Jacek i Ania 28.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzięki za info już link działa. fajny domek, my tez wybralismy projekt z archipelagu nie ma z nimi zadnych problemom? moze trzeba na cos uwazac? wprowadzaliscie jakies zmiany? z archipelagiem sa w wiekszosci klopoty...nie do konca poprawne rysunki i zawsze przesadzona wiezba....( grubosc) To fakt dach solidny jak co najmniej na schron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tomadyna z twoją sprawa powinno być ok. Nie słyszałam żeby był jakiś opór w tej sprawie. Mam nadzieję. Jadę jutro na sesję. Mam nadzieję że Rada zrobi mi jutro prezent - dokładnie jutro wypada 10 rocznica naszego ślubu, a braliśmy go 11.00 czyli w godzinę rozpoczęcia sesji - TO MUSI BYĆ ZNAK Choć na razie wyrażam umiarkowany optymizm. Obecnie wyznaje już zasadę iż jak nie zobacze na własne oczy to nie wierzę. Dziekuję Ci serdecznie za zainteresowanie moją sprawą. Jestem zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Klaus widzę że jesteś a nic nie piszesz? Co u ciebie? wyjaśniło się już co z fundamentami Rozbieramy wszystko do samych ław. Zaprowadziłam do ciebie mojego wykonawce żeby sie dobrze przyjrzał jak nie powinno być ....... powiedział że mieszanka była zła....... i koszty by musiał ponieść więc kasę wyciągaj od wykonawcy bloczki troche kosztuja po za tym Twój czas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 28.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 z archipelagiem sa w wiekszosci klopoty...nie do konca poprawne rysunki i zawsze przesadzona wiezba....( grubosc) nie ma rozy bez kolcow obejrzelismy naprawde mnostwo projektow i wybralismy akurat z archipelagu ale pewnie zadne biuro nie jest idealne. projekt indywidualny jest jednak troche za drogi, a znalezc dobrego architekta tez nie jest latwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tomadyna z twoją sprawa powinno być ok. Nie słyszałam żeby był jakiś opór w tej sprawie. Mam nadzieję. Jadę jutro na sesję. Mam nadzieję że Rada zrobi mi jutro prezent - dokładnie jutro wypada 10 rocznica naszego ślubu, a braliśmy go 11.00 czyli w godzinę rozpoczęcia sesji - TO MUSI BYĆ ZNAK Choć na razie wyrażam umiarkowany optymizm. Obecnie wyznaje już zasadę iż jak nie zobacze na własne oczy to nie wierzę. Dziekuję Ci serdecznie za zainteresowanie moją sprawą. Jestem zobowiązany. jeżeli wszystko potoczy sie po Twojej myśli będziesz zaczynał w tym roku???? a propo's inspektor to niezwykle zaangażowany człowiek dzięki za polecenie warty swojej ceny a nawet premii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 28.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mam nadzieję że Rada zrobi mi jutro prezent - dokładnie jutro wypada 10 rocznica naszego ślubu, a braliśmy go 11.00 czyli w godzinę rozpoczęcia sesji - TO MUSI BYĆ ZNAK trzymamy kciuki za Was jutro:-)) ula i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tomadyna z twoją sprawa powinno być ok. Nie słyszałam żeby był jakiś opór w tej sprawie. Mam nadzieję. Jadę jutro na sesję. Mam nadzieję że Rada zrobi mi jutro prezent - dokładnie jutro wypada 10 rocznica naszego ślubu, a braliśmy go 11.00 czyli w godzinę rozpoczęcia sesji - TO MUSI BYĆ ZNAK Choć na razie wyrażam umiarkowany optymizm. Obecnie wyznaje już zasadę iż jak nie zobacze na własne oczy to nie wierzę. Mam nadzieję że tak właśnie będzie i Rada zrobi Wam prezent trzymam kciuki http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Dziekuję Ci serdecznie za zainteresowanie moją sprawą. Jestem zobowiązany. naprawdę nie ma za co po prostu wiem jak to jest jak już masz coś w zasięgu ręki, potem raptem cofasz się do początku i na dodatek ciężko wydębić jakiekolwiek informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci no super jaki tynk położyliście? a album możesz założyć tutaj http://www.fotosik.pl z chęcią zobaczymy więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci moze za duze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Józia, bardzo ładny. A te schodki jakie fikuśne i płot elegancki, że hoho! Budowałaś na skarpie? - malownicza działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Proszę oglądać aktualne zdjęcia mojego nowego domku. Ale weszły tylko 2 i nie ma pamięci piękny......... pochodzę z Gryfina i Pniewo kojarzy mi sie z dojrzałymi truskawkami i swierzymi pomidorami z foli od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Ano chyba ze tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka, co porabiasz w Szwabii? mieszkam tam Maggie w szwabii mieszka całe RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 monka dobrze mówię??? Tobie też wymyśliłam nazwę nie wiem czemu nie przyznajesz się do swojej wioski i piszesz że w Szczecinie mieszkasz a ja znow o psie , ale teraz juz na wesolo Jezdzac na budowę Brok lubial odpoczywac w samochodzie Kupilismy mu budę, duża , wygodną,zeby mial gdzie schronic sie przed slonkiem i pospac w dzien. Obwachal bude i nic , odwrocil sie i poszedl. Wiec do budy dostal kocyk i zabawki. Wszedl, wyjal zabawki i poszedl z nimi do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Wszedl, wyjal zabawki i poszedl z nimi do samochodu znaczy się że ma swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts