dzióbek 07.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 chetni do kupna dzialki budowlanej niech zorientuja sie w urzedzie miasta w dziale przetargi na nieruchomości albo na ich stronie,tez mozna ciekawe działki wytargowac-my wytargowalismy drogo bo niecałe 58 zł brutto za mkw. a jak bysmy startowali w pierwszym przetargu gdzie nie było chetnych to bysmy mieli za 46 zł za m kw-działak ma 2119 mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a pytałas w byłym RMC teraz cemex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? Ponoc tanio w Thomas Beton i mam zapisane jeszcze Arbet Beton kolo Gdanskiej ale pewnie dowiesz sie wiecej od tych co juz kozystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a do czego ci B15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a pytałas w byłym RMC teraz cemex nie, zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 chetni do kupna dzialki budowlanej niech zorientuja sie w urzedzie miasta w dziale przetargi na nieruchomości albo na ich stronie,tez mozna ciekawe działki wytargowac-my wytargowalismy drogo bo niecałe 58 zł brutto za mkw. a jak bysmy startowali w pierwszym przetargu gdzie nie było chetnych to bysmy mieli za 46 zł za m kw-działak ma 2119 mkw Teraz wydaje mi sie ze doliczaja Vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a pytałas w byłym RMC teraz cemex niepotrzebnie pytam bo zapomniałam ze ty do Polic potrzebujesz jak sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 chetni do kupna dzialki budowlanej niech zorientuja sie w urzedzie miasta w dziale przetargi na nieruchomości albo na ich stronie,tez mozna ciekawe działki wytargowac-my wytargowalismy drogo bo niecałe 58 zł brutto za mkw. a jak bysmy startowali w pierwszym przetargu gdzie nie było chetnych to bysmy mieli za 46 zł za m kw-działak ma 2119 mkw Teraz wydaje mi sie ze doliczaja Vat tak - to jest cena z vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a pytałas w byłym RMC teraz cemex nie, zaraz zadzwonię mam ich cennik-jak osobiscie byłam płacic za chudy beton to u kierownika wytargowałam 10 zł na m sześć,za beton B20 ,a dzisiaj jak potwierdzałam beton na jutro to był zdziwiony ze dał mi tyle upustu ale słowo cenniejsze ... i tak musi zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.06.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 DELF ma słuszną racje my mamy pod nosem dwa autobusy miejskie plus pospieszny w tej chwili nie korzystamy ale zawsze jest taka mozliwosc szczegolnie jak sie ma dzieci ktore z czasem moga potrzebowac dojechac samodzielnie a nie czekac az ktorys z rodzicow podwiezie Na Słonecznym czy w Dąbiu tez mozna zalatwic wiele spraw nie jadac wcale do centrum wiec to ile km jest i do jakiego miejsca to jest bardzo wzgledne zdecydowanie. jak ktoś miał jakikolwiek kontakt z prawobrzeżem, to chetnie tu zamieszkuje i dobrze sie czuje, ale jak ktoś jest z centrum miasta, to najczęściej ucieka właśnie na lewo, pod granicę. Tak to juz sobie wykoncypowałam Dla mnie tereny przygraniczne są "śjakieś takie", zupełnie ich nie czuję, kiepsko by mi się mieszkało..i tak to już jest. Większość Warszawiaków, ze wzgledu na rozległość samej Wa-wy, jak mieszka na obrzeżach, ma do przejechania ponad 25 km w jedną strone, i nie narzekają. Tak jest i już. 23 lata mieszkalam kolo Parku Kasprowicza..pozniej 13 lat na prawobrzezu...a teraz na wsi....zdecydowanie jednak wiocha... a w warszawce to nie chcialabym nigdy mieszkac....mieszkanie tam to jakas kara jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dla nas przystanek autobusowy blisko domu był bardzo ważny ze względu na dzieci; starsza córka ma już 11 lat i niebawem będzie sama dojeżdżała do szkoły, wybraliśmy Załom choć nigdy nie mieszkaliśmy na prawobrzeżu, pracujemy w centrum, ale za każdym razem gdy tamtędy przejeżdżaliśmy świeciło słoneczko i niebo było "jakieś inne" niż nad Szczecinem i daleko od tego całego miejskiego zgiełku ach te emocje.. mnie panowie parkieciarze przekonali do olejowania parkieru też działając na moje emocje: wyobraźcie sobie, jak taki parkieciarz umorusany klejem opowiada, jak to cyt: "będę bosymi stopy z kawą w dłoni stapać po aksamitnej podłodze" - jak sie oprzeć "sile" takiego argumentu?! Będzie olej! piekna jest olejowana podłoga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nie bardzo moge nadazyc za waszym liczeniem kilometrow bo szczecin i obrzeza sa tak rozciagniete na mapie ze nie wiadomo odkad liczyc . A w obu czesciach byly ladne dzialki i najlepiej kupic w takim miejscu do ktorego czujemy ze to jest wlasnie to . no i racja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł inaczej taczkami będziesz beton woziła od rana do wieczora.... Pompą, czyli takim jakby dźwigiem z długą rurą idzie to byskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 w przerwie na kawke....jzu mi sie wsio kołuje w głowie....uczyc sie nie chce.... kurka i jescze pogoda ma byc w weekendzik...sami rozumiecie....a egzamin w poniedzialek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a trzeba brać pompę, po co ona potrzebna, głupie pytanie ale wolałam się gościa nie pytać , co by mi coś nie wymyślił , a pompa 200 zł pompe to bedziemy brali do stropu,teraz do ław to ma byc rura-przedłużka wylewki tzw,bo mamy dostep z 3 stron i duzo ludzików bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.06.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.06.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? za metr szescienny? Arbet, Cemex, Lafarge - tyle znam, jeszcze nie korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts