Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

do tynkow bierz Kopysia

dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) :oops: :oops:

W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie :)

W ktorej mamy 3 castoramy :lol:

ja w tej na ku słońcu czyli pierwszej powstałej :D

Na Ku Słońcu widziałem zresztą do innych nie jeżdzę bo tu mam najbliżej i stoiska już znam na pamięć a w tamtych to się nie moge połapać :wink:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie :o :o :o a póżniej :evil: :evil: :evil:

przygotuj się na takie do końca budowy :roll:

to raczej efekt konsultacji na odległość z mężem 8)

my w ciągu budowy doszliśmy któregoś razu do rachunku 1200 zł (za dwa telefony) :o

potem zaczęliśmy się hamować :oops: :D

Witam grupkę :lol: :lol: :lol:

Znów okropny dzień 8) 8)

okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% :evil: :evil: . Modlę się o deszcz.

jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze :wink:

po południu ponoć 50% szans i może jakaś mała burza przjdzie :roll: :roll:

no to trochę pokropiło :D

gdzie?????? bo u mnie ani ani....nic :cry:

witam wszystkich późnym wieczorkiem :lol: dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna :cry: a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze

dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop :lol:

witam wszystkich późnym wieczorkiem :lol: dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna :cry: a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze

dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop :lol:

tzn strop gęstożebrowy? :roll:

Witam

Miraśka gonię cię :D u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop :D

o kurcze ale tempo :lol: a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy :lol:

Witam

Miraśka gonię cię :D u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop :D

o kurcze ale tempo :lol: a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy :lol:

nie strop mam pełny wylewany wiec tylko zazbroją ułożą szalunki i mozna lać ........ no dach fakt troche potrwa... zwłaszcza że na więżbe trzeba czekać ok 3 tygodni a na mokrym stropie dopiero po min 2 tygodniach mozna cokolwiek robic