dzióbek 11.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Działkę szuka mój kuzyn a ja pozostaje u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Działkę szuka mój kuzyn a ja pozostaje u siebie . Oj Maro! od razu trzeba pisać wszystko jak na spowiedzi, bo inaczej to lekki zamęt się wprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kacha72 spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Działkę szuka mój kuzyn a ja pozostaje u siebie . Oj Maro! od razu trzeba pisać wszystko jak na spowiedzi, bo inaczej to lekki zamęt się wprowadza no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.08.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No to jak juz teraz wszystko wiecie to gadać mi tu jak na spowiedzi gdzie sa jeszcze jakies działki do kupienia i jak macie to namiarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Moim zdaniem do systemu mieszanego nie ma sensu przepłacać za kondensata. W łazience prócz podłogówki muszą być grzejniki nie tylko po to by można było wysuszyć ręczniki ale przede wszystkim po to by można było ogrzac pomieszczenie gdyż podłogówka na mniejszej powierzchni niż 12 m2 nie jest w stanie ogrzać pomieszczenia, a w łazience raczej wszyscy lubią mocno ciepło. My właśnie taki system mamy, troche podłogówki, reszta kaloryfery i kondensat (4.5 tys.) oraz piec na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witam zastanawiam się kiedy zacząć prace ogrodnicze na działce. Jeśli się uda to zaczniemy budowę we IX/06 a wprowadzimy się IX/07 Mam 80 cm humusu i glinę. Czytajac forum natknęłam się na sugestię i tak ją zrozumiałam : zdjąć humus z części ogrodowej, zrzucić go w kącie na działce, obsiać łubinem i z tego ma się zrobić urodzajna gleba,którą później można rozplantować. Jakie są wasze doświadczenia, kiedy wy zajęliście się ogrodem? Chciałabym zrobić wszystko co się da w jak najkrótszym czasie i niczego nie przeoczyć Może coś podpowiecie. DELF - oglądałaś? tak, fajny nawet i cena super, ale ja szukam diesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Tez lubie diesla bo finansowo nie ma porownania . Moj teraz stoi jeszcze w warsztacie i jezdze benzyna . A ile to kosztuje mozna sie za glowe zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 11.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No to jak juz teraz wszystko wiecie to gadać mi tu jak na spowiedzi gdzie sa jeszcze jakies działki do kupienia i jak macie to namiarki . W Mierzynie okolice Brzozowej.Jak bede dzis u siebie na budowie to zapisze tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No to jak juz teraz wszystko wiecie to gadać mi tu jak na spowiedzi gdzie sa jeszcze jakies działki do kupienia i jak macie to namiarki . o ile się orientuję w dobrej ciągle są działki od agro-westu, uzbrojone, do niedawna 70 za m2. jak nie ma aktuaknie to będą niedługo, bo właśnie następna partia jest zbrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam grupe piatkowo.Dobrzy ludzie pomozcie zalezc drzwi zew.i wew.Moze jakies namiary?Dzieki pikne.Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam grupe piatkowo.Dobrzy ludzie pomozcie zalezc drzwi zew.i wew.Moze jakies namiary?Dzieki pikne.Krzymi Centrum drzwi na santockiej, Porta na Świerczewskiej, oj jest tych sklepów na Szczecinie, w panoramie firm masz tego full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 dobry wieczór tylko nie wiem czy taki dobry mój strop prawieeeee zalany może jutro może w pon moze.... moze... może dlaczego nic nie moze byc pewne tylko może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Miraśka a jak u ciebie ? zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Miraśka a jak u ciebie ? zalany tak zalany-betonu od cholery 31,5 m sześć.-jestem padnieta takie pilnowanie meczy opilismy narazie delikatnie szampanem a pracusiom pierwszy raz postawiłam piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Miraśka a jak u ciebie ? zalany tak zalany-betonu od cholery 31,5 m sześć.-jestem padnieta takie pilnowanie meczy opilismy narazie delikatnie szampanem a pracusiom pierwszy raz postawiłam piwko Witam to fajnie teraz mała przerwa technologiczna zdążysz odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 dobry wieczór tylko nie wiem czy taki dobry mój strop prawieeeee zalany może jutro może w pon moze.... moze... może dlaczego nic nie moze byc pewne tylko może To ja tak slysze z wodociagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem ale szybko-ściana to chyba jeszcze nie zdązyła wyschnąć co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts