Teska 25.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Polecam Rajd czarny na osy i szerszenie. Mieliśmy gniazdo wielkości piłki do rugby dwa razy psiknięte i dzisiaj Daniel zrzucił puste. A jak luniesz na osę to pada w locie. Namiary na podbitkarzy pilnie proszę Józia S poproszę o namiary na twojego fachmana od podbitki Obdzwoniłam już wszystkich z Listy - terminy najwcześniej na październik a ja chcę już no ja wlasnie tym rajdem je traktowalam....osy padly od razu.mysle ze w pomieszczeniu nad podbitka tez maja gniazdo....trzeba bedzie scianke rozebrac na strychu....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tomadyna cala szklanka pokruszonego lodu sok z cwiartki cytryny martini ( w/g upodoban) woda minerlana super na gorace dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Ja jak przyjechalam z Gdyni to bylam przerazona jak wygladaja trawniki w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Ja jak przyjechalam z Gdyni to bylam przerazona jak wygladaja trawniki w Szczecinie nie ma ich...sloma tylko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 WitamCzy ktoś coś może powiedzieć na temat firmy PRO Sp. z o.o. na Bohaterów Warszawy róg z Jagiellońską?Zajmuje się instakacjami c.o. i wod-kan??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze hej. My też budujemy dom z Archonu, co prawda z użytkowym poddaszem, ale to szczegół. Mało tego na naszej ulicy tzn. Teresy w Mierzynie, sąsiedzi z naprzeciwka też budują domek z Archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Józia S. Dzięki jeszcze raz za namiary na podbitkarzy. Mi tam na czasie tak nie zależało, ale cena 50 zł za m za robociznę to mnie zbiła z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze hej. My też budujemy dom z Archonu, co prawda z użytkowym poddaszem, ale to szczegół. Mało tego na naszej ulicy tzn. Teresy w Mierzynie, sąsiedzi z naprzeciwka też budują domek z Archonu. Bardzo duzo domow z tej pracowni widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tomadyna cala szklanka pokruszonego lodu sok z cwiartki cytryny martini ( w/g upodoban) woda minerlana super na gorace dni Przetestuję dziękuję Byś na darmo nie wyglądała deszczu polecam -> http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|PL|PL016|SZCZECIN| Należy wpisać całą powyższą składnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Czy ktoś coś może powiedzieć na temat firmy PRO Sp. z o.o. na Bohaterów Warszawy róg z Jagiellońską?Zajmuje się instakacjami c.o. i wod-kan?? Pozdrawiam wygląda na to, że będą nam robić instalacje i kocioł. mają profesjonalne podejście, zrobili wycenę chyba w 6 różnych wariantach, dają rozsądny upust, zapewniają serwis. warto do nich pójść i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 Jak nie zmienia sie prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 trochę późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Z tym pytaniem to powinnaś raczej zwrócić sie do producenta. Moim zdaniem pies nie powinien w żaden sposób zaszkodzić twojemu gresowi. Skąd wogóle obawa, że pies może zaszkodzić gresowi. ?? Prędzej sami go przez te 15 lat w jakimś stopniu porysujecie butami, piaskiem i czort wie czym tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts