S.P. 22.01.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Widzisz Maksiu, człowiek chwilę nie panuje nad sytuacją a tu zaraz knucie się ropoczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witam Maksiu to dobrze ze jedziesz bo tak to same kobitki by były Linka - oooo masz necik?? a ja jak sie przeprowadze to nici Buzaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Maksiu - odwołuję dezercję Na gwałt potrzebuję namiarów na tanie i dobre kabiny prysznicowe i panele podłogowe - czekam z utęsknieniem i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.01.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 kurcze blade - jak się towarzystwo rozgadało, Teska - bez ciebie było smutno i cicho pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.01.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Achoj Teska, dorwałaś się do netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.01.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 mijają prawie dwie godziny, a tu nikt z Was nie winduje grupy szczecińskiej na pierwsze miejsce??? Trzeba to gdzieś odnotować Zauważyłam też, że celem tego forum stało się zdobywanie jak największej ilości postów...dziwna zabawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.01.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Linka: Ale nie chyba naszej grupy - zrobiliśmy się po prostu rozpaplanym towarzystwem Ciesze się, ze już jestes w sieci Maksiu: niepotrzebnie zmyłeś głowę Bikosie... Niedobry Ivette: trafiliśmy na promocję kabin przysznicowych na Spiskiej przy Selfie (obecne BRW). Przy zakupie wanny MOŻNA SIADAĆ I PRZYMIERZAĆ - tylko bez butów i ostrych fragmentów odzieży. Gdybym to wiedziała wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Joasiu - a masz telefonik? Pliiiiiiiiiiiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Joaska: potrzebnie, potrzebnie... sprawa juz wyjasniona i zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 22.01.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 ivette: to co,niewyjszlo z ta kabina za 740?? Na poprzedniej stroniczce juz prawie lecialas ja kupic.... A tak wogole pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Pozdrawiam wsiech wieczorową porą..... Joasiu jak tam na wsi?? zasypana śniegiem? U mnie dzisiaj o 18 za oknem było -15 st i masę sniegu....i ładne gwiazdki na niebie też sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.01.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 A u nas - 19!!! Przeżyłam termiczny szok, wychodząc z cieplutkiego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.01.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Koniec tygodnia roboczego za pasem... jeszcze tylko dziś maratonik i bedzie milo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.01.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 A przed nami kolejny piękny weekend, no i jest upragnione słoneczko, mrozik nie jest upragniony ale cóż, siła wyższa. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 witam serdecznie wszystkich formumowiczów wcziera mnie nie było bo zostałam służbowo wezwana do Poznania na audiencję niestety na targi nie dane mi było wstąpić ale rozmawiałam z moim dostawcą okien i mówił że było fajnie Teska - witamy, witamy po dłuższej nieobecności. Kupiłam murator znalazłam i przeczytałam. Fajnie mieć swój artykuł. i przydał się u mnie: mąż miał zły humor, pisoczył na projekt, fachowców, ot taki zły dzień przeczytał artykuł i... zamilkł tzn. nie zupełnie, ale stwiwerdził, że kobieta (czyli Teska) trochę przeszła i jak mawiają: pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie. więc Teska uchroniła mnie przed odpieraniem ataków, że nie tylko my mamy czasami na budowie po górkę. Ludziska do piór, żądam więcej artykułów - a będę miała spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 czy musi być aż zimnoja nie chcęmajster przerwał roboty i nie mam jeszcze fugi w luksferach buuuuuuuumiłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.01.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Witajcie PIĄTEK!!! la la laaaa!! U nas zima i mróz. W domku ciepło od czasu jak nasi ulubieńcy wyregulowani kocioł. Całą jesień był nieustawiony a my o tym nie wiedzieliśmy . Czekam na sobotę niedzielę, żeby popatrzec przez okno na piękno zimy za oknem. Wczoraj wieczorem byliśmy na spacerze na naszych łąkach - w nosie mi zamarzło A pies jak leciał do domu... Teska - nie wiem jak dajesz sobie radę ze zmobilizowaniem się do pracy w taką porę roku - my po przyjściu z pracy jesteśmy tak otępiali jak muchy zimą... Dawaj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska - pisałaś gdzieś na formu o kominkarzu który ma takie podłączone też do gazu - proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Karol_a - niestety kabinek już zabrakło....... Fajnie, że dzisiaj piątek! Dzisiaj lecimy zakupić bidecik i obcykać te kabinki koło Selfy. Joasiu - czy ta promocja to była w firmie Koło czy tam na I. pietrze? Ważne, bo dzisiaj chcemy tam podlecieć. Miłego piątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Dzień dobry ale zimny; słuchajcie, czy w takich syberyjskich temperaturach chce wam się pracować powinno się dawać szkodliwe miłego dnia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts