Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tanio taki prosty ławostół ogrodowy, bo jak idę na działkę to nie ma gdzie siąść a i grillka by się zrobiło w niedzielę :lol: :lol:

w zależności od etapu budowy, polecam:

1) etap fundamenty: 6 suporeksów, silki lub odpowiednio więcej porothermów i 6 desek z ogrodzenia.

2) etap stropy: płyta OSB z szalunków i bloczki j.w.

3) etap ocieplanie: 3 bele styropianu

wszystkie przerabiałam :D

Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tanio taki prosty ławostół ogrodowy, bo jak idę na działkę to nie ma gdzie siąść a i grillka by się zrobiło w niedzielę :lol: :lol:

w zależności od etapu budowy, polecam:

1) etap fundamenty: 6 suporeksów, silki lub odpowiednio więcej porothermów i 6 desek z ogrodzenia.

2) etap stropy: płyta OSB z szalunków i bloczki j.w.

3) etap ocieplanie: 3 bele styropianu

wszystkie przerabiałam :D

też o tym myślałam, ale przy mojej postrzelonej niuni wolałabym coś stabilniejszego, mozna by zbic z desek, ale mojemu i tak czasu brakuje :lol:

ależ ten laptop wolno działa :evil:

że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie :roll:

sama się podziwiam :wink:

masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka

ależ ten laptop wolno działa :evil:

że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie :roll:

sama się podziwiam :wink:

masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka

ja mam 512 i chodzi jak burza, może gdybym sciągała jakieś filmy to by było gorzej, ale do normalnego użytkowania jest super