Miraśka 12.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 kto robił ostatnio tynki gipsowe i za ile? przerzucam na drugą stronę, może ktoś coś naskorobie Ano naskrobie Jakiś miesiąc temu tynkowaliśmy domek .. cena 18zl/m2 na Knaufie - porządnie i szybko - jakby co, to mogę podać namiary .. Piotr no to poproszę czy cena jest po negocjacjach? jak tak to jaka była wyjściowa? bo tam gdzie dzwonię to podają mi cenę 20-21 za metr faktycznie drogo .. info poszło na priva Tez bym poprosila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 oj Miraśka , może nie wszystko stracone . Drzwi balkonowe przesuwne też mnie interesują. Wiem, że monka miała je montować, pewnie już zamontowała. zgadza się już są zamontowane i bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Agnieszka 1-masz może drzwi balkonowe przesuwne ? nie , mam otwierane dwuskrzydłowe no właśnie ogladałam dzisiaj na gdanskiej urzedowskiego i bym chciała kolor orzech,ale w tym kolorze nie maja garazowych drzwi tylko dąb..i mahoń ,a nie mo0ge sie zdecydowac na te drzwi balkonowe(czy dwuskrzudłowe czy przesuwne ) znajoma wstawiała bramę ciemny orzech z Krispola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny bryta bardzo mi przykro jakie są rokowania? ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny bryta bardzo mi przykro jakie są rokowania? ps. na jaki projekt w końcu sie zdecydowałaś? Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza , Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny bo beda trzy duze zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Zmiany przemyslane i przekonsultowane z tymi co budowali lawende . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trudno powiedziec na razie nic zlego sie nie dzieje ale jak to sie potoczy to niewiem napewno bedzie pod stala obserwacja lekarza trzymam kciuki za psinkę, oby jak najmniej cierpiała. Dom w Lawendzie a wlasciwie wyrob lawendo-podobny bo beda trzy duze zmiany wersja z którym dachem dwu czy wielospadowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Tym wielospadowym wiem ze drogi i trudny ale podobaly mi sie realizacje . Pewnie nie raz bede narzekala ale tak to jest jak oczy kupuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 myślę że przemyślalaś to na wszystkie sposoby fajny domek chociaż trochę drogi może być bo dach skomplikowany a i parę okien nietypowych widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy wedlug Ciebie zmieszcze sie w trzystu kosztorys cos wspomina o 260 ale doprowadzenie mediow i papierzyska kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy wedlug Ciebie zmieszcze sie w trzystu kosztorys cos wspomina o 260 ale doprowadzenie mediow i papierzyska kosztuja niestety w tym temacie wiele ci nie pomogę bo poprostu niektórych kosztów budowlanych nie ponosiliśmy bo wiele prac wykonaliśmy sami a i pewne usługi jak np. transportowe czy kopanie mamy za darmo. Także ciężko mi to realnie ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy wedlug Ciebie zmieszcze sie w trzystu kosztorys cos wspomina o 260 ale doprowadzenie mediow i papierzyska kosztuja z reguły dołączony do projektu kosztorys jest wartością netto, czyli z marszu trzeba dodać vat. po drugie trzeba sprawdzić czy zawiera np. zagospodarowanie działki, ogrodzenie. Nie ma tu ceny przyłączy, a to nastepne kilka(naście) tysięcy, nawet gdy media w drodze. czasami w instalacjach nie jest uwzględniony kocioł, z reguły nie uwzględnia ceny kominka itd, nie mówiąc o wykończeniówce - tu jeśli nawet jest to po najtańszych materiałach. mój domek np. w kosztorysie kosztuje koło 190 tysięcy, realnie policzone wychodzi 250 i to dalej bez zagospodarowania działki, kominka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.06.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.06.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny Smutna wiadomość - szczerze współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 no nic...znikam na egzamin jak wrócisz to się pochwal wróciłam.......kurcze test....i co słyszymy.....ze wyniki beda po długim weekendzie....a egzamin teoretyczny w piatek...... maja nas gdzies.... ale mysle ze zdałam czego szczerze życzymy . to czekanie na wyniki zawsze jest najgorsze, człowiek strasznie się spala z nerwów i zaczyna analizować. na dzień przed ogłoszeniem wyników będziesz przekonana, że odpowiedziałaś źle na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nawet nie wiem co napisac .Z rana sie cieszylam ze przyszedl projekt a popoludniu byly wyniki mojego pieska ze ta jednak nowotwor Agnieszka ja tez korzystam z lecznicy na Chopina minusem sa kolejki a plusem ze sa niezli i rozsadne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts