bryta 31.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, dobrze, że pogoda się zmieniła, bo zamiast podlewać trawę można wreszcie wziąć się urlop I tak, wczoraj byliśmy w Łodzi na meczu siatkówki w ramach Ligii Mistrzów, Polska vs. Czarnogóra, coś fantastycznego! Polecam każdemu na skołatane budową nerwy! W zasadzie siatkarze byli tylko dodatkiem do świetnej zabawy i darcia się A jakie emocje przy śpiewaniu hymnu!? Kiedy ostatni raz śpiewaliście na całe gardło nasz hymn? Aż miałam ciarki.... Gdyby nie podróż PKP, przesiadki, smród i brak rezerwacji w pociągu jadącym przez pół Polski - byłoby zupełnie genialnie Witaj Bylas jako kibic czy zawodnik na zawodnika jestem za krótka i mam niewłaściwą płeć (nigdy nie myslałam, że to powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie No, no, żeby nie było, jak ze mną. ENEA skutecznie zablokowała moje plany (przyłącze diabli wiedzą kiedy), górale (małe "g" świadczy o moim do nich stosunku) jej wtórują,i o wprowadzeniu w grudniu mogę tylko pomarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ... mam niewłaściwą płeć (nigdy nie myslałam, że to powiem ) Hm, Delf. Nigdy nie sądziłam, że to usłyszę z Twoich ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 31.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Szczeciniacy rodacy Poszukuję dobrej konkurencyjnej ekipy do wykonania tynków wewnętrznych gipsowych Knaufa. Jeśli macie zaufane ekipy to będę wdzięczny za namiary. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 31.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie No, no, żeby nie było, jak ze mną. ENEA skutecznie zablokowała moje plany (przyłącze diabli wiedzą kiedy), górale (małe "g" świadczy o moim do nich stosunku) jej wtórują,i o wprowadzeniu w grudniu mogę tylko pomarzyc. Juz tez odczulam to na swojej skorze,na postawienie skrzyneczki czekamy od listopada wiec maja jeszcze czas bo to robia do roku i im sie wcale nie spieszy!!! A na zastepcze zrodlo zasilania czekam juz 2 tygodnie i tez nie robia bo maja zaleglosci!jestem bezsilna chyba musze sie wybrac do jakiegos kierownika>Tylko czy to cos da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 witam grupe i odrazu pytam o wypowiedzi w mojej sprawie poradzcie tanio czy drogo a wiec jak juz co niektórzy wiedza bede budował drewniaka i do rzeczy fundamet plus robocizna wyniosło mnie 4000 tys 3000 mat 1000 rob 40 m b drogo czy tanio drewno na caly szkielet tj 11 kubików po 680zl za kubik drogo czy tanio i złozenie tego w calośc tj robocizna 9000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Prosze was o wypowiedzenie sie w tym temacie bo musze w ciagu 2 dni dac odpowiedz czy zawieram z ta firmą umowe wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 pobudka podciagam i PLISSSSSS zostało mi półtora dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emtek 31.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, powiedzcie ile waszym zdaniem może kosztować "teoretycznie" budowa prostego domku z dwuspadowym dachem i garażem na jeden samochód o pow. 170 m2 + 20 m2 garażu, bo dzisiaj facet,który mi robił kosztorys inwestorski ZABIŁ mnie ceną jaką napisał na końcu ( a siedział nad robotą tydzień - tak twierdzi . Za taką kasę kupuję się gotowy dom z ładną działeczką.A architekt twierdzi,że "to taki tani domek". Żona jak to zobaczyła powiedziała że chce rozwodu , w zasadzie to się jej nie dziwię, I jak tu podejmować decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, powiedzcie ile waszym zdaniem może kosztować "teoretycznie" budowa prostego domku z dwuspadowym dachem i garażem na jeden samochód o pow. 170 m2 + 20 m2 garażu, bo dzisiaj facet,który mi robił kosztorys inwestorski ZABIŁ mnie ceną jaką napisał na końcu ( a siedział nad robotą tydzień - tak twierdzi . Za taką kasę kupuję się gotowy dom z ładną działeczką.A architekt twierdzi,że "to taki tani domek". Żona jak to zobaczyła powiedziała że chce rozwodu , w zasadzie to się jej nie dziwię, I jak tu podejmować decyzję? pochwaliłbyś się ile zaspiewali.... wg mnie z przyzwoita ekipą stan surowy otwarty 120-150 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 pobudka podciagam i PLISSSSSS zostało mi półtora dnia domy z drewna nie są zbyt popularne, nie mamy doświadczenia. ceny drewna trzeba negocjować, jeżeli będziesz z jednego miejsca brał na całą budowę powinni dać upust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 witam grupe i odrazu pytam o wypowiedzi w mojej sprawie poradzcie tanio czy drogo a wiec jak juz co niektórzy wiedza bede budował drewniaka i do rzeczy fundamet plus robocizna wyniosło mnie 4000 tys 3000 mat 1000 rob 40 m b drogo czy tanio drewno na caly szkielet tj 11 kubików po 680zl za kubik drogo czy tanio i złozenie tego w calośc tj robocizna 9000zl ja nie pomogę, może trzeba było napisać bezpośrednio do bodekka bodajże jak dobrze pamietam to oni budowali z drewna. Ale tak mi jakoś wychodzi-moze sę myle, ale robocizna=kosztowi materiałów, to chyba cosik to pierwsze za drogo. Bo z tego wynika, ze musiałbym zapłacić 3 razy wiecej za robociznę. Pozdrawiam p.s. te 9000 to całość z robocizną czy sama robocizna bo już zwatpiłam, a cena kubika normalna, czyli my też taka dostallismy na wieżbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, powiedzcie ile waszym zdaniem może kosztować "teoretycznie" budowa prostego domku z dwuspadowym dachem i garażem na jeden samochód o pow. 170 m2 + 20 m2 garażu, bo dzisiaj facet,który mi robił kosztorys inwestorski ZABIŁ mnie ceną jaką napisał na końcu ( a siedział nad robotą tydzień - tak twierdzi . Za taką kasę kupuję się gotowy dom z ładną działeczką.A architekt twierdzi,że "to taki tani domek". Żona jak to zobaczyła powiedziała że chce rozwodu , w zasadzie to się jej nie dziwię, I jak tu podejmować decyzję? pochwaliłbyś się ile zaspiewali.... wg mnie z przyzwoita ekipą stan surowy otwarty 120-150 tys. zgadzam się, jeszcze pewnie zalezy od pokrycia dachu i innych materiałów, ale taka srednia i mam nadzieje, że ja w tej cenie się zamknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam póżnym wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 dzióbek 3000 tys zl,to koszt fundamentów /do nich zaliczam 5 m 3 betonu z gruchy ,żwir 15t , 15 t piachu ,50 worków cementu na posadzki ,folia ladnych pare metrów i troszke dech , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 31.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 9000 to sama robocizna cieśli który to wszystko z tych listewek desek i łat itp itd ma poskładać na placu budowy w całośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 31.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, powiedzcie ile waszym zdaniem może kosztować "teoretycznie" budowa prostego domku z dwuspadowym dachem i garażem na jeden samochód o pow. 170 m2 + 20 m2 garażu, bo dzisiaj facet,który mi robił kosztorys inwestorski ZABIŁ mnie ceną jaką napisał na końcu ( a siedział nad robotą tydzień - tak twierdzi . Za taką kasę kupuję się gotowy dom z ładną działeczką.A architekt twierdzi,że "to taki tani domek". Żona jak to zobaczyła powiedziała że chce rozwodu , w zasadzie to się jej nie dziwię, I jak tu podejmować decyzję? pochwaliłbyś się ile zaspiewali.... wg mnie z przyzwoita ekipą stan surowy otwarty 120-150 tys. Średni standard trzeba przyjąć stan surowy około 900 za metr i reszta drugie 900 za metr margines bezpieczeństwa około 200 za metr czyli około 2000,00 zł za metr kwadratowy - pod klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 01.08.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzien dobry! to ja dzis witam wszystkich pierwsza!Bezsennosc budowlana! i to na urlopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.08.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzien dobry! to ja dzis witam wszystkich pierwsza!Bezsennosc budowlana! i to na urlopie! niech będzie, że ci co pracują są następni w kolejce. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts