Asia i Robert 12.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Te ceny to coraz lepsze Słyszałam już o 220 zł/m2. na Warszewie pod puszczą choć moga jeszcze wzrosnąć bo zanim uzbroją to ceny pójdą. (cena na przyszły rok). Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Te ceny to coraz lepsze Słyszałam już o 220 zł/m2. na Warszewie pod puszczą choć moga jeszcze wzrosnąć bo zanim uzbroją to ceny pójdą. (cena na przyszły rok). Asia Za nie uzbrojona to tyle bym nie dala Warszewo jest przyjemne ale za tyle to bym sobie wolala kupic nad morzem albo jeziorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Te ceny to coraz lepsze Słyszałam już o 220 zł/m2. na Warszewie pod puszczą choć moga jeszcze wzrosnąć bo zanim uzbroją to ceny pójdą. (cena na przyszły rok). Asia Za nie uzbrojona to tyle bym nie dala Warszewo jest przyjemne ale za tyle to bym sobie wolala kupic nad morzem albo jeziorkiem Ta cena to za uzbrojoną (ale jeszcze nie jest) a kwota na razie przewidywana - czytaj będzie pewnie więcej. Nad morzem fajnie tylko trudno dojeżdżać do pracy. Asia A teraz czekamy 5 min. aż wiadomość pójdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 12.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich.Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika.Czekam również na rzeczowe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? chyba chodzi o to, że spodziewacie sie dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika. Czekam również na rzeczowe komentarze. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika. Czekam również na rzeczowe komentarze. Witaj Czy u Ciebie w Dobrej to nie sa dzialki z kwiatowymi ulicami bo chyba tam cos ogladalam chyba na Chabrowej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? chyba chodzi o to, że spodziewacie sie dzidziusia aaa, o to...... planowaliśmy zakończyć budowę przed porodem, ale biurokraci o tym nie wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika. Czekam również na rzeczowe komentarze. witaj-kurcze nastepny budowniczy z Dobrej -musimy kiedyś tam sie przejechać na spacerek z męzusiem i poogladać- działki nie są chyba za wielkie bo te domki tak blisko siebie się wydaje ,że stoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika. Czekam również na rzeczowe komentarze. Witaj Czy u Ciebie w Dobrej to nie sa dzialki z kwiatowymi ulicami bo chyba tam cos ogladalam chyba na Chabrowej ulicy tak, przynajmniej w mojej okolicy są same kwaitowe ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 12.08.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Budujemy się na kaczeńcowej, cokolwiek to znaczy. To chyba pochodzi od żółtych kaczeńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? chyba chodzi o to, że spodziewacie sie dzidziusia aaa, o to...... planowaliśmy zakończyć budowę przed porodem, ale biurokraci o tym nie wiedzieli no to GRATULACJE i nic się nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 12.08.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam serdecznie.Razem z żoną przymierzamy sie do budowy domku w okolicach Szczecina.Projekt który nas interesuje to:http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m43b12f30b6933Jeżeli ktoś ma jakieś informacje lub rady na temat wykonawców z okolic Szczecina (dobrych i tanich ot takie marzenia) to bardzo prosimy o kontakt.Z góry serdecznie dziękujemy Iza i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika. Czekam również na rzeczowe komentarze. witam w grupie serdecznie witam Wszystkich czy ktos z Was moze uzytkuje juz kociol kondensacyjny Buderusa, czy warty jest swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.08.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Budujemy się na kaczeńcowej, cokolwiek to znaczy. To chyba pochodzi od żółtych kaczeńców Witam w grupie dzisiaj z petrz-em o twojej budowie rozmawialiśmy jak rowerkiem zwiedzali moje okolice dziennik imponujący a ulica moze byc od kaczeńców byle nie od kaczorków ( nie pijemy tu tylko kawki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? No to gratulacje . Chłopiec czy dziewczynka? Ale jestem wścipska . Pozdrowienia dla połówki Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.08.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Cancer, Jaca 1 Witamy na forum . Jeżeli chodzi o wykonawców to listę prowadzi Klaus i jest w stopce u niektórych forumowiczów. http://gaiger.50webs.com/lista/ Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. Asia no moja połowa, ale o co chodzi? No to gratulacje . Chłopiec czy dziewczynka? Ale jestem wścipska . Pozdrowienia dla połówki Asia witam w niedzielny poranek. jakby co to dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts