szydas 08.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 kto ma jakieś doświadczenia z pozwoleniem na budowę wydawanym przez panią Zasimowicz w Policach? Długo trzeba czekać? Ew. na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.06.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wieczorowo witam mój synuś juz do meczu sie przygotował....flaga wisi w oknie lepiej sprawdź co macie w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wieczorowo witam mój synuś juz do meczu sie przygotował....flaga wisi w oknie lepiej sprawdź co macie w lodówce w lodówce....jest jedno piwko....i do tego moje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.06.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tomadyna chyba mam dobre wieści, zerkinij na priva Dzięki za info. Zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-ławy zalane duzo tego poszło,kierownik mówi ze nie dosyc ze zbrojenie jak pod wiezowiec to do tego ława troche szeroka pzrez to dużó betonu poszło,jutro polewac trzeba,czy naprawde nikt nie ma dachówek ROBENA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Miraśka ja mam ale miedzianą.Ciemny brąz ma chyba KAS01 Tomadyna zerknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 08.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-ławy zalane duzo tego poszło,kierownik mówi ze nie dosyc ze zbrojenie jak pod wiezowiec to do tego ława troche szeroka pzrez to dużó betonu poszło,jutro polewac trzeba,czy naprawde nikt nie ma dachówek ROBENA? A ja mam jesienny liść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-ławy zalane duzo tego poszło,kierownik mówi ze nie dosyc ze zbrojenie jak pod wiezowiec to do tego ława troche szeroka pzrez to dużó betonu poszło,jutro polewac trzeba,czy naprawde nikt nie ma dachówek ROBENA? A ja mam jesienny liść. a jak duze macie dachy i cenowo jak wyszło za cała dachówke z dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 08.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam i do miraśki do kaso 1 to niedaleko tylko autostradą do kobylanki i jeszcze troszke i obejrzysz to jego cudeńko na dachu jak to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 08.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 MIRASKA spójrz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a jak duze macie dachy i cenowo jak wyszło za cała dachówke z dodatkami? 270 m kosztowało nas 12 tyś za dachówkę Średzką Falistą Plus w zeszłorocznej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-ławy zalane duzo tego poszło,kierownik mówi ze nie dosyc ze zbrojenie jak pod wiezowiec to do tego ława troche szeroka pzrez to dużó betonu poszło,jutro polewac trzeba,czy naprawde nikt nie ma dachówek ROBENA? u mnie sąsiedzi mają kasztana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a jak duze macie dachy i cenowo jak wyszło za cała dachówke z dodatkami? 270 m kosztowało nas 12 tyś za dachówkę Średzką Falistą Plus w zeszłorocznej promocji Ladnie sie prezentuje . Jeszcze nie ogladalam dachowek a z tego modelu maja kolor taki wisniowy glazure albo winna czerwien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 08.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-ławy zalane duzo tego poszło,kierownik mówi ze nie dosyc ze zbrojenie jak pod wiezowiec to do tego ława troche szeroka pzrez to dużó betonu poszło,jutro polewac trzeba,czy naprawde nikt nie ma dachówek ROBENA? A ja mam jesienny liść. a jak duze macie dachy i cenowo jak wyszło za cała dachówke z dodatkami? Dach ponad 300 m2, 3 lukarny, kosze ogólnie dość skomplikowany - ok. 22000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a jak duze macie dachy i cenowo jak wyszło za cała dachówke z dodatkami? 270 m kosztowało nas 12 tyś za dachówkę Średzką Falistą Plus w zeszłorocznej promocji no właśnie teraz jest promocja-ale się zastanawiamy bo mamy w projekcie podane że jest 320 m kw dachu w tym 2 osobne daszki nad wykuszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 EWARno właśnie chyba też coś koło tego nam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Miraśka ja mam ale miedzianą. Ciemny brąz ma chyba KAS01 my planujemy też miedzianą Robena ;w przyszłym tygodniu kupujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.06.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a ja przytomny inaczej ja też za wcześnie wstałem rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj To musiało byc szokujące przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.06.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a ja przytomny inaczej ja też za wcześnie wstałem rocznicę ślubu obchodziłam wczoraj no to gratulacje! A ja mam jutro urodziny STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE NAM Wszystkiego najlepszego i powodzenia ze sprawami budowlanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 witajcie piątkowoi mundialowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts