Didi 21.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam:-) DiDi zerknij proszę do skrzynki:-) ulanka zerknęłam i odpowiem po konsultacji z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka mam 512 jest ok, zciąganie filmów, muzyki w max wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 znacie jakiegoś godnego polecenia naprawiacza telewizorów? mam od lat kilku. właśnie 2 tyg. temu był i u mnie. p. Dabiński tel. 422-11-04, 661-288-553 no i witam środkowo, bo przez pośpiechi nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Asia, współczuję . Za parę dni będzie lepiej, na szczęście zwykle ospa mija bez powikłań. A ugryzienia spróbuj posmarować fenistilem w żelu. fenistil nie działa. Mam inną maść od lekarki na bazie hydrocortizonu ale też słabo działa. Trzeba czasu. Syn najgorsze to miał 3 pierwsze dni myślę, że u niej też tak będzie. Asia raczej nie używaj ani jednej ani drugiej. Jak zaczniesz smarować skórę sterydami to ospa będzie miała tam pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_aneta 21.06.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 witam wszystkich ludziska dajcie jakies namiary na sprawdzonych i godnych polecenia kierownikow budowy ! ekipy do fundamentu tez szukam... jak na razie kiepsko pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam Wszystkich . Uff ale goraca marcin-aneta gdzie budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 witam, kolejny świetny pomysł pani minister... i pewnie nie pierszy i ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ależ ten laptop wolno działa że też ja przez ponad rok właśnie na takim necie pracowałam i wytrzymałam psychicznie sama się podziwiam masz neostrade??? jak dziala???nam we wrzesniu maja zakladac normalne telefony i chce wziasc neo ten 1 cos tam...mam dosc tego faceta co nam dostarcza neta radiowka mam 512 jest ok, zciąganie filmów, muzyki w max wielkości i zawsze tak dobrze działa???? no i ile kosztuje....bo u nas fiutek za 128 chce 92 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane zly dzien to co innego..... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu To gratulacje Wczoraj pisalas ze mialas zly dzien myslalam ze to chodzi o egzaminy a tu prosze zdane wiec jestem oficjalnie dyplomaowanym fizjoterapeuta i masazysta drugiego stopnia!!! ale sie ciesze.... Jak dlugo sie uczylas aby uzyskac uprawnienia to sa kursy czy szkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Nawet nie zauważylam, przez budowę, jutro zamykamy stan zero i trzeba będzie szykować kaskę dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 WITAM WIECZORKIEM Tobie tez Gratulacje juz jestes Elita Nawet nie zauważylam, przez budowę, jutro zamykamy stan zero i trzeba będzie szykować kaskę dla chłopaków Z ilu osob sklada sie ekipa . Na dach tez jestes z nimi umowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 21.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no to sie pochwalę..... zdałam!!!!!!!! tak nawet dobrze ze zostałam zwolniona z 2 czesci egzaminu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts