Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Pomocy

Jesli wodociag jest pobudowany i wlasnoscia sprzedajacego dzialki (mam na akcie notarialnym ze mage sie podlaczyc ) a wodociagi kreca ze mnie nie podlacza bo wlasciciel nie przekazal im wodociagu

co zrobic

Kurw... oni pracuja jak za komuny nawet telefonow nie chca odbierac .. :x

sorki ale mi chyba nerwy puszczaja

no to kreca.....bo jak my robilismy zasada byla prosta...puszcza wode w swoj wodociag......no chyba ze juz sie pozmienialo

I co z tym fantem zrobic mam zadzwonic jeszcze o 13 i juz sie denerwoje

u mnie było podobnie i robiłam podłączenie na swój koszt z sąsiadem i narazie bedziemy rozliczać się z prezesem spółdzielni, która sprzedawała działki :lol: :lol:

dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza :lol: :lol:

witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym.

ula

no wlasnie...dlaczego?

ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo :roll:

dzieki, ale murowany już odpada, tylko gdzieś wlaśnie wyczytalam, ze mozna wziąść tańszy rondo plus i w razie decyzji o kotle kondensacyjnym włożyć kwasówke, tylko ze różnica między rondem a avantem wynosi tylko400 zł - to chyba rura kwasówka będzie drozsza :lol: :lol:

witam. A dlaczego murowany odpada? My wlasnie mamy taki przy planowanym kotle kondensacyjnym.

ula

no wlasnie...dlaczego?

ponieważ z wykonawcą umawialismy sie na systemowe, więc cena niższa, a po drugie zaczął sie etap stropów więc trochę za póżno na murowany, a w pośpiechu murowanie to nie za bardzo :roll:

a tak pozatym ładny Wasz Dudek na żywo:lol: :lol:

dzięki :D :)

goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście :wink: :roll:

a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie :wink: )

nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie :lol: :lol:

dzięki :D :)

goście byli a ja nic nie wiem ??? chyba za cicho dzwoniliście :wink: :roll:

a jak tam postępy na waszej budowie ?? (w weekend znowu rowerkiem podjadę podpatrzeć jak Dudek rośnie :wink: )

nikogo nie było, może dlatego że póżno koło 21.00. U nas gorąco, jutro szalują garaż na poniedzialek beton zamowiony na strop, ściany na dole prawie wszystkie :lol: :lol:

Niezłe tempo macie :wink: , chyba się wybiorę na spacerek i poczłapię podpatrzeć jak wam idzie :) .