Maggie 08.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tylko niestety u mnie wszyscy oprócz mnie mają długie zęby na szparagi . Nie wiedzą co dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ech, dziewczyny - narobiłyście mi smaku A to dobrze bo szparagi sa bardzo zdrowe i smaczne a dziś w realu w promocji piekne, I klasy za 1,99zł To bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie ) zdecydowanie popieram a jak nie będą chcieli granicy przesunąć tylko zamknąć to będzie bliżej, żeby uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rahabilitacja...i masaz: to mojemu by się dzisiaj przydało, wczoraj popracował trochę na działce a dzisiaj plecki dokuczają no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge luby się dopytuje kiedy to będzie?? kurka egzamin to w poniedziałek..ale dyplom z Warszawki to chyba przyjdzie we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!! Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów.... a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 o protestuję. mieszkałam na majowym w latach 89-93 i WOLĘ LEWOBRZEŻE, od urodzenia i po 93 r. w samym centrum i ZDECYDOWANIE SĄDZĘ, że im bliżej granicy tym lepiej (a jak znowu przesuną granice to tym razem będę po właściwej stronie ) zdecydowanie popieram a jak nie będą chcieli granicy przesunąć tylko zamknąć to będzie bliżej, żeby uciekać cmyk tylko przez lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 znalazłam super kolorowa kore......hmm..czesc wysyspałam juz....całkem fajnie wyglada... no a teraz obiadek......i nauka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!! Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów.... a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic... Filet z grila to byl filet z piersi kurczaka do tego mlode ziemniaczki ,szparagi i maslany sos holenderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 kurka egzamin to w poniedziałek..ale dyplom z Warszawki to chyba przyjdzie we wrzesniu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ma ktoś marsylkę na dachu?? Jak się prezentuje w całosci, bo na kawałku to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A szparagi podaje roznie z kurczakiem ,szynka , zapiekane z pomidorami . I bardzo lubie zupe ze szparagow na bialym winku smaczna na zimno jako chlodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A ja tez poswietuje przy obiedzie. Bo dzisiaj na obiadek filet z grila z szparagami mniam mniam Szkoda ze u nas szparagi so tak malo popularne bo sa przepyszne Bryta u kogo mało popularne u tego mało, ja jak tylko przychodzi sezon to kupuję po dwie paczki i jemy codziennie a poza sezonem zawsze są u mnie w domu te w zalewie i wtedy na kolacyjkę takie zawijane w szyneczkę z jakimś sosikiem mniam. Uwielbiam szparagi!!!!!!!! Tylko ciezko kupic tylko w niektorych warzywniakach ja tez jak jest sezon to sie nimi objadam hmm..u mnie na wsi pod granica...to stosy tych szparagów.... a powiedz jak je robisz do rybki??? bo rybke z grilka uwielbiam...ale szparsagi to nie wiem jak mozna do rybki zrobic... Filet z grila to byl filet z piersi kurczaka do tego mlode ziemniaczki ,szparagi i maslany sos holenderski no ja wiem..ale jak sie robi te szparagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A szparagi podaje roznie z kurczakiem ,szynka , zapiekane z pomidorami . I bardzo lubie zupe ze szparagow na bialym winku smaczna na zimno jako chlodnik kiedys próbowałam ugotować szparagi i mi nie wyszły, jakieś twarde , a też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Trzeba bardzo dokladnie obrac (ja to robie nozykiem do strugania warzyw)obiciac konce ja zcinam z 3-4 cm bo one sa gorzkie i gotuje w osolonej wodzie z odrobina masla w miedzyczasie robie sos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Trzeba bardzo dokladnie obrac (ja to robie nozykiem do strugania warzyw)obiciac konce ja zcinam z 3-4 cm bo one sa gorzkie i gotuje w osolonej wodzie z odrobina masla w miedzyczasie robie sos a długo gotować, bo ja gotowałam i gotowałam i twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Trzeba bardzo dokladnie obrac (ja to robie nozykiem do strugania warzyw)obiciac konce ja zcinam z 3-4 cm bo one sa gorzkie i gotuje w osolonej wodzie z odrobina masla w miedzyczasie robie sos a długo gotować, bo ja gotowałam i gotowałam i twarde Nastawiam na maxi i wczesniej od ziemniakow o okolo 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tomadyna chyba mam dobre wieści, zerkinij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie pochwaliłam się, od wczoraj MAM WODĘ Tylko prąd obiecali w tym tygodniu i nici, jutro znów zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no wiesz......jak dostane dyplom w łapkę....to moge luby się dopytuje kiedy to będzie?? dzióbek, coś się chyba słabo starasz? widocznie tak, musiałabym wziąść parę lekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wieczorowo witam mój synuś juz do meczu sie przygotował....flaga wisi w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts