Asia i Robert 07.08.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dzióbek napisz mi na priv albo na maila swój adres to ci wyślę zdjęcia. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo Kurczę musiałem wrócić do firmy i zabrać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam grupkę... pewnie nikt nie zauważył... ale w niedziele nasza grupa skończyła 4 latka forumowe :D jak na to forum to juz poważny wiek pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam grupkę... pewnie nikt nie zauważył... ale w niedziele nasza grupa skończyła 4 latka forumowe :D jak na to forum to juz poważny wiek pozdrawiam m. Maksiu i dziś dopiero mówisz? Ale to nic - świętować też będziemy mimo spóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam grupkę... pewnie nikt nie zauważył... ale w niedziele nasza grupa skończyła 4 latka forumowe :D jak na to forum to juz poważny wiek pozdrawiam m. Maksiu i dziś dopiero mówisz? Ale to nic - świętować też będziemy mimo spóźnienia tak jakos wyszlo.. nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie na forum, a dzis z rana akurat znalazlem chwilke czasu :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam grupkę... pewnie nikt nie zauważył... ale w niedziele nasza grupa skończyła 4 latka forumowe :D jak na to forum to juz poważny wiek pozdrawiam m. Maksiu i dziś dopiero mówisz? Ale to nic - świętować też będziemy mimo spóźnienia tak jakos wyszlo.. nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie na forum, a dzis z rana akurat znalazlem chwilke czasu :D m. największe gratulacje dla Ciebie Maksiu - jako praojca założyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 największe gratulacje dla Ciebie Maksiu - jako praojca założyciela nie ważne kto założył...ważne to pociągnął to przez ten czas.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! no to miłego świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 maksiu - pozdrawiam praojcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 zaliczyłam-normstahla,hormana i telefonicznie krispola-szukam bramy segmentowej automat w kolorze orzecha ale ponizej 8 tys nie schodza z cena-czy mam szanse dostac gdzies taniej(5m na 2,40)? Brame w kolorze zloty dab tez ma Wisniowski Teraz w sierpniowym numeze Ladnego Domu maja pokazana bramy sa tam wymienione jeszcze firmy Novoferm Polska (bardzo pop w niemczech )Brampol,Droma,MirolaBramgar http://www.novoferm.pl http://www.droma.net.pl http://www.mirola.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam grupkę... pewnie nikt nie zauważył... ale w niedziele nasza grupa skończyła 4 latka forumowe :D jak na to forum to juz poważny wiek pozdrawiam m. Maksiu i dziś dopiero mówisz? Ale to nic - świętować też będziemy mimo spóźnienia tak jakos wyszlo.. nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie na forum, a dzis z rana akurat znalazlem chwilke czasu :D m. największe gratulacje dla Ciebie Maksiu - jako praojca założyciela Też sie dołączam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Didi Jak tam samopoczucie. Brzusio już widać? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Didi Jak tam samopoczucie. Brzusio już widać? Asia W poprzedniej ciąży w 16tyg rozpinałam guzik, teraz........noszę piłkę do siatkówki przed sobą. A samopoczucie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Didi - GRATULACJE! chyba przegapilam ta radosna nowinke! jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Didi Jak tam samopoczucie. Brzusio już widać? Asia W poprzedniej ciąży w 16tyg rozpinałam guzik, teraz........noszę piłkę do siatkówki przed sobą. A samopoczucie super. Mam parę ciuchów ciążowych. Jak masz ochotę to ci pożyczę. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts