maro74 21.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 do tynkow bierz Kopysia dzieki, namiar juz mam tylko nie pamietam jakie tynki, bo ja nie chcę gipsowych, tylko cementowo - wapienne, a gdzie niegdzie marzą mi się na razie takie strukturalne (chyba tak się nazywaja jak się nie mylę) W castoramie zmienili ekspozycje i przy wejściu są porobione takie piękne tynki strukturalne, cudeńka jak dla mnie W ktorej mamy 3 castoramy ja w tej na ku słońcu czyli pierwszej powstałej Na Ku Słońcu widziałem zresztą do innych nie jeżdzę bo tu mam najbliżej i stoiska już znam na pamięć a w tamtych to się nie moge połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.07.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 oj dostałam rachunek za telefon, najpierw było niedowierzenie a póżniej przygotuj się na takie do końca budowy to raczej efekt konsultacji na odległość z mężem my w ciągu budowy doszliśmy któregoś razu do rachunku 1200 zł (za dwa telefony) potem zaczęliśmy się hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ale mamy frekwencje. Gorąco chyba wszystkich zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam grupkę Znów okropny dzień okropny to delikatnie powiedziane jest przeje.@#$% . Modlę się o deszcz. jutro 20% szans na deszcz... niby niewiele, ale zawsze po południu ponoć 50% szans i może jakaś mała burza przjdzie no to trochę pokropiło gdzie?????? bo u mnie ani ani....nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 nawet na tarasie nie chce sie sie siedziec......wieczorkiem nawet...tylko jakas plaga komarow..... witam grupke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 21.07.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 21.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz K.robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan B. z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam wszystkich późnym wieczorkiem dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 witam wszystkich późnym wieczorkiem dzisiaj wkoncu poudzielałam sie na budowie i popieliłam w roslinkach -niestety nie przyjęła mi sie wiśnia ozdobna a tak duzo podlaewałam-reszta zyje i ma sie dobrze dzisiaj pracusie skończyli II etap czyli ściany nośne,działowe.kominy ciut ponad strop,nadproża i wieńce-kurcze chyba trzeba zapłacic a na poniedziałek mam zwozic powoli strop tzn strop gęstożebrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam Już dawno nic nie skrobnąłem - więc jest okazja podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.07.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No i witam wszystkich w sobotni poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 22.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No,to dzis mamy troche spioszkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 22.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Ale u ciebie to szybko wszystko idzie!Trzymam kciuki za reszte!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop o kurcze ale tempo a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich,no to dzisiaj dzien leniucha,wstałąm dopiero po 9 a teraz kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Witam Miraśka gonię cię u mnie w poniedziałek kończa wieniec i kominy mam juz cały parter około srody zalewamy strop o kurcze ale tempo a tez masz strop teriva(jak ja?),no to mnie przegonisz,bo u mnie cos kierownik wspomniał o zalewaniu stropu około czwartku-zależy czy strop przywioza w poniedziałek czy wtorek,no i chyba masz troszke mniej tych scian i stropu,ale za to dach tez do ,,szybkich,,nie nalezy nie strop mam pełny wylewany wiec tylko zazbroją ułożą szalunki i mozna lać ........ no dach fakt troche potrwa... zwłaszcza że na więżbe trzeba czekać ok 3 tygodni a na mokrym stropie dopiero po min 2 tygodniach mozna cokolwiek robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 witam wszystkich Ale u ciebie to szybko wszystko idzie!Trzymam kciuki za reszte!!!dzięki jak zaczniecie to tez u was szybko pójdzie najgorzej " wyjśc z ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts