dzióbek 14.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no są wreszcie wyniki testów gimnazjalnych. u nas mamy 78 pkt myślę że niezły wynik i pozwoli mu dostać się tam gdzie wybrał Gratulacje pewnie spadł kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no są wreszcie wyniki testów gimnazjalnych. u nas mamy 78 pkt myślę że niezły wynik i pozwoli mu dostać się tam gdzie wybrał Gratulacje pewnie spadł kamień z serca No to gratulacje. Mój dopiero idzie do IV kl. Nie mam pojęcia jak teraz jest z tymi punktami ale wszystko przede mną. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ja uważam że wylewany wychodzi drożej ze względu na konieczność własnie jego wykończenia jesli np płytkami to koszt ok +/-80 zł/m2 w tym materiały i robocizna. Natomiast w tej cenie masz ładną kostkę i brukarza co to ułoży i spokój na lata. Nic nie pęka nie odłazi itp. Mój taras na pewno będzie na gruncie z jakiejś fajnej kostki. hmm....peka i odłazi????? o nie kostka brukowa...plus brukarze to koszt prawie 100 zł.....natomiast z samej kostki nie wyglada ciekawie....natomiast kostka a w niej polozone super granity..jest piekna....no ale to koszt juz 150 zł..... Teska o swój możesz być spokojna . Ale jak sama wiesz jak ci ktoś wylewany schrzani to ile potem jest problemów, żeby się z płytkami wpasować. Na gruncie nie ma takich problemów. Ale nie twierdze że te wylewane są gorsze. Każdy robi jak lubi . Pozdrawiam i środkowo witam Faktem jest ze jak rozkopuja chodnik z kostki to pozniej go skladaja i jest oki I wybor kostki jest przeogromny . I teraz niewiem czy przeprojektowywac ten wylewany czy dac sobie z nim spokoj i zrobic na gruncie Rób na gruncie na pewno bedziesz zadowolona. http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/f2930be0.jpg np takie coś 100 razy lepsze i ładniejsze niż obłożony płytkami, jak by nawet miało mi wyjść drożej niż wylewany z płytkami wolał bym takie rozwiązanie. http://foto.rogucki.com/piskosch/budowa/out4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Rób na gruncie na pewno bedziesz zadowolona. nie każdy może, ja bym musiała drabinę z domu wystawic, żeby dostać sie na taras na gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Rób na gruncie na pewno bedziesz zadowolona. nie każdy może, ja bym musiała drabinę z domu wystawic, żeby dostać sie na taras na gruncie U ciebie to faktycznie jest wysoko ale na grucnie to nie znaczy że musi być na poziomie gruntu, przecież jak wychodzi wyżej to robisz odpowiednio wysoki murek oporowy którego lico możesz wymurować z cegły klinkierowj, a środek wypełniasz kostką zamiast lać tam beton. W każdym razie niech każdy robi jak mu pasuje ale jesli ma możliwość wyboru to ja plecam na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Rób na gruncie na pewno bedziesz zadowolona. nie każdy może, ja bym musiała drabinę z domu wystawic, żeby dostać sie na taras na gruncie u mnie to samo ale z mojego tarasu też jestem zadowolona trochę kasy na niego poszło (zbrojenie, beton, jakieś środki do smarowania aby woda nie podchodziła) ale skoro taką zimę przetwał to chyba jest dobrze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziś u nas (czyt. prawobrzeże) otwarcie Castoramy. Uff! No to teraz już mam wszystko pod ręką po co druga castorama, lepsza by była ikea. To nomi straci klientów No nie druga tylko trzecia a Ikei jak nie widać tak nie widać Asia poznan albo berlin został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 14.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 peterz jaką macie wysoką scianke kolankową, podnosiliście?? Ja podniosłam, ale chyba wrócę do wersji pierwotnej nic nie podnosiliśmy - tak jak jest, jest perfekcja, czyli prawie metr !!! postanowiliśmy nie poprawiać architekta najgorsze są nieprzemyślane zmiany i modyfikacje - tylko tworzą koszty i problemy .. a dom traci .. - potem taki daszek wygląda jak berecik na wodogłowiu .. dzióbek - możesz napisać na priva gdzie się budujesz .. Chętnie podjadę rowerkiem w ramach wycieczki turystyczno-krajoznawczej .. Mam ochotę na takie małe Deja Vu - czyli narodziny DUDKA .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.06.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Byla u nas policja w zwiazku z wybiciami szyb isie okazalo ze ta banda wczesniej pociela opony w kilkunastu autach narozrabiala pod sklepem (zarejstrowali sie na przemyslowej kamerze ) wlamali do sklepu ,kradnac napoje pozniej do nas chcieli pojezdzic autem A policja na to ze nic im nie moga zrobic bo maja po 13 lat Efekty bezstresowego wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Maro ladny ten tarasik tez go sobie skopiowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap Tylko, że on twierdzi, ze za ciemne słupy do jasnej elewacji, one bedą w kolorzeciemnym bordo z czarnym (dokładnie kosmo wienerbergera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 A u mnie pierwszy spór z lubym o kolor cegły klinkierowej na słupy przy wejściu . Ja chciałabym zrobić je w tym samym kolorze co kominy i słupy ogrodzeniowe, a mój uznał że to będzie za dużo i chciałby je zrobić w kolorze elewacji (tylko że jeszcze nie jestem pewna jaki dokładnie będzie kolor elewacji). Ja twierdzę, że będą sie gryzły dwie rożne klinkierówki - ciemna z jasna, a on że będzie ładnie. Póki nie zobaczę na oczy to się nie zgodzę i dlatego wieczorkiem zrobimy sobie wycieczke, może znajdzeimy gdzieś taki dom i podpatrzymy obstawaj przy swoim....kominy, slupy i na ogrodzeniu to wyglada porzadnie, bez ciap też jestem tego zdania!!! My z mężem zrobiliśmy tak: on decydował jaki materiał ma być zastosowany a ja jakiego koloru to duże uproszczenie, ale tak mniej więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no to dzis mamy meczyk ciekawe jak to bedzie....ulice sie chyba wyludnią.... Mnie to ani ziębi ani grzeje To jest chore, żeby tylu dorosłych facetów latało za 1 piłką O której ten mecz? to polecę na zakupy. Będzie się mozna wózkiem rozpędzić Asia Asia mam takie samo zdanie a już oglądanie naszych patałachów to chyba nie należy do przyjemności co bardziej wrażliwi mogą się nabawić wrzodów żołądka albo jakiegoś zawału Dajcie spokój! Piłka nożna jest OK! To najlepsza pozycja w telewizji publicznej i prywatnej! No no nie podejrzewałam cię o takie zainteresowania No chyba, że można popatrzeć na zgrabne tyłeczki bo u większości nogi i twarz odpadają Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts