... ale jeśli jest pięknie, tak jak piszesz, to na pewno się wybiorę w tym tygodniu. Może się orientujesz ile kosztuje m.kw. działki uzbrojonej w Twojej okolicy? Będę wdzięczna za każdą informację... Pozdrawiam od 100 zł brutto do 140 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A może ktoś z Waszych znajomych buduje się na Ustowie lub w Siadle? Ciekawa jestem jak tam się mieszka? w Siadle mam kolege.....on z tych co juz 10 lat mieszka...ostatnio cos mi mowil ze facet to tam sprzedaje ziemie robił jakies machlojki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Popołudniowo witam oooo i pogoda sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Popołudniowo witam oooo i pogoda sie robi od razu forum zamarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.06.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Głowa mnie boli, tu zakłada wodę trzeba pilnować, druga koparka ściągała humus i jeszcze paliki przygotować dla geodety. Na dodatek niunia ma katar i się strasznie męczy. Kacha72 z tego co sobie porównałam ceny podobne, naogół mam mniejszy upust o 2%, ale to do dogadania, najwiecej 5% było na folii dachowej aqua-protec bo miałam drożej 5%. Ale po rozmowie z kierowniczką rezydnujemy z porotonu i zbieram teraz oferty na porotherm a ceny o 1 zł nawet się różnią na pustaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Głowa mnie boli, tu zakłada wodę trzeba pilnować, druga koparka ściągała humus i jeszcze paliki przygotować dla geodety. Na dodatek niunia ma katar i się strasznie męczy. Kacha72 z tego co sobie porównałam ceny podobne, naogół mam mniejszy upust o 2%, ale to do dogadania, najwiecej 5% było na folii dachowej aqua-protec bo miałam drożej 5%. Ale po rozmowie z kierowniczką rezydnujemy z porotonu i zbieram teraz oferty na porotherm a ceny o 1 zł nawet się różnią na pustaku cos jest...cisnienie rosnie, mnie tez glowa boli..wziełam 2 tablety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Głowa mnie boli, tu zakłada wodę trzeba pilnować, druga koparka ściągała humus i jeszcze paliki przygotować dla geodety. Na dodatek niunia ma katar i się strasznie męczy. Kacha72 z tego co sobie porównałam ceny podobne, naogół mam mniejszy upust o 2%, ale to do dogadania, najwiecej 5% było na folii dachowej aqua-protec bo miałam drożej 5%. Ale po rozmowie z kierowniczką rezydnujemy z porotonu i zbieram teraz oferty na porotherm a ceny o 1 zł nawet się różnią na pustaku cos jest...cisnienie rosnie, mnie tez glowa boli..wziełam 2 tablety.... Mnie tez bolala u mnie to pewnie cisnienie ze zmeczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Czy wypis z rejestru gruntow dostaje sie od reki (i o ile sie nie myle to w urzedzie miejskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Czy wypis z rejestru gruntow dostaje sie od reki (i o ile sie nie myle to w urzedzie miejskim ) ja dostałam od reki....ale nie pamietam kołacze mi sie ze w geodezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delf czy twoja przyjaciolka z osady miala ta sama ekipe co Ty zdecydowanie nie, dzieliłyśmy się jedynie raz kafelkarzem A byla zadowolona z swojej ekipy Chyba tylko GrzesiekB był tak naprawde zadowolony ze swojej ekipy Z reguły ma sie mniejsze lub większe zastrzeżenia; poza tym często myli się "ekipę" z osobą, która ta "ekipą"/"ekipami" zarządza, a skład może się zmieniać rzutując na efekty. Powiem tak poświęciła ona duzo czasu na szukanie ekipy, a jest z tych wybredniejszych i dokładniejszych, ale z tego, co pamietam zastrzeżenia jakies tam były. To szczecinska czy przyjezdna . Ta ekipa ktora pracowala u ciebie to taka ze sama pracuje czy trzeba bylo jej codziennie dogladac Żadnej ekipy nie pozostawia się samej sobie, ale codziennie doglądać też nie trzeba - przynajmniej tej mojej, ale mnie i tak ciekawość zżerała i bywałam częściej niż powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Czy wypis z rejestru gruntow dostaje sie od reki (i o ile sie nie myle to w urzedzie miejskim ) ja nie dostałam od reki-czekałam coś koło 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Delf czy twoja przyjaciolka z osady miala ta sama ekipe co Ty zdecydowanie nie, dzieliłyśmy się jedynie raz kafelkarzem A byla zadowolona z swojej ekipy Chyba tylko GrzesiekB był tak naprawde zadowolony ze swojej ekipy Z reguły ma sie mniejsze lub większe zastrzeżenia; poza tym często myli się "ekipę" z osobą, która ta "ekipą"/"ekipami" zarządza, a skład może się zmieniać rzutując na efekty. Powiem tak poświęciła ona duzo czasu na szukanie ekipy, a jest z tych wybredniejszych i dokładniejszych, ale z tego, co pamietam zastrzeżenia jakies tam były. To szczecinska czy przyjezdna . Ta ekipa ktora pracowala u ciebie to taka ze sama pracuje czy trzeba bylo jej codziennie dogladac Żadnej ekipy nie pozostawia się samej sobie, ale codziennie doglądać też nie trzeba - przynajmniej tej mojej, ale mnie i tak ciekawość zżerała i bywałam częściej niż powinnam Ciekawosc to i mnie bedzie zzerac tylko takie kursowanie z berlina i spowrotem to troche bez sensu a z kolei zaden urlop nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Czy wypis z rejestru gruntow dostaje sie od reki (i o ile sie nie myle to w urzedzie miejskim ) ja nie dostałam od reki-czekałam coś koło 10 dni Pewnie tez bede musiala poczekac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts