Didi 24.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanie. Czy ten tynkarz Kopyś robi też tynki zewnętrzne cementowo-wapienne? Poszukuję aktualnie. Pan Bolek z listy robi pięknie, widzieliśmy, ale cena słona. pewnie robi najlepiej dzwonic i pytac Ja mam pytanie do Was - czy pod gotową trawę co się kupuje w rolce i rozklada , też trzeba nawieźć czarnoziemu, czy ona jest juz z podbudową ziemi? też musisz przygotować normalnie ziemię pod taką trawę i dobrze ją wyrównać, a trawę następnie dobrze docisnąć e to juz wole wysiac dzięki Didi Ale chyba nie będziesz teraz ryzykować z sianiem trawy? Jest strasznie sucho i zwyczajnie może nasiona popalić. Nie , nie, musze najpierw zrobic ogrodzenie, chodniczki, nawiezc czarnoziemu i dopiero siac wyjdzie pewnie jaki wrzesien A kiedy najlepiej siac? Aha - sluchajcie ile kosztuje sama robocizna wykonania ogrodzenia? juz gdzies pytalam ale zostalo bez odpowiedzi Chodzi mi o wykonanie podmurowki + naciagniecie siatki . Słupki jus stoją. wrzesień jeszcze spokojnie, ciepłe i zarazem (miejmy nadzieję) deszczowe dni i będzie piękna trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy Może tak być. Super uczucie aż serce podskakuje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy jestes w błogosławionym stanie???? prosciej mowiac - W CIĄŻY???? GRATULUJĘ !!!!!!!! <niewiedzialam > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Didi jak tam maleństwo się ma i jak wytrzymujesz te upały? Asia szkoda gadać - gorąco a fasolka? ma 15tyg i 6 dni i .....chyba w niedzielę poczułam ruchy, nie wiem czy to nie za wcześnie, ale dziś będę wiedziała coś więcej, bo mam wizytę u pani doktor. Mówią, że z drugim dzieckiem ruchy czuje się wcześniej. Zobaczymy jestes w błogosławionym stanie???? prosciej mowiac - W CIĄŻY???? GRATULUJĘ !!!!!!!! <niewiedzialam > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wszystkich Józia S. dzięki Agnieszka 1 dzięki. Didi-gratulacje Za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic.... ja i napewno parę innych osób w elgeronie na weleckiej-deski w atrakcyjnej cenie,więźba porównywalna cena jednakże ciut taniej +transport gratis Hej Musze powiedzieć, że Elgeron ma rzeczywiście dobre ceny i drewno dobraj jakości, natomiast niemiła niespodzianka przydarzyła nam się przy realizcji zamówienia. Niby transport miał być gratis (budujemy jakiś 1 km od Elgeronu), ale okazało się, że trzeba zapłacić za dźwig, żeby położyć bele na stropie. Nie było to drogie, bo ok 100 zł, ale warto to domówić przy dostawi - chyba, że ktoś buduje parterówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.07.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Mam pytanko do Klausa. Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze. Usunąłem na prośbę GrzegorzaB. OK. Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście. Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 24.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A jakie postępu u ciebie na budowie Klaus? Z tego co pamiętam to robisz ścianę trójwarstwową tak jak my. My zamierzamy ocieplać i kłaść ścinę osłonową (częściowo klinkierową) już w połowie sierpnia.pazdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 24.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam wszytkich i podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 podciągam. rajtuzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 podciągam. rajtuzy? chyba na to za gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Teska, pamiętasz gdzie kupowałaś lub miałaś zamiar kupić świerki? To było chyba gzieś w stronę morza. Były bardzo tanie pod warunkiem, że się brało hurtową ilość. Joziu.....w strone morza to chynowo....male swierczki sa w nadlesnictwie tanowo....a w sokolnikach wieksze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 również witam poniedziałkowo - za 5 dni urlopek mam Teska - jak się nic nie pop.... to, w iedzielę będę w ikei, więc ewentualnie pt-sob powiesz co chcesz nawet nie mogłam wczoraj podlać trawnika, ciśnienia nie było a potem to, już była noc. normalnie słomę mam pozdrowionka u mnie ledwo sikało z kranu a z ikei narazie dzieki...moja polowa zjawia sie w sobote...wiec w tygodniu smigniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kreciki bardzo Cię lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 24.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts