Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Kto brał ostatnio beton b15 i z ktorej betoniarni, dzwonilam do dwóch ale cena zwaliła mnie z nóg. Mozna się z nimi targować??

a ile zawołali można wiedzieć?

191-197zł netto

Oprócz topbetonu i thomasa betonu jest jeszcze inna betoniarnia?

za metr szescienny?

Arbet, Cemex, Lafarge - tyle znam, jeszcze nie korzystałem

Przerabiałam to w zeszłym i w tym roku też. Najtaniej w Thomas Beton (ale może być problem z terminem - zmienny, bo mają duże betonowania dla firm - jakieś mosty, "cy cóś"). Różnice w cenie od kilku do kilkunastu zł na metrze sześciennym, negocjacje w zasadzie żadne, bo jest sezon i nie narzekają na brak klientów. Ceny poszły zdecydowanie w górę w porównaniu z jesienią 2005.

Przerabiałam to w zeszłym i w tym roku też. Najtaniej w Thomas Beton (ale może być problem z terminem - zmienny, bo mają duże betonowania dla firm - jakieś mosty, "cy cóś"). Różnice w cenie od kilku do kilkunastu zł na metrze sześciennym, negocjacje w zasadzie żadne, bo jest sezon i nie narzekają na brak klientów. Ceny poszły zdecydowanie w górę w porównaniu z jesienią 2005.

Ceny to faktycznie poszły w górę, ale akurat w thomasie przy mojej ilosci udało się spuścić 10zl/m3, ale za pompę 200zł. Pytałam się też o terminy zamówienia na ile naprzód, to z pompą 2 dni a tak dzień wcześniej (lepiej 2 dni ). Ale ta cena i tak mnie wystraszyła :o :o :-?

witam wszystkich-a ja przywiozłam z hurtowni 2 rodzaje dachówki co by mężus wieczorkiem zobaczył,bo promocja na robena-ale jak mu powiem że ta jedna (brązowo czarna)jest na domku x to zrezygnuje mam nadzieje bo inaczej wyglada pojedyńczo a inaczej na dachu-świeci sie jak cholera!więc stanowczo odpada zostaje brąz ciemny lub antracyt

MOZE KTOŚ MA ROBENA U SIEBIE BRĄZ LUB ANTRACYT? :lol: