Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

no to gratulacje! :D A ja mam jutro urodziny :p

Dziekuję, piatek, to zdecydowanie lepszy dzień na świetowanie, niż środa 8) skupić się potem w czwartek nie można 8)

Wszystkiego najlepszego!

Dzióbek, dziekuję :D

A jutro i tak będę świętować! Flagi kupione? Wybieramy sie do Klubu Delta w Dąbiu, bo tam jest telebim i piwo :D Zapraszam! Nie ma to jak prawobrzeże! Bodekku, wstąpisz? :wink:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

no to gratulacje! :D A ja mam jutro urodziny :p

Dziekuję, piatek, to zdecydowanie lepszy dzień na świetowanie, niż środa 8) skupić się potem w czwartek nie można 8)

Wszystkiego najlepszego!

Dzióbek, dziekuję :D

A jutro i tak będę świętować! Flagi kupione? Wybieramy sie do Klubu Delta w Dąbiu, bo tam jest telebim i piwo :D Zapraszam! Nie ma to jak prawobrzeże! Bodekku, wstąpisz? :wink:

dzięki za zaproszenie!

nie wiem czy się wyrobię z pracy :(

witam środkowo

Teska - ma rację. od nas do maista blisko i szybko, pod warunkiem, że jest auto. bo niestety minusem jest brak autobusu miejskiego (jeździ pks)

ale ja i tak w życiu nie poszłabym na prawobrzeże. :p

pozdrowionka dla wszystkich

no, odezwała się - no pewnie, że byś nie poszła na prawobrzeże bo od Ciebie na derdowskiego to z kapcia można śmignąć

a ja bym za nic nie zamieszkała na lewym brzegu, bo.....musiałabym (ja i mąż) dojeżdżać do pracy na prawobrzeże :D

ja pracuję w dyrekcji na malczewskiego nie derdowskiego i tam to, trudno śmignąć z kapcia

DELF ma słuszną racje

my mamy pod nosem dwa autobusy miejskie plus pospieszny

w tej chwili nie korzystamy ale zawsze jest taka mozliwosc szczegolnie

jak sie ma dzieci ktore z czasem moga potrzebowac dojechac samodzielnie

a nie czekac az ktorys z rodzicow podwiezie :D

Na Słonecznym czy w Dąbiu tez mozna

zalatwic wiele spraw nie jadac wcale do centrum wiec to ile km jest i do jakiego miejsca to jest bardzo wzgledne :-?

zdecydowanie.

jak ktoś miał jakikolwiek kontakt z prawobrzeżem, to chetnie tu zamieszkuje i dobrze sie czuje, ale jak ktoś jest z centrum miasta, to najczęściej ucieka właśnie na lewo, pod granicę. Tak to juz sobie wykoncypowałam :D

Dla mnie tereny przygraniczne są "śjakieś takie", zupełnie ich nie czuję, kiepsko by mi się mieszkało..i tak to już jest.

Większość Warszawiaków, ze wzgledu na rozległość samej Wa-wy, jak mieszka na obrzeżach, ma do przejechania ponad 25 km w jedną strone, i nie narzekają. Tak jest i już. :D

o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie :lol: ) :lol:

A ja tez poswietuje 8) przy obiedzie.

Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam

Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne

Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!!

witam środkowo

Teska - ma rację. od nas do maista blisko i szybko, pod warunkiem, że jest auto. bo niestety minusem jest brak autobusu miejskiego (jeździ pks)

ale ja i tak w życiu nie poszłabym na prawobrzeże. :p

pozdrowionka dla wszystkich

no, odezwała się - no pewnie, że byś nie poszła na prawobrzeże bo od Ciebie na derdowskiego to z kapcia można śmignąć

a ja bym za nic nie zamieszkała na lewym brzegu, bo.....musiałabym (ja i mąż) dojeżdżać do pracy na prawobrzeże :D

wiadomo - "DEREKCJA" :wink:

ja pracuję w dyrekcji na malczewskiego nie derdowskiego i tam to, trudno śmignąć z kapcia

:D

A ja tez poswietuje 8) przy obiedzie.

Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam

Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne

Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!!

Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam