Maggie 08.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów tylko? myślałam, że więcej. No cóż, poszło w jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 do budujących z silikatów: czy ktoś z Was brał (pod uwagę) inne silikaty, niż xelli? Dostałam ofertę na bloczki z Ostrołęki, cena bloczka o 1zł niższa niż silka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów tylko? myślałam, że więcej. No cóż, poszło w jakość Ale czyta na pewno więcej osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Załącznik sprawdzałaś powinny być 2. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Załącznik sprawdzałaś powinny być 2. Asia właśnie nie ma załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów A nie wiecej bo postow napisalismy mnostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria,Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Super Właśnie o takie mi chodzi, możesz podać czym lakierowaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Super Właśnie o takie mi chodzi, możesz podać czym lakierowaliście?? Nie pamiętam. Ale jak będę w K-gu to pod schodami mam jeszcze puszkę. Pojadę chyba w tym tygodniu wrócę w następnym bo 18.08 muszę być w Szczecinie. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 i jeszcze ja dopiszę się do listy A może ktoś podpowie : dlaczego mam w prawym górnym rogu postu dodatkowe okienka? Jak to usunąć ? witam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. dzióbek - podziwiam mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, Ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariuszR, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba Ale oni są w tej grupce, nawet Paweł i Olka wysoko musieli troche otworzyć stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts