szydas 04.07.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam wszystkich chociaz powinno byc wczoraj był jeden z gorszych dni-a dzisiaj aż niechce mi sie jechac na budowe-byłam wściekła jak wieczorkiem zobaczyłam efekt pracy,a jeszcze na dodatek wcześniej usłyszałam ,że otwory(3) drzwiowe sa węższe bo nie dałam wykazu stolarki a na rzucie parteru jak byk podane sa wymiary drzwi o otworów osobno-3 osoby czytają projekt i co ?usłyszałam ,że ja mam duzo czasu zeby siedziec nad projektem ,jestem ciekawa czy rozbiora scianke -buduja z porotonu a musla ,że klocki lego -jedna ścianka to prawie spoina pionowa na pionowej(prawie),musze im pokazać dom naprzeciwko uff,ulżyło strach pomyslec co oni ci wybudują....tzn ze dom to pewne...tylko co bedzie pozniej do poprawki....a co na to kierownik???? z tego co piszesz to nawet o murowaniu nie maja pojecia... to znaczy tylko jedna scianka była do d.... ale juz jest OK-gęba mi sie usmiechnęła jak zobaczyłam dzisiejsza prace,muruja jak powinni -ponoc kirownik wyzył sie na nich mam nadzieje ze tak bedzie do końca pewnie przeczytali na forum twoje zwierzenia i się przestraszyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 super-Włosi wygrali a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.07.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 super-Włosi wygrali a tu cisza ale jak ... chyba tylko babki oglądały mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.07.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 super-Włosi wygrali a tu cisza ale jak ... chyba tylko babki oglądały mecz No ja kibicowałam Niemcom przynajmniej Polacy troszke pograli Generalnie standard: Włosi udają, że grają, a pod koniec siup i jakiegos gola wsadzają przeciwnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.07.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no właśnie, i tak to jest, człowiek sobie umyśli ekstra technologię, tylko kto to ma potem wykonać? Dlatego czasami lepiej postawic na coś, co jest popularne, bo przynajmniej większość ekip powinna wiedzieć, jak się z tego buduje Dobrze, że użyłaś sformułowania "powinna", bo to też się nie sprawdza. Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj ma byc Afryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 super-Włosi wygrali a tu cisza ale jak ... chyba tylko babki oglądały mecz No ja kibicowałam Niemcom przynajmniej Polacy troszke pograli Generalnie standard: Włosi udają, że grają, a pod koniec siup i jakiegos gola wsadzają przeciwnikom a ja Włochom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 również witam środkowo. no meczyk był pasjonujący Afryka będzie, a ja mam dzisiaj imprezkę ogródkową. każdy łyknie po 2 drinie i się zawinie trzeba będzie podlać chwasty. pozdrawiam wszystkich ps. jestem wkurzona: - na elektryków - tak połączyli 3 gniazda krzyżowe, że z 5 lamp w holu świecą 2 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a on, że nie przyjedzie bo nie montował (a co ma zamek do montażu furtki?). po awanturze zgodził się łaskawie, że wpadnie jak będzie przejeżdżał. a jak nie przyjedzie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 również witam środkowo. no meczyk był pasjonujący Afryka będzie, a ja mam dzisiaj imprezkę ogródkową. każdy łyknie po 2 drinie i się zawinie trzeba będzie podlać chwasty. pozdrawiam wszystkich ps. jestem wkurzona: - na elektryków - tak połączyli 3 gniazda krzyżowe, że z 5 lamp w holu świecą 2 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a on, że nie przyjedzie bo nie montował (a co ma zamek do montażu furtki?). po awanturze zgodził się łaskawie, że wpadnie jak będzie przejeżdżał. a jak nie przyjedzie........ no wiesz trzeba człowieka zrozumieć akurat nie przejeżdżał i pewnie znając zycie nie po drodze będzie mu tak z miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no wiesz trzeba człowieka zrozumieć akurat nie przejeżdżał i pewnie znając zycie nie po drodze będzie mu tak z miesiąc pewnie, zrozumiem. poczekam miesiąc + tel. przypominający i w przypadku braku reakcji zamieszczę odpowiednią notatkę na naszej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 - na dostawcę furtki - zamek się sp@!$#^%7! tzn. nie trzyma i można jednym palcem otworzyć (furta ma rok czasu), a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) SUPER wiec jesli w tym roku na jesieni zaczne to mam szanse wprowadzic sie w przyszlym roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam srodkowo powiedzcie mi jak dlugo trwaly wasze budowy ? jestem ciekaw w jakim czasie od rozpoczecia robot mozna sie wprowadzic do swojego domku budowę rozpoczęliśmy w 12 marca 2003r, potem była dwu miesięczna przerwa wakacyjna, a wprowadzilismy się do gotowego tzn: panele, płytki, meble czyli wsio gotowe 11 kwietnia 2004r Czyli 13 miesięcy (wliczając to wakacje) SUPER wiec jesli w tym roku na jesieni zaczne to mam szanse wprowadzic sie w przyszlym roku ) spoko! dodam, że my się wcale nie spieszyliśmy a wykończenie do jakiego się wprowadziliśmy możesz zobaczyć w mojej stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witamsharky ------- moja siostra zaczęła w maju zeszłego roku a Święta Bożego Narodzenia spędzała u siebie tempo tak naprawdę zależy od sprawnego zazębiania sie kolejnych ekip , jak nie ma przestoju i wszystko idzie w miaaaare bez błedów to naprawdę można szybko zakonczyc budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharky 05.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jestem dobrej mysli, boje sie troche zimy, nie wiem w jakim stanie budowy mnie zaskoczy, ale na pewno bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a może to zwyczajnie elektrozaczep sie popsuł? przypomniało mi się, że w zeszłym roku - nie to już będzie prawie dwa lata, bo zaraz po pierwszych mrozach, wymienialiśmy elektrozaczep, bo właśnie nie trzymał. I teraz jest ok. napewno masz rację że to eletrozaczep, ale ja się na tym nie znam i chciałam żeby zobaczył co trzeba zrobić (ewentualnie naprawił). u mnie widocznie z opóźnieniem, bo mrozów ostatnio nie było. ale ta mroźna zima na pewno odcisnęła na nim swoje piętno co do czasu budowania: żeby nie było tak optymistycznie, jak buduję 3 rok, mam nadzieję wprowadzić się przed jego upływem (jakieś 2 miesiące)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts