Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Te ceny to coraz lepsze :-?

Słyszałam już o 220 zł/m2. na Warszewie pod puszczą choć moga jeszcze wzrosnąć bo zanim uzbroją to ceny pójdą. (cena na przyszły rok). Asia

Za nie uzbrojona to tyle bym nie dala Warszewo jest przyjemne ale za tyle to bym sobie wolala kupic nad morzem albo jeziorkiem :roll:

Te ceny to coraz lepsze :-?

Słyszałam już o 220 zł/m2. na Warszewie pod puszczą choć moga jeszcze wzrosnąć bo zanim uzbroją to ceny pójdą. (cena na przyszły rok). Asia

Za nie uzbrojona to tyle bym nie dala Warszewo jest przyjemne ale za tyle to bym sobie wolala kupic nad morzem albo jeziorkiem :roll:

Ta cena to za uzbrojoną (ale jeszcze nie jest) a kwota na razie przewidywana - czytaj będzie pewnie więcej.

Nad morzem fajnie tylko trudno dojeżdżać do pracy. :) Asia

A teraz czekamy 5 min. aż wiadomość pójdzie.....

Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. :lol: Asia

no moja połowa, ale o co chodzi? :wink:

chyba chodzi o to, że spodziewacie sie dzidziusia :wink: :wink:

aaa, o to...... :wink: planowaliśmy zakończyć budowę przed porodem, ale biurokraci o tym nie wiedzieli :D

Witam wszystkich.

Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika.

Czekam również na rzeczowe komentarze.

witaj-kurcze nastepny budowniczy z Dobrej -musimy kiedyś tam sie przejechać na spacerek z męzusiem i poogladać- działki nie są chyba za wielkie bo te domki tak blisko siebie się wydaje ,że stoja

Witam wszystkich.

Na grupie szczecińskiej pierwszy raz. Na początek zachęcam do przeczytania mojego dziennika.

Czekam również na rzeczowe komentarze.

Witaj

Czy u Ciebie w Dobrej to nie sa dzialki z kwiatowymi ulicami bo chyba tam cos ogladalam chyba na Chabrowej ulicy :lol:

tak, przynajmniej w mojej okolicy są same kwaitowe ulice :D

Szydas ta postać w czerwonym lekko zaokrąglona to twoja połowa bo jak tak to musisz się chyba spieszyć z budową. Jak nie to sorry. :lol: Asia

chyba chodzi o to, że spodziewacie sie dzidziusia :wink: :wink:

aaa, o to...... :wink: planowaliśmy zakończyć budowę przed porodem, ale biurokraci o tym nie wiedzieli :D

no to GRATULACJE :lol: :lol: :lol: i nic się nie chwalisz :wink:

Witam serdecznie.

Razem z żoną przymierzamy sie do budowy domku w okolicach Szczecina.

Projekt który nas interesuje to:

http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m43b12f30b6933

Jeżeli ktoś ma jakieś informacje lub rady na temat wykonawców z okolic Szczecina (dobrych i tanich ot takie marzenia) to bardzo prosimy o kontakt.

Z góry serdecznie dziękujemy

Iza i Jacek

Budujemy się na kaczeńcowej, cokolwiek to znaczy.

To chyba pochodzi od żółtych kaczeńców :lol:

Witam w grupie dzisiaj z petrz-em o twojej budowie rozmawialiśmy jak rowerkiem zwiedzali moje okolice

dziennik imponujący

a ulica moze byc od kaczeńców byle nie od kaczorków :D

( nie pijemy tu tylko kawki :wink: )

No to gratulacje :lol: :lol: :lol: . Chłopiec czy dziewczynka? Ale jestem wścipska :oops: . Pozdrowienia dla połówki :D Asia

witam w niedzielny poranek. jakby co to dziewczynka :D