Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska


koala1

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Teska

    8209

  • Didi

    3937

  • bodekku

    3703

  • bryta

    3343

Najaktywniejsi w wątku

o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie :lol: ) :lol:

zdecydowanie popieram :lol: a jak nie będą chcieli granicy przesunąć tylko zamknąć to będzie bliżej, żeby uciekać :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

rahabilitacja...i masaz: :)

to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają :roll: :roll:

 

no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge :lol: :lol:

luby się dopytuje kiedy to będzie?? :wink: :wink:

kurka egzamin to w poniedziałek..ale dyplom z Warszawki to chyba przyjdzie we wrzesniu :cry: :cry:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja tez poswietuje 8) przy obiedzie.

 

Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam

 

Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne

Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!!

 

 

Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam

hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów....

 

a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie :lol: ) :lol:

zdecydowanie popieram :lol: a jak nie będą chcieli granicy przesunąć tylko zamknąć to będzie bliżej, żeby uciekać :wink:

 

 

cmyk tylko przez lasek :oops: :oops:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja tez poswietuje 8) przy obiedzie.

 

Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam

 

Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne

Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!!

 

 

Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam

hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów....

 

a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic...

Filet z grila to byl filet z piersi kurczaka :D do tego mlode ziemniaczki ,szparagi i maslany sos holenderski

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja tez poswietuje 8) przy obiedzie.

 

Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam

 

Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne

Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!!

 

 

Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam

hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów....

 

a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic...

Filet z grila to byl filet z piersi kurczaka :D do tego mlode ziemniaczki ,szparagi i maslany sos holenderski

 

no ja wiem..ale jak sie robi te szparagi :oops: :oops:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Trzeba bardzo dokladnie obrac (ja to robie nozykiem do strugania warzyw)obiciac konce ja zcinam z 3-4 cm bo one sa gorzkie i gotuje w osolonej wodzie z odrobina masla w miedzyczasie robie sos

a długo gotować, bo ja gotowałam i gotowałam i twarde :-?

Nastawiam na maxi i wczesniej od ziemniakow o okolo 10 minut

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...