Joasia Jasia 23.01.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 ivette - to jest na terenie Selfy - naprzeciw Unimedexu (tego co to niby zeby leczy bez bólu i strachu - bzdura totalna, bo jak mi zęba -ee... Jasiu mówi, że wpadam w dygresje). Na parterze - taki niski baraczek. Nazwy nie pamiętam (dwie literki - jakieiś AK, AR?), a faktura w domu. Kupiliśmy tam kabinę szklaną śliczną za naprawdę grosze - coś 300 zł? i brodzik... i tą moją ukochaną wannę narożnikową, i klopik i umywalkę - razem coś ok 2000 zł. A wanna jest za 1300... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.01.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Och jak mi się podobają zakupy za takie kwoty jakie podaje Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Bodekku ten facet ma firmę jak sie jedzie za Mierzynem w stronę granicy, po prawj stronie stoi chałupa z brazowym dachem, na dole jest sklep.Sorki ze nie podaje telefonu, ale wymazałam go z pamięci....i szczerze pojedz zobacz i pomysl...ja tego goscia pogoniłam jak zaczał robic mi kominek....ale moze umie wszystkie te rury podłaczyc z gazem...w kazdym razie bardzo ciekawe takie urzadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Joasiu kabina cos koło 300 zł łoj....zawsze cos gdzies wygrzebiesz tanszego ja kiedys byłam w tym sklepie....ale było pusto My czytajac co piszesz o swojej kochanej wanience kupilismy normalna wanne hihih i za całe 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 jak patrzeć przez okno to pogoda fajna to rewelacja że takie ceny na sprzęty znajdujecie. ja jeszcze nie kupuję ale z z tych któe chciałabym mieć ceny są horyzontalne. o np wanna z hydro (ceny astronomiczne), kibelek z deską bidetową (sama deska 2.5 tys. zł), a gdzie umywalka, osprzęt do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Czupurek.....wiem cos o tym kupilismy kabine za 5 tyś po rabacie kibel za całe 1200 zł plus deska 180 zł umywalke tez cos kolo 700 zł ale to moja połowa mowi: kupujemy raz a porzadnie.....no i tak kupował.... ceny katastrofalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska: a powiedz jak się mieszka w domeczku? bo chyba już mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 nie....bede powoli zwozic graty pod koniec lutego...ale chyba pomieszkam do konca marca w mieszkanku...dalej nie mam gazu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.01.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska a gdzie zginęła Twoja śliczna kotka z okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.01.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ktoś się tu dopominał nowych zdjęc Małgosi... no to są tam gdzie zawsze...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.01.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Maksiu no, no jak ten czas płynie, kto by uwierzył że twoja córcia skończyła pierwszy miesiąc dzidzia fajniutka za chwilę spadam do domku, pozdrowienia dla wszystkich, do zobaczenia w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 23.01.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Cześć- TESKA Bodeku-zauważ,że na naszej dzielnicy jest zawsze 1-2st.C niżej?ach te 88 m. npm. JoasiaJasia-zapraszam na poradę stomatologiczną do żonki!! Dla forumowiczów zawsze rabaty i nie tylko do maja!! Jeśli znieczulenie miejscowe nie działa to Jaś nadaje się do Strong Menów (lub b.się denerwuje) należy podać 2-gi zastrzyk, ostateczność to narkoza. Złe wieści pomrozi do przyszłego piątku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.01.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 mariusz-r: Ty się moich zębów nie czepiaj a Jasiu już się pożegnał z trucicielem - szczerbaty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska - jaki facet ??? jaka firma ??? ja jeszcze daleko w polu ale rozumiem - zimno mariusz r - miło cię znów przeczytać; co do temperatur to widziałem to juz we zeszłym roku jak działki szukałem - w mieście odwilż, a u NAS śnieg leżał; do diaska - a ja ciepłolubny jestem miłego weekendu bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Boddeku i mariusz r - a u nas na Warszewie to zima jest jak nigdzie indziej nie ma - u nas to najwyższy punkt Szczecina - 113 mnpm.I to się czuje! Miłego weekendowania! Lecę na kabinki i bidecik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.01.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 dobry wieczór brrrr ale zimno dobrze jak w domku cieplutko nosa nie chce się wystawić Maksiu: Małgosia rosnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 ivette - to my stoimy jak górale nie dość że najwyżej to i najzimniej, ale cóż jak spadać to z wysokiego konia albo z góry lepiej widać itd. pozdr bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Bodekku hihihi pomieszało mi sie to była wiadomosc dla Czupurka witsm wieczorową porą....wszyscy sie łykendują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 czesć Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 24.01.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 hej ! Piekna sobota sie zapowiada, mrozik trzyma.Dziś rusamy na travel po hurtowniach materiałów budowlanych, trzymajcie za nas kciuki. O suksecas poinformujemy.Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts