Jasiu 17.03.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Ale ta mapa jest w dużej skali i mamy tylko fragment naszej okolicy Reszte znamy tylko z ustnych przekazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Jutro na mojej budowie nadchodzi chwila prawdy.. elektryk długo oczekiwany:smile: no i mozna wjechac.. Walcze jutro na budowie:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.03.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Linka i Mar35: Jasiu jest nieużytek - pstryknę ten plan i podeslę - cos tam z niego jednak wynika Co prawda w robieniu szpiegowskich zdjęć jestem cienka ale spróbuję ) tez mi było miło Was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 MILUSIEGO DNIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 W czwartek wycieczka do Urzędu w Goleniowie. Zobaczymy co za trasy obejścia do przeprawy w Świętej tam wymalowali. Może trzeba będzie interweniować, albo czarować Kota złapię po drodzę, kula się znajdzie, do wyglądu czarownika mi niedaleko, to sobie poradzę w razie czego ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 18.03.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 a jak wygląda czarownik?:))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jezu jak się cieszęz tych małych uniesieńgdy na budowe pozwoleniew kieszeni mam Mogę wtedy myśleć Jakby trochę ściślejI obmyślać wielki plan spokojnie, nie zwariowałem, proprostu dostałem wiadomość że jutro z rana będzie czekało na mnie, piękne, nowe, pachnące jeszcze tuszem z drukarki pozwolenie na budowęno a teraz wracam do pracymiłego dnia wszystkim [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-18 11:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 18.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 i pięknie jest! maksiu nie poddawaj się... to tak żeby się rymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Linka: wiesz.. nie mam powodu zeby sie nie poddawac, no może za wyjątkiem choroby budowlanej, objawiającej się bezsennością, notorycznym zmęczeniem, przeliczaniem każdego piwa na bloczki BK, przyrośnietym do reki kalkulatorem i jeszcze kilkoma innymi objawamipozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-18 12:05 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 18.03.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Linka i Mar35 jak tam schodziarz? Jestem bardzo ciekawa.Teska na jakie tynki się zdecydowałaś?Pozdrawiam wszystkich wiosennie i wracam do pracy bo wyjątkowo jej dzisiaj dużo (przesilene wiosenne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.03.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Maksiu, szczęśliwe egzemplarze z pozwoleniem w ręku to prawie jak "dinozarły" - chyba warto się cieszyć razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 KLAUDIA jednak robie tynki cementowo - wapienne, bez gładzi gipsowej tylko szlichta z piasku kwarcowego..zacieranego gąbką..na gotowo 19 zł/m2 jutro mam szychte... od 9 rano.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 JASIU...a dasz namiarek na stolarza...pomyslałam nad parapetami, ze byc moze sobie jednak zamowie drewniane:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.03.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 buuuuu, niech będzie przeklety kalkulator! Cały czas wychodzi za drogo... co tu zrobić, co tu zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 STASIEK...podzielam Twoja chorobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 19.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 On 2003-03-15 11:04, Jasiu wrote: Mam pytańsko do zachodnich pomorzaków - podajcie jakieś namiary na kamień lub płyty betonowe. Czesc Jasiu, Sprawdz ten adres: http://kompleksbruk.republika.pl/linki.html Firma jest z Polic ale robi ponoc na terenie Szczecina. Na tej stronie powinno tez byc kilka innych adresow z materialami. Daj znac po sprawdzeniu czy cos ci z tego kontaktu wyszlo (mnie ten etap czeka conajmniej za rok) Pozdrowienia dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andbi 19.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 TESKA jestem tu nowy, ale zawsze Was czytam bo mnie to interesuje. Sam jestem na etapie wykanczania, tez siebie.Moje zdanie jest takie. Sam robie troche w drewnie i lubie tem surowiec, ale odradzilbym Tobie drewniane parapety. Fakt, ze sa piekne jak sa nowe ale z biegiem czasu wilgoc w obrebie okna, woda z kwiatkow czy tez odkurzanie wilgotna sciereczka powoduja w drewnie nieodwracalne zmiany.Kwestia tego czasu jest zastosowany gatunek drewna.Fakt, ze nie musza byc drogie. Ja np. preferuje kamien. Na zewnatrz zalozylem granitowe okapniki w cenie porownywalnej do typowych ceramicznych.Zalezylem je szybko sam a efekt jest nieporownywalny.Wewnatrz zaczynam zakladac parapety marmurowe.Sa nieco drozsze od granitu ale efekt tez jest.No i na wieki.Nie radze drewna na parapety choc bardzio je lubie.Czesc-pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 ANDBI...ano witamy ..a czemu sie nie odzywałeś..a tylko czytasz?? z parapetami wiem jak jest..ale moi znajomi maja marmurowe i wiesz...tez maja zacieki okazuje sie ze podobno marmur trzeba zaimpregnowac... Ja oglądałam granitowe..byly ok..nie wiem po prostu ile beda mnie kosztowały drewniane:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 19.03.2003 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Jak wysokie zrobiliście u siebie pomieszczenia? Np. 2,60? A piwnica? Ma ktoś? 2,20 może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Stasie...a TY nocami nie spisz:smile: ja mam salon...3 m , pozostałe pomieszczenia 2,70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts