Teska 08.06.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To ja tez podniose bo nisko upadlismy dzien dobry spiochy jessssuuuuua Ty cierpisz na kłopoty ze spaniem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzień dobry z rana, ale fajny dzień się zapowiada to dobrze, bo muszę obsadzić moją hałdę torfu a najpierw wyplewić. Teska, czego się tak zawzięcie uczysz? rahabilitacja...i masaz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam grupkę..... no i nareszcie pogoda jest!!!! teraz kawka...nauka...przerwa na wkopanie tawuł...i znow nauka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rahabilitacja...i masaz: to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To ja tez podniose bo nisko upadlismy dzien dobry spiochy jessssuuuuua Ty cierpisz na kłopoty ze spaniem???? i to duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tak pozatym Witam Coś kiepsko dzisiaj sę czuje, wszyscy byli chorzy i teraz czyżby na mnie przyszło, faszeruję się czym się da, nie mam czasu na leżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rahabilitacja...i masaz: to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 08.06.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam. Córcia we wtorek jechala z przedszkolem do Zoo-safari, do wierkocina za Gorzowem. Ja oczywicie caly dzień w strachu . Kontrola autobusu przed wyjazdem obowišzkowa. Teska, spore grono forumowe pewnie wyrobi sobie "karte stalego klienta" u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować?? a ile zawołali można wiedzieć? 191-197zł netto Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia? za metr szescienny? Arbet, Cemex, Lafarge - tyle znam, jeszcze nie korzystałem Przerabiałam to w zeszłym i w tym roku też. Najtaniej w Thomas Beton (ale może być problem z terminem - zmienny, bo mają duże betonowania dla firm - jakieś mosty, "cy cóś"). Różnice w cenie od kilku do kilkunastu zł na metrze sześciennym, negocjacje w zasadzie żadne, bo jest sezon i nie narzekają na brak klientów. Ceny poszły zdecydowanie w górę w porównaniu z jesienią 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tak pozatym Witam Coś kiepsko dzisiaj sę czuje, wszyscy byli chorzy i teraz czyżby na mnie przyszło, faszeruję się czym się da, nie mam czasu na leżenie Witam wszystkich To pewnie przez ta dziwna pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ja przytomny inaczej ja też za wcześnie wstałem rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przerabiałam to w zeszłym i w tym roku też. Najtaniej w Thomas Beton (ale może być problem z terminem - zmienny, bo mają duże betonowania dla firm - jakieś mosty, "cy cóś"). Różnice w cenie od kilku do kilkunastu zł na metrze sześciennym, negocjacje w zasadzie żadne, bo jest sezon i nie narzekają na brak klientów. Ceny poszły zdecydowanie w górę w porównaniu z jesienią 2005. Ceny to faktycznie poszły w górę, ale akurat w thomasie przy mojej ilosci udało się spuścić 10zl/m3, ale za pompę 200zł. Pytałam się też o terminy zamówienia na ile naprzód, to z pompą 2 dni a tak dzień wcześniej (lepiej 2 dni ). Ale ta cena i tak mnie wystraszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj GRATULACJE I NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich To pewnie przez ta dziwna pogode raczej przez mojego lubego, który wychodził w gatkach na balkon i zaczęło sie od niego a kończy na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rahabilitacja...i masaz: to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge luby się dopytuje kiedy to będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rahabilitacja...i masaz: to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge luby się dopytuje kiedy to będzie?? dzióbek, coś się chyba słabo starasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ja przytomny inaczej ja też za wcześnie wstałem rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj no to gratulacje! A ja mam jutro urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wszystkich-a ja przywiozłam z hurtowni 2 rodzaje dachówki co by mężus wieczorkiem zobaczył,bo promocja na robena-ale jak mu powiem że ta jedna (brązowo czarna)jest na domku x to zrezygnuje mam nadzieje bo inaczej wyglada pojedyńczo a inaczej na dachu-świeci sie jak cholera!więc stanowczo odpada zostaje brąz ciemny lub antracyt MOZE KTOŚ MA ROBENA U SIEBIE BRĄZ LUB ANTRACYT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts