szydas 12.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem ale szybko-ściana to chyba jeszcze nie zdązyła wyschnąć co? raczej ja nie zdążyłem zauważyć, że już stoi ale fakt, mojego wykonawcę wystarczy na chwilę spuścić z oka i już coś wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 12.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem ale szybko-ściana to chyba jeszcze nie zdązyła wyschnąć co? raczej ja nie zdążyłem zauważyć, że już stoi ale fakt, mojego wykonawcę wystarczy na chwilę spuścić z oka i już coś wybuduje Moj wykonawca caly czas biadolil na pogode a dzis jak jest ladnie to nikogo nie ma.... U mnie jest narazie dziura pod budynek,powyrywane korzenie po starych drzewach i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 12.08.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem ale szybko-ściana to chyba jeszcze nie zdązyła wyschnąć co? raczej ja nie zdążyłem zauważyć, że już stoi ale fakt, mojego wykonawcę wystarczy na chwilę spuścić z oka i już coś wybuduje A moze jakies zdjecie dolaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam Czy tez macie problemy z otwarciem strony muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam Czy tez macie problemy z otwarciem strony muratora jak wchodze w muratora prze Mozilla Ferefox to jest ok a jak po staremy to powoli jak chol.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam Czy tez macie problemy z otwarciem strony muratora ja nie mam żadnych problemów, może dlatego, że wchodzę przez mozillę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 jest takie powiedzenie :kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy-może nie dotyczy to dosłownie naszych(niektórych )wykonawców ale zawsze maja jakies ale-ostatnio słyszałam ,ze deski do kitu sa dlatego to i tamto,ble ble.za goraco źle,pada źle-no ale zdziwiłam sie jak zajechaliśmy z tata na budowę ok 14 a tam strop polany-kierownik ma po drodze do domu więc polał-nie pogniewam sie jak codziennie bedzie miał po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. Niedaleko mnie (Warszewo) są dwie do sprzedania, powierzchnia około 1200 do 1400 m2 ale facet chce podobno 200 zł/m2. Jeśli jesteś zainteresowany, daj znac - spiszę z tablicy telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 12.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Dzisiaj po poltora miesiaca pojechalem odwiedzic dzialke i przezylem szok. Nie wiedzialem, ze przez tak krotki czas moze mi pol dzialki zarosnac jakimis krzaczorami wyzszymi ode mnie. A ja myslalem, ze mam niezbyt urodzajna ziemie Miraska: widzialem wasza budowe i wam zazdroszcze. Widac juz mniej wiecej charakter domku - ladnie sie zapowiada. Jak mozesz, to wyslij mi na prv namiary na twoich fachowcow i jesli to nie jest tajmnica, to daj znac jaka wycene ci zrobili. Jesli nic ci nie zepsuja, to moze ja ich zatrudnie na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a u mnie właśnie dojechały bloczki betonowe i zaczynamy stawiać ścianę fundamentową a tak właściwie to już stoi i jest malowana dysperbitem ale szybko-ściana to chyba jeszcze nie zdązyła wyschnąć co? raczej ja nie zdążyłem zauważyć, że już stoi ale fakt, mojego wykonawcę wystarczy na chwilę spuścić z oka i już coś wybuduje A moze jakies zdjecie dolaczysz? spróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam Czy tez macie problemy z otwarciem strony muratora jak wchodze w muratora prze Mozilla Ferefox to jest ok a jak po staremy to powoli jak chol.... No wlöasnie u mnie tak powoli wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 http://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/15072006.jpgtak było w połowie lipcahttp://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/020820061.jpgtak 2 sierpnia...http://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/050820062.jpgtak 5 sierpnia....http://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/10082006.jpgtak 5 dni później....http://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/120820061.jpghttp://sci.pam.szczecin.pl/~szydas/120820062.jpga tak było dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas a gdze Ty budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam Czy tez macie problemy z otwarciem strony muratora jak wchodze w muratora prze Mozilla Ferefox to jest ok a jak po staremy to powoli jak chol.... No wlöasnie u mnie tak powoli wchodzi U mnie jest to samo. Oszaleć idzie. Myślałam, że to moi naściągali z internetu i prędkość siadła ale nie będę ich bić Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Doczytalam Dobra a dlaczego mi sie wydawalo ze Jezierzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 A ja juz myslalam ze forum sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Szukam działki budowlanej od 800 do 1200 m2 wyłącznie lewobrzeże, może ktos z was sie orientuje czy w jego okolicy jest cos ciekawego. Jak ktoś dysponuje jakimś namiarkiem chętnie skorzystam. Niedaleko mnie (Warszewo) są dwie do sprzedania, powierzchnia około 1200 do 1400 m2 ale facet chce podobno 200 zł/m2. Jeśli jesteś zainteresowany, daj znac - spiszę z tablicy telefon. Też mam namiar w takich cenach. Jak cię to interesuje to napisz. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Te ceny to coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts