Teska 07.07.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 quote="jamles"]pozdrawiam ponownie i WYBYWAM NA URLOP do ponownego przeczytania no to upalnego urlopu u Was to całe lato urlop no witaj u mnie zbiera sie na burze chociaz powinno byc a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.07.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem ja mialam swojego kierownika ktory wszystkiego pilnowal. a ile mu placilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam piątkowo i "łyk-endowo". Prąd już mam na działce -ZK, licznik i i skrzynka budowlana. Teraz woda czy kotoś ma namiar na fachmanów i jakiego rzędu to są koszty ? Piotr Pachuta 0509 368 134 koszt ok. 4500 zl Pawel Olejarz 0502 671 797 koszt jw. Pan Kobus 887 585 791 koszt: 3700 (w tym studzienka ocieplana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 MAM PYTANIEjaka ilość gruzu-odpadów jest normalna a jaka niepokojaca bo ja mam przed oczami obraz jednej z budów gdzie po całej budowie została kupka moze wielkosci 2 kubłów na smieci(takich przed domkiem_) a u mnie po prawie skończonym parterze jest tego znacznie wiecej ,napewno usłysze w poniedziałek że ten poroton jest takim materiałem ze zawsze duzo odpada więc sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki a nie przez .....Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam i pozdrawiam z Pogorzelicy Nie udało mi się pozbyć interku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.07.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam wszystkichJeżeli jeszcze ktoś tu nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ja nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.07.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 o 4.30 muszę wstać bo córcia wyjeżdza z dziadkami i coś nie chce mi sie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.07.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 hihihi ja buduje dom w nocy a budowlancy wdzień dzieci tez wyslalam dzisiaj jak syn wieczorem zadzwonił i te teksty w tle to mi włosy deba stanęły z kim on jest w pokoju????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio coś mały ruch tutaj ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie to może być problem.... hurtownie świecą pustkami, a trochę strach gromadzić materiał na budowie na zapas. Trzeba by jakiegoś stróża zatrudnić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Witamy wszystkich. doradzcie co zrobic czy zatrudnic kierownika i do tego inspektora czy moze swojego kierownika ktory bedzie zarazem inspektorem ja mialam swojego kierownika ktory wszystkiego pilnowal. a ile mu placilas? 4 tys za wsio... byl na kazde wezwanie i zawolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 a Ty kiedy na urlopik??? i w w jakie okolice??? a co to jest urlopik odpoczynek od pracodawcy od 7- 20 sierpnia może dojadę obejrzeć trawnik u Toli albo dowiozę mineralwasser w okolice Szczecina no wlasnie...przez Cie nie ma mineralki a nie przez .....Maksia oj...Maksiu nam wode wsią wypił.....to przyjezdzaj ino szybko z ta mineralwasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam sobotnio faktycznie mały ruch na forum-porozjeżdżali sie na urlopy czy co?moi budowlańcy dzisiaj mają wolne ale to chyba z okazji okrągłej rocznicy kierownika-ale to dobrze bo niewiem czy uda sie załatwic transport materiału na poniedziałek a kończy im sie właśnie to może być problem.... hurtownie świecą pustkami, a trochę strach gromadzić materiał na budowie na zapas. Trzeba by jakiegoś stróża zatrudnić.... materiał mam zakupiony w hurtowni sobie lezy tylko maja na poniedziałek rozpisany transport(bo oni wozą gratis tylko ja za pózno zadzwoniłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszytskich....zwariowac idzie glowa dalej boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszytskich....zwariowac idzie glowa dalej boli.... podobno wystarczy walnąć się ...młotkiem w palec i zapomina sie o bólu głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts