Didi 11.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. przenisisz się do Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam deszczowo. W sumie to fajnie jak tak pada tylko dzieciaki szału dostają. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. Koło mnie na Warszewie są w trakcie uzbrajania i takie wielkości. Tylko bloki blisko i cena. Jak chcesz to dam ci namiar. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. przenisisz się do Szczecina? A ja chcialam to samo pytanie zadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witam wszystkich ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 W Dobrej na przetargu Agencja nieruchomosci rolnych wystawiala chyba po 53 tys 1200 m ale nie uzbrojone i jakis udzial w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. mam nadzieje ze pamietasz o tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.08.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kacha 72-masz wylany strop jak pisałaś,że w środę? bo u mnie dopiero dzisiaj a tu pogoda do d.... witam wszystkich -i mam nadzieje że ok 14 nie będzie padało taaak moglam napisac że srode bo tak mi oczy mydlili nie zdążyli zazbroic troche poprawek inspektor naniósł w sumie pracuja z przerwami przez ten deszcz i niby, niby maja jutro zalewać ale .... juz przestałam wierzyc w terminy budowlane uwierzę jak zobacze betoniarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witam zastanawiam się kiedy zacząć prace ogrodnicze na działce. Jeśli się uda to zaczniemy budowę we IX/06 a wprowadzimy się IX/07 Mam 80 cm humusu i glinę. Czytajac forum natknęłam się na sugestię i tak ją zrozumiałam : zdjąć humus z części ogrodowej, zrzucić go w kącie na działce, obsiać łubinem i z tego ma się zrobić urodzajna gleba,którą później można rozplantować. Jakie są wasze doświadczenia, kiedy wy zajęliście się ogrodem? Chciałabym zrobić wszystko co się da w jak najkrótszym czasie i niczego nie przeoczyć Może coś podpowiecie. DELF - oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kacha 72-masz wylany strop jak pisałaś,że w środę? bo u mnie dopiero dzisiaj a tu pogoda do d.... witam wszystkich -i mam nadzieje że ok 14 nie będzie padało taaak moglam napisac że srode bo tak mi oczy mydlili nie zdążyli zazbroic troche poprawek inspektor naniósł w sumie pracuja z przerwami przez ten deszcz i niby, niby maja jutro zalewać ale .... juz przestałam wierzyc w terminy budowlane uwierzę jak zobacze betoniarke kurcze-szkoda a juz mój mąż nawet sie pytał czy u ciebie wylali no to jeszcze ciut cierpliwosci ci zycze -bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kacha 72-masz wylany strop jak pisałaś,że w środę? bo u mnie dopiero dzisiaj a tu pogoda do d.... witam wszystkich -i mam nadzieje że ok 14 nie będzie padało jak będzie mżaweczka to fajnie, aby tylko nie luneło mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Zapomniałam sie przywitać - Cześć Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witam zastanawiam się kiedy zacząć prace ogrodnicze na działce. Jeśli się uda to zaczniemy budowę we IX/06 a wprowadzimy się IX/07 Mam 80 cm humusu i glinę. Czytajac forum natknęłam się na sugestię i tak ją zrozumiałam : zdjąć humus z części ogrodowej, zrzucić go w kącie na działce, obsiać łubinem i z tego ma się zrobić urodzajna gleba,którą później można rozplantować. Jakie są wasze doświadczenia, kiedy wy zajęliście się ogrodem? Chciałabym zrobić wszystko co się da w jak najkrótszym czasie i niczego nie przeoczyć Może coś podpowiecie. DELF - oglądałaś? Z tym łubinem też słyszałam, że dobrze go posiać i chwasty wtedy nie rosną. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 fajna pogoda trawka rośnie i podlewać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 fajna pogoda trawka rośnie i podlewać nie trzeba no i prace ogrodnicze można robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Działkę szuka mój kuzyn a ja pozostaje u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 fajna pogoda trawka rośnie i podlewać nie trzeba Tylko trzeba miec to trawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 to nalezy zasiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 to nalezy zasiać A najpierw domek pobudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts