dzióbek 04.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam porotherm ja też porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 czesc wszystkim..... jutro smigam do berlinskiej ikei czupurek jak tam poznanska?? kicha? udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć ale z POROTONU to nikt nie buduje ha Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 KLAUS poprawiam...Józef dobrze zrobił płot.....a nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć ale z POROTONU to nikt nie buduje ha Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie ja też płaciłam za szalunki i mam tydzień do dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) my nie ocieplamy i nie zamykamy stanu, czyli zero drzwi i okien, poza dachowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 04.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam, oczywiście pororherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kurcze ja tez bym musiala sie wybrac do ikei, podoba mi sie tam jedna lampa I jak się mieszka??? A ocieplenie już wykonane?? mieszka się super. Ocieplenia jeszcze nie ma , teraz jedziemy na tydzien nad morze, po powrocie mam nadzieje ze zaczniemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 04.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) MY zanosilismy nasz komputer na Ku sloncu prawie jak sie dojezdza do Piastow tam kiedys byl klub studencki Pinokio(chyba) i jest klub fitnes.Tam naprawiaja w miare szybko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) MY zanosilismy nasz komputer na Ku sloncu prawie jak sie dojezdza do Piastow tam kiedys byl klub studencki Pinokio(chyba) i jest klub fitnes.Tam naprawiaja w miare szybko i tanio A ile moze kosztowac usuniecie Wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) tomadyna ma kontakty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. A gdze oni pracuja na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. A gdze oni pracuja na prawobrzezu podaję ci telefon do nich czyli techników 433 65 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaliczyłam-normstahla,hormana i telefonicznie krispola-szukam bramy segmentowej automat w kolorze orzecha ale ponizej 8 tys nie schodza z cena-czy mam szanse dostac gdzies taniej(5m na 2,40)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaliczyłam-normstahla,hormana i telefonicznie krispola-szukam bramy segmentowej automat w kolorze orzecha ale ponizej 8 tys nie schodza z cena-czy mam szanse dostac gdzies taniej(5m na 2,40)? tej wielkości chyba dużo taniej nie dostaniesz, a już na pewno jeśli to niestandardowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie. zapowiadają przyzwoite temperatury do końca pażdziernika, jakby się dało to chcę ocieplić i robić w środku instalacje przez zimę - oczywiście te, co można bez ogrzewania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts