bikosa 26.01.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Czupurek- GratulujE! nastepny prog przed nami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Witam wtorkowo... jako samopoczucia? coś mnie łamie w kościach, czyżby zmiana pogody?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.01.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Cześć drużyno!Ależ napisaliście od wczoraj, wszystko już przeczytałam. Karol ja też zastanawiam się za jaki przesył mam zapłacić jeśli nic mi przez ostatni okres nie przesłali przez te druty. Chyba że one są ze złota i nawet jak leżą bezczynnie to się zużywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 czupurek - gratulacje ! mariusz r - jeszcze nie zamarzłem - jak tam budowa ? witam wszystkich we wtorek ! chyba się trochę ociepliło wątek z Tepsą bardzo ciekawy - mam juz teraz składać wniosek czy jeszcze poczekać ?, bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 witam wszystkich we wtorkowy poranek jeszcze raz dzięki bardzo za życzenia. forumowicz to brzmi dumnie - a co! temat energia - tak to już jest z tymi opłatami. Nawet gdy brak zużycia, jak jest umowa to, płaci się za gotowość do przesyłu energii. nie ma rady na te instytucje. temat tel - u mnie właśnie w Dołujach TP SA podłączłai tel. kablem i nawet mam już nr. (tylko nie ma kto tam dzwonić). a wracając do monopolu to, TP też nie lepsza. na starym nr mam SDI (samo ustrojstwo kosztowało 500 zł + oczywista abonament). teraz się wynoszę z mieszkania i: - cedowanie na inną osobę nie wchodzi w grę (a niby moje urządzenie) - przeniesienie na mój inny nr np. w Dołujach - 120 zł - zawieszenie usługi - płatne połowę abonamentu za cały okres zawieszenia z góry czyli 80 zł x liczba m-cy Pani z info powiedziałam, że mimo iż to nie jej wina ale cała ta firma to #@!^^# itd, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 27.01.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 witam wtorkowo cześć nowi forumowicze Ivette -- można troszkę słoneczka zamówić? ale największa radość to że z dnia na dzień bliżej do wiosny dzięki praojcze za możliwość cztowania jesteśmy skazani na gąszcz przepisów utrudniających nam życie tylko jak nauczyć się poruszać w tym gąszczu? ale od czego jest forum? tu każdy ma jakieś doswiadczenia i dzięki wam doświadczeni budowniczowie my nowicjusze mamy ułatwione zadanie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 27.01.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Witam serdecznie! Skoro juz wyczytalam wszystkie posty, wykorzystalam co moglam na wlasnej budowie, to moze teraz sie troche poudzielam;)! w miare mozliwosci i wiedzy- moge podpowiedziec cos na temat: architektura, wnetrza, ogród, wykanczanie niegrzecznych wykonawcow. Tepsa zaklada u mnie (Dobra) radiowy tel -maja sie uwinac w ciagu miesiaca i za 1zl. Zobaczymy. Komorka u mnie gubi zasieg(a przeciez jest gorka!), wiec nie mam wyjscia. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Z tym chatem to maly falastart... musze jeszcze troche w nim pogrzebac.. narazie wylaczylempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 27.01.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ...moge podpowiedziec cos na temat: architektura, wnetrza, ogród, wykanczanie niegrzecznych wykonawcow.... A co szanowny Pan mosze podpowiedzieć w sprawie ogrodów !? Bo jak szanowny Pan wie jak za niewielki piniądz moszna z piasku zrobić dora ziemia to ja chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Witam Wszystkich i Pozdrawiam Czupurek przyłaczam sie do gratulacji... Aktywni forumowicze podnosza na duchu i ratuja w podbramkowych sytuacjach Zwracam sie wiec z zapytaniem : Czy ktoś użytkuje okna Pisarczyka z Gryfina? A może jakies opinie na ten temat ktos słyszal? Okna ładniutkie ,ale czy użytkowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.01.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ga, spełniłeś pożyteczną misję- obudziłeś Jasia ze snu zimowego (a właściwie to chyba jesienno-zimowego). Od tak dawna się nie uaktywniał na forum a wystarczył Twój jeden post iproszę!! No dobra, a teraz przyznać mi się któ podmienił mi dzieciątko ?? Mojd spało noce całe a to nowe budzi się co godzina A może to ten diabełek- bo u nas egzorcyzmy jeszcze nie dokonane?? Miłego dnia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.01.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Bikosa kochana, nic nie pękaj. Dzidziuś rośnie i potrzebuje więcej papu. Pamiętam z doświadczenia to jakoś tak jest. Za parę dni produkcja i zawartość tłuszczu w Twojej produkcji wzrosną i wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.01.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Acha, Ga, w którym miejscu ty w tej Dobrej jesteś. Trochę mnie zmartwił radiotelefon. Nam zapowiedzieli normalne kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 No aleście sie napisali od wczoraj! Fajnie! Wychodząc naprzeciw życzeniom naszych koleżanek proszę moją wtyczkę w niebie śliczne o słonko (ale zimno to ma byc jeszcze do końca przyszłego tygodnia, niestety). No i o to, aby zima skończyła się bezpowrotnie wraz z końcem lutego! AMEN! Miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.01.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ...moge podpowiedziec cos na temat: architektura, wnetrza, ogród, wykanczanie niegrzecznych wykonawcow.... A co szanowny Pan mosze podpowiedzieć w sprawie ogrodów !? Bo jak szanowny Pan wie jak za niewielki piniądz moszna z piasku zrobić dora ziemia to ja chętnie posłucham My też jestesmy tą kwestią zainteresowani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 27.01.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ga, spełniłeś pożyteczną misję- obudziłeś Jasia ze snu zimowego (a właściwie to chyba jesienno-zimowego). Od tak dawna się nie uaktywniał na forum a wystarczył Twój jeden post iproszę!! Ja nie śpię. Ja tylko zachowuje powściagliwość, a do komunikacji z grupą oddelegowałem Jołasie A temat mnie poruszył bo domy już umiem budowac - teraz pora na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 27.01.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Z entuzjazmem odkryłam to forum i WAS, tym większym że od niemalże miesiąca zjeżdzam okolice Szczecina w poszukiwaniu "swojego miejsca na ziemi". Narazie jednego jestem pewna - zakup terenówki był strzałem w dziesiątkę. Mam nadzieję że zakup działki okaże się równie trafiony. Zwiedziłam wasze hacjendy w "galerii budujących" jestem pełna podziwu że macie już tyle za sobą. Gratuluję. Zapowiadam się na najbliższe miesiące dręczących pytań o wszystko co dotyczy budowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ależ tu aktywnie, aż miło. właśnie, właśnie ta nieszczęsna pogoda - mrozy - majster dzisiaj opuścił mnie na dobre tzn. do odwilży.na placu boju pozostali elektrycy (ze 2 dni) a potem czas chyba na tyneczki. pewnie już pytałam, ale co tam zapytam raz jeszcze:za chwilę instalka co i wod-kan więc muszę się z kimś związać i zakupić te wszystkie ustrojstwa, wię:POMOCY!!! macie namiary na jakiś rozsądnych (myślowo i cenowo) ludków? z góry dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.01.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Witaj Gosiuniu... Znow kobitka sie budowaniem zajmuje...fajnie... Ja tez zadreczam pytaniami...ale odpowiedzi ni ma..chyba nikt o moich okanach nie slyszal... A jakie połaciówki wybraliscie? Veluxy króluja? czy moze Fakro? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 ja mam Fakro (nie pamiętam ale miały być z jakiś tam powodów lepsze). Na poddaszu nieużytkowym zwykłe, w dachu oranżerii z nawiewami o twoich oknach nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts