EWAR 12.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dzięki trobe A on nadal nie tyka suchego No, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zamienic się w kucharkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam czego szczerze życzymy . to czekanie na wyniki zawsze jest najgorsze, człowiek strasznie się spala z nerwów i zaczyna analizować. na dzień przed ogłoszeniem wyników będziesz przekonana, że odpowiedziałaś źle na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dzięki trobe A on nadal nie tyka suchego No, to nie pozostaje Ci nic innego, jak zamienic się w kucharkę. i to zrobiłam rozpoczęliśmy dietę barf makaron,surowa wątróbka kurczaka,warzywa, jajko na twardo,marchewka, jogurt - wsuwał jak szalony . Oczywiście nie daliśmy za dużo żeby po dwu i półdniowej głodowce nie rozbolał biedaka żołądek. Dzięki za rady trobe. Teska to co?kciukow jeszcze nie puszczam trzymam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. moczyłam , nic nie dało mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej? moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? z worka wziete dwa kubki Karma - Royal Canin Giant Junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1 Może mu to suche namocz. Mój je wszystko w każdej ilości to problemów nie mam a że chudzina był jak go kupiłam to wet kazał mi gotować ryż z marchwią i kurczakiem. Może też spróbuj. Był skóra i kości, moje dziecko nosiło go na rękach a teraz po 3 tygodniach nie ma siły go podnieść. Gruby nie jest ale żebra mu się wypełniły. Namoczyc w wodzie? czy w jakims wywarze z warzyw? W zwykłej kranówie. Po pół godziny narośnie i jest dwa razy więcej i mięciutkie. Sucha karma jest zbilansowana i nic więcej dodawać nie trzeba. Dla dużych psów szybko rosnących dobrze jest też robić kleik z kurzych łapek (dostępne w Geantcie) dobrze wpływa na stawy. Gotujesz te łapki do miękkiego ok. godziny wyjmujesz długie kości a resztę z pazurami dajesz do michy. moczyłam , nic nie dało mąż wpadł na pomysł aby mu to zmiazdzyc - hmm, juz mi zal psiaka bylo, zrobilam jak wyzej tylko co teraz zrobic z 18 kg karmy suchej? moze ktos chce odkupic po konkurencyjnej cenie? z worka wziete dwa kubki Karma - Royal Canin Giant Junior cierpliwości, może za 2-3 tygodnie mu zasmakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Może da się rozkręcić i wyszuszyć? W ostateczności - wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 witam wieczorkiem-po wczorajszym wylaniu napoju przez syncia na klawiature nie mogłam nic pisac-teraz nie działa jeszcze :caps lock,ctrl,alt chyba nie da sie juz nic zrobic Może da się rozkręcić i wyszuszyć? W ostateczności - wymiana właśnie to zrobilismy ale powinniśmy to zrobic wczoraj a nie dzisiaj ja stara a głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 oj Miraśka , może nie wszystko stracone . Drzwi balkonowe przesuwne też mnie interesują. Wiem, że monka miała je montować, pewnie już zamontowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, to wiem, tylko, że ściany czy dach to bedzie widać a teraz many idzie a nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podliczyłam dzisiaj pierwsze faktury, oj duzo wyszło dużo Nie załamuj się będzie jeszcze więcej i to duzo wiecej ja notuje wszystko, to wiem, tylko, że ściany czy dach to bedzie widać a teraz many idzie a nic nie widać najpierw nie widać , potem widać , potem znów nie widać przy wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts