Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

pytanie o drewno 2: skąd braliście, głównie interesuje mnie teren Dobrej i bliskich okolic....

wieżbe w elgeronie, a na szalunki to w tartaku w jasienicy, jakis drugi gatunek trzeba było wiele przerzucić by wybrać proste, :D

jasienica... a gdzie to?

chyba blizej masz do centrum szczecina :lol:

jasienica jest za policami :lol:

Mam pytanko do Klausa.

Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę :o :o :o . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze.

Usunąłem na prośbę GrzegorzaB.

OK.

Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście.

Pozdrawiamy serdecznie.

ja też wysyłałem jakiś tydzień temu, albo i wcześniej.... a nie ma :o

Podlewam ciągle ten strop a on pije wode jak diabli :evil: :evil: Po odszalowaniu garażu i polaniu go wodą wyrażnie przecieka w dwóch miejscach na liniach okolo 40 cm, mam się martwić czy to normalne??? :-? :-? :( :(

a masz gęstożebrowy czy monolit?

monolit

hmmm...to znaczy, że pęknięty. poproś kierownika budowy (ale takiego porządnego) żeby rzucił okiem. może można to tak zostawić, może wystarczy zalać jakimś mlekiem cementowym a może trzeba odkuć kawałek i zalać ponownie. generalnie, jeśli nie ma ryzyka, że będzie przemarzał to nie ma problemu, tym bardziej że będzie jeszcze styropian, folia i wylewka cementowa pod podłogę.

Mam pytanko do Klausa.

Dałabym sobie głowe uciąć, że widziałam kiedyś na liście EUROKILINKIER i opinię GrześkaB. I teraz nie widzę :o :o :o . O co tu chodzi? Czy jest jakaś przyczyna, że został zdjęty z listy. Chciałam właśnie dodać pozytywną opinię o Euroklinkierze.

Usunąłem na prośbę GrzegorzaB.

OK.

Wysłaliśmy ci hurtowo kilka opinii o wykonawcach - prosze o umieszczenie na liście.

Pozdrawiamy serdecznie.

ja też wysyłałem jakiś tydzień temu, albo i wcześniej.... a nie ma :o

będzie, na pewno będzie

witam

kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto

Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki.

to mnie pocieszyłaś :cry: :wink:

witam

kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto

Moja sasiadka ma solary na krety i dalej jej kopia nic nie pomaga a ona biedulka zalamana bo niszcza roslinki.

ktoś jakiś czas temu polecał jakieś chemikalia do odstraszania kretów, skuteczne i niedrogie, do kupienia o ile dobrze pamiętam w castoramie

witam

ktoś jakiś czas temu polecał jakieś chemikalia do odstraszania kretów, skuteczne i niedrogie, do kupienia o ile dobrze pamiętam w castoramie

przecwiczyłam wszystko....2 udało mi sie złapać.....i znowu jakis sie prztargał......swiece dymne musze kupic na jakis czas jest spokoj....ech....

MAM PYTANIE to znaczy koleżanka moja:ma ona okazje kupić czy dostac działke rolna w Tanowie i ma ona obawy czy jesli sie okaże że gleba jest II klasy to czy uda sie ja przekształcic w budowlana a jeśli nie to czy może tam postawić taki mały gotowy domek drewniany-jesli ktos sie orientuje to prosze o pare słów :lol:

Witam wieczorkiem.

Dziś byłem w gminie na sesji rady. Okazało się że nasza zmiana w planie nie poszła do ogłoszenia bo zawierała błędy :x :evil: :cry: :o .

Oczywiście musieliśmy nadzorować przebieg dzisiejszego głosowania bo najpierw Rada odwoływała poprzednią uchwałę by w następnym głosowaniu głosować nad tą bez błędów.

MASAKRA

Jak się na to wszystko patrzy i się trochę człowiek zagłębi to aż się boję pomyśleć co tak naprawdę musi się dziać na wyższych szczeblach władzy.

"Lub czasopisma" to tylko chyba wierzchołek góry lodowej. Jak widać rozrywek władza nam dostarcza na bieżąco dziś się okazało że nasz wielki Sherlock Holmes Pan Krzysztof R. :lol: miał rozdwojenie jaźni i czasami prowadził życie nadwornego :lol: psubrata :lol:

Witam wieczorkiem.

Dziś byłem w gminie na sesji rady. Okazało się że nasza zmiana w planie nie poszła do ogłoszenia bo zawierała błędy :x :evil: :cry: :o .

Oczywiście musieliśmy nadzorować przebieg dzisiejszego głosowania bo najpierw Rada odwoływała poprzednią uchwałę by w następnym głosowaniu głosować nad tą bez błędów.

MASAKRA

Jak się na to wszystko patrzy i się trochę człowiek zagłębi to aż się boję pomyśleć co tak naprawdę musi się dziać na wyższych szczeblach władzy.

"Lub czasopisma" to tylko chyba wierzchołek góry lodowej. Jak widać rozrywek władza nam dostarcza na bieżąco dziś się okazało że nasz wielki Sherlock Holmes Pan Krzysztof R. :lol: miał rozdwojenie jaźni i czasami prowadził życie nadwornego :lol: psubrata :lol:

a najglupsze jest to ze to z naszych podatkow :lol: