delf 08.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no to gratulacje! A ja mam jutro urodziny Dziekuję, piatek, to zdecydowanie lepszy dzień na świetowanie, niż środa skupić się potem w czwartek nie można Wszystkiego najlepszego! Dzióbek, dziekuję A jutro i tak będę świętować! Flagi kupione? Wybieramy sie do Klubu Delta w Dąbiu, bo tam jest telebim i piwo Zapraszam! Nie ma to jak prawobrzeże! Bodekku, wstąpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 przeżyjesz a mała będzie szczęśliwa no napewno...najbardziej stresuje się podróżą autokarem. Bez wizyty Policji przed wyjazdem się nie obędzie u nas oczywiście była policja same nauczycielki poprosiły u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ja przytomny inaczej ja też za wcześnie wstałem rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no to gratulacje! A ja mam jutro urodziny Dziekuję, piatek, to zdecydowanie lepszy dzień na świetowanie, niż środa skupić się potem w czwartek nie można Wszystkiego najlepszego! Dzióbek, dziekuję A jutro i tak będę świętować! Flagi kupione? Wybieramy sie do Klubu Delta w Dąbiu, bo tam jest telebim i piwo Zapraszam! Nie ma to jak prawobrzeże! Bodekku, wstąpisz? dzięki za zaproszenie! nie wiem czy się wyrobię z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 08.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich, właśnie kupujemy działke na dalekim prawobrzeżu dokładnie w Kobylance, może ktoś zna te okolice, jak tam się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich, właśnie kupujemy działke na dalekim prawobrzeżu dokładnie w Kobylance, może ktoś zna te okolice, jak tam się mieszka? witaj w grupie co do prawobrzeża pytaj zainteresowanych lewobrzeże górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam środkowo Teska - ma rację. od nas do maista blisko i szybko, pod warunkiem, że jest auto. bo niestety minusem jest brak autobusu miejskiego (jeździ pks) ale ja i tak w życiu nie poszłabym na prawobrzeże. pozdrowionka dla wszystkich no, odezwała się - no pewnie, że byś nie poszła na prawobrzeże bo od Ciebie na derdowskiego to z kapcia można śmignąć a ja bym za nic nie zamieszkała na lewym brzegu, bo.....musiałabym (ja i mąż) dojeżdżać do pracy na prawobrzeże ja pracuję w dyrekcji na malczewskiego nie derdowskiego i tam to, trudno śmignąć z kapcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 DELF ma słuszną racje my mamy pod nosem dwa autobusy miejskie plus pospieszny w tej chwili nie korzystamy ale zawsze jest taka mozliwosc szczegolnie jak sie ma dzieci ktore z czasem moga potrzebowac dojechac samodzielnie a nie czekac az ktorys z rodzicow podwiezie Na Słonecznym czy w Dąbiu tez mozna zalatwic wiele spraw nie jadac wcale do centrum wiec to ile km jest i do jakiego miejsca to jest bardzo wzgledne zdecydowanie. jak ktoś miał jakikolwiek kontakt z prawobrzeżem, to chetnie tu zamieszkuje i dobrze sie czuje, ale jak ktoś jest z centrum miasta, to najczęściej ucieka właśnie na lewo, pod granicę. Tak to juz sobie wykoncypowałam Dla mnie tereny przygraniczne są "śjakieś takie", zupełnie ich nie czuję, kiepsko by mi się mieszkało..i tak to już jest. Większość Warszawiaków, ze wzgledu na rozległość samej Wa-wy, jak mieszka na obrzeżach, ma do przejechania ponad 25 km w jedną strone, i nie narzekają. Tak jest i już. o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 i witam wszystkich lepiej późno niż wcale mam taki zap.... w pracy, że szkoda gadać, ciśnienie max dopiero teraz powoli się uspokaja, a ja jestem dętka (chcę na urlop buuu) pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 08.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to fakt z tego co widzę większość forumowiczów ulokowała się na lewobrzeżu ja od dwóch lat jestem na prawobrzeżu i nie tęsknie za centrum ale wieś to już inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to fakt z tego co widzę większość forumowiczów ulokowała się na lewobrzeżu ja od dwóch lat jestem na prawobrzeżu i nie tęsknie za centrum ale wieś to już inna bajka Oj nie wszyscy ja na prawobrzezu w Wielgowie .Co do Kobylanki teraz jak jest nowa droga to jedzie sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratulacje dla wszystkich swietujacych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 to fakt z tego co widzę większość forumowiczów ulokowała się na lewobrzeżu ja od dwóch lat jestem na prawobrzeżu i nie tęsknie za centrum ale wieś to już inna bajka wieś jest super! my tu w dużej części już ze wsi są uroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam środkowo Teska - ma rację. od nas do maista blisko i szybko, pod warunkiem, że jest auto. bo niestety minusem jest brak autobusu miejskiego (jeździ pks) ale ja i tak w życiu nie poszłabym na prawobrzeże. pozdrowionka dla wszystkich no, odezwała się - no pewnie, że byś nie poszła na prawobrzeże bo od Ciebie na derdowskiego to z kapcia można śmignąć a ja bym za nic nie zamieszkała na lewym brzegu, bo.....musiałabym (ja i mąż) dojeżdżać do pracy na prawobrzeże wiadomo - "DEREKCJA" ja pracuję w dyrekcji na malczewskiego nie derdowskiego i tam to, trudno śmignąć z kapcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!! Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ech, dziewczyny - narobiłyście mi smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ech, dziewczyny - narobiłyście mi smaku A to dobrze bo szparagi sa bardzo zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ech, dziewczyny - narobiłyście mi smaku A to dobrze bo szparagi sa bardzo zdrowe i smaczne a dziś w realu w promocji piekne, I klasy za 1,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts