Joasia Jasia 29.01.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Ivette - te tynki są suche i grzybem nie czuć, ew. kocimi smakołykami po przetrawieniu (ale to inna bajka i nie ze ścian). W domu jest wręcz za sucho.Te pogaduchy o wilgoci uwięzionej w domu, pierwszej zimie, grzybie na ścianach, wodzie spływającej po ścianach, zaduchu, etc - można (w naszym przypadku) włożyć między bajki.Tynki na końcu wygładzili pod malowanie. Ja byłam upierdliwa i po gruntowaniu wyszło jeszcze parę miejsc do szlifowania. Narobiłam sie niepotrzebnie (a raczej amerykanie) bo farba potem przykryła wszelkie najmniejsze nierówności). Cena była 16 albo 16,50 za m2 - telefon na priva. Jak ktoś jeszcze chce - to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.01.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasia - ja chcę nr a na czacie jest tylko maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 co do kominak.te dwa rozwiazania roznia sie tez sprawanoscia. kominek otwarty to sprawnosc 25% powietrze jest zasysane szerokim ciagiem z salonu wychladzajac go jednak troche. wklad kominkowy - sprawnosc do 80%, mozliwosc doprowadzenia powietrza bezposrednio pod wklad co zmniejszy do minimum w/w zjawisko.czyli trzeba sie zastanowic czy kominek ma grzac czy wygladac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.01.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 cos smutnego (dla mnie): wczoraj byłam popatrzeć na budowę. odkryłam że mam szkody. Dwie ściany (w tym jedna centralnie od wejścia) mam łączone z pustakami szklanymi (moja duma i chluba) i okazało się że kilka pustaków ma głębokie rysy, jeden jest wyszczerbiony i parę jest troszku zarysowanych spać nie mogłam - powieszę kogoś nie były do końca wymyte i w świetle dziennym to nie było widać ale wiczorem przy żarówkach owszem czekam teraz do pon na majstra i ........ no właśnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 No tak nie zapisał się mój post. Czupurku, pogadaj z tym majstrem konkretnie, przecież powinien to naprawić na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.01.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 też tak myślę, w poniedziałek będziw wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.01.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 witam wszystkich.... człowiek - ten sklep nie wiem czy sprzedaje same kable....sorki oni robia instalacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 DIDI witaj , i napisz cos o sobie....mozesz rozmawiac kiedy chcesz, z kim chcesz o kazdej porze dnia i nocy...o budowie, o dupie maryni i pogodzie....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 sprawdze co i jak. niech ta zima sie juz skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.01.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jakie kable potrzebne? bo jak elektryczne to bardzo korzystnie wypada Bychowo na Bronowickiej. Didi - witaj w gronie inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A jakże po to mamy forum, żeby sobie o wszystkim gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 chodzi o instalacje antenowa. musze kupic te wszystkie sumatory, wzmacniacze itp. dzwonilem juz tam gdzie Teska podala i sprzedaja tez detalicznie. ps. ktos moze zna sprzedawcow wkladu tarnawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A teraz to już do jutra, lecę do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.01.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jeju jak strasznie sie porobiło ! dzień dobry wszystkim ! po co tyle agresji Joasiu - o firmie nie słyszałem - więc odpowiadam Jasiu - dzięki za tipa o grzaniu ; mam o czym myśleć pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.01.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 jeśli chodzi o kable to my braliśmy w fabryce w Załomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.01.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Właśnie wróciłam z budowy, już wykończeniówka, jutro jadę oglądać panele podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasiu mozesz powiedziec cos wiecej bo nie moge znalezc tej firmy na Bronowickiej. mimo, ze to nie o kable elektryczne mi chodzilo to i tak dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 29.01.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Witam wszystkich cieplutko w ten chodny dzionek! S.P. Prosimy o namiary na tego goscia. Z gory dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.01.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 człowiek: Bychowo - ul. Cukrowa 10i tel. 4358066 (sorry - pokićkało mi się z ulicami ale byłam blisko - kłóć się o rabaty sa chyba do 16...) A wszelkie ustrojstwa do okablowania antenowego - GRYFSAT 4862747 - Pogodno. Witkiewicza. bodekku- o jakiej firmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.01.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Yo Yo ktoś zostwił psa pieseczka-cały monitor mi zajął-GRYZIE psina Hellow smutasy i ponuraki-spokojnie w maju też pada snieg Teska - czy to odp. w spr. telefonu?-mariuszsan Ivette-zakończę pytanie dot. wymienionych osób - byliśmy wszyscy razem w Pizzeryja IMOLA na spotkaniu roboczym grupy szczecińskiej....... skleroza co? JoasiaJasia-chyba mnie polubiłaś?Raz pochwała teraz odp.(jejuś super) Stasiek-tu trza płakać nie śmiać się-zapomniałeś jak było i kto był na spotkaniu... No tak wszyscy liczą,kalkulują,nerwy i nerwy. Relaxu wiecej Państwo Pewnie ja tez zadałem pytanie i co sam znalazłem odp. n/t BROTJE i jesli ktoś będzie chciał to powiem coś. Dawniej to ktoś kawał powiedział,ktoś coś wogóle smiesznego napisał... Chcecie coś wesołego.................................WESOŁYCH ŚWIĄT Pozdrawiam Wszystkich i sorrki za sarkaz ale mnie tak w BIMSIE na Cukrowej zdenerwowali,że czuje się jak Czapurek. Bikosa-fajne masz poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts