bryta 27.07.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? sama się zastanawiam i co dziń robię wielkie oczy teraz tak sobie pomyślałam, że zasięgnę jezyka w jutro sklepie - może się czegoś dowiem, bo też mnie ta budowla powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Dzieki Swietny twoj domek pewnie drogo wychpdzi taka elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 27.07.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? słyszałam, że narazie będzie skład budowlany, a docelowo warsztat samochodowy Pozdrawiam sąsiadów z Załomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Dzieki Swietny twoj domek pewnie drogo wychpdzi taka elewacja Dzieki troszke kosztuje ale mam juz z glowy na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Dzieki Swietny twoj domek pewnie drogo wychpdzi taka elewacja Dzieki troszke kosztuje ale mam juz z glowy na lata To fakt ze na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witajcie wieczorowo.....i znow woda sie leje....kurka...dwa place trawy prawie jak sloma a obok piekna soczysta zielona trawka.....rece opadaja.... a jutro ma byc 34 w cieniu.....cale szcescie ze taras mam od polnocy.....jak wyszlam od strony poludniowej...skawar powalal na kolana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Dzieki Swietny twoj domek pewnie drogo wychpdzi taka elewacja Dzieki troszke kosztuje ale mam juz z glowy na lata Przyznam sie ze dopiero zerknelam na domek wyglada super.....elewacja \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witajcie wieczorowo.....i znow woda sie leje....kurka...dwa place trawy prawie jak sloma a obok piekna soczysta zielona trawka.....rece opadaja.... a jutro ma byc 34 w cieniu.....cale szcescie ze taras mam od polnocy.....jak wyszlam od strony poludniowej...skawar powalal na kolana.... Ale wedlug prognoz w sierpniu juz ma byc normalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witajcie wieczorowo.....i znow woda sie leje....kurka...dwa place trawy prawie jak sloma a obok piekna soczysta zielona trawka.....rece opadaja.... a jutro ma byc 34 w cieniu.....cale szcescie ze taras mam od polnocy.....jak wyszlam od strony poludniowej...skawar powalal na kolana.... Ale wedlug prognoz w sierpniu juz ma byc normalniej hmmm na moment tylko...wczoraj podali prognozy niemieckie...i nawet w pazdzierniku ma byc gorac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Mialam chwile grozy . Jak zwykle pilam kawe na biorku i mi sie wylala zachlapalam i fax i myszke dobrze ze nie komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 już myślałem że nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 czesc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 28.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam piątkowo, ciut chłodniej - wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 28.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 udało się jestem pierwszy na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts