Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Bądź dobrej myśli ! Z tego co słyszałam miesiąc oczekiwań to standard, a niby dlaczego u Was miałoby być dłużej.

Będę Wam dzielnie kibicować :)

W przyszłym tygodniu może ja złoże papiery do starostwa.

ale jak się człowiek nasłucha, że ktoś tam miał szybciej to od razu też by tak chciał :) Życzę szybszego załatwiacza :)

:)

rasa - fila brasileiro :)

skąd - Dąbrowa Górnicza :)

Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa :p i bardzo miły forumowicz :p

zdjęcia? sprobuje umiescic :)

moj sasiad ma takiego psa.....hmm....wielki,łeb jak ....oj oj..i do tego łapie za tyłek :lol: :lol: :lol:

:lol: ale zobacz jaki słodki :D

Słodki bardzo. :D

Wiesz, że psy tej rasy służyły ponoc do pilnowania niewolników na plantacjach? (Kogo będzie pilnował teraz? :wink: )

A'propos, żarcie będziesz chyba gotowac w miednicy, bo największy gar pewnie za mały. :wink:

:)

rasa - fila brasileiro :)

skąd - Dąbrowa Górnicza :)

Na wszelkie moje zapytania odpowiada rzyraf ( mimo ze nie kupilismy psa z jego hodowli) - rzyraf to hodowca 1-sza klasa :p i bardzo miły forumowicz :p

zdjęcia? sprobuje umiescic :)

A wiesz może czym się rózni fila od tosa inu. Myślałam o tosie ale na razie za droga. A pan na wystawie psów jak zapytałam go czy jego pies to tosa to prawie się obraził, że "ale w życiu". Z urody są podobne więc może charakter?

http://tosa-inu.pl/psy/tosa1.jpg

A póki co mam 2,5 mies. ON-ka, leży pod kompem i ciumka przez sen. Chyba śni mu się, że je z cyca. :D

Dostałam warunki z Enei !!!

Dzięki czupurku i boddeku !!!

Jutro wyjeżdżam i obchodzę z rodzinką 55 rocznicę ślubu moich dziadków, a później dalej do "załatwiania" domku :)

p.s.

ale naszych leją :(

Moi dziadkowie dożyli razem 61 lat, pamietam że na złote gody zjechala się cala rodzinka rozproszona po Polsce, bo mieszkali aż w lubelskim :lol:

witam

dzisiaj jakis festyn w szkole u syna od 10-14 :o powariowali kto na to ma czas ?

z placu boju..... schnie ława fundamentowa...... we wtorek beda rosły sciany zaczęłam kiepsko od zalanych fundamentów mam nadzieje ze teraz pójdzie lepiej :D

Kacha72, ponawiam prośbę o twoje zestawienie materiałów do hurtowni...

Aby do przodu :)