tomadyna 13.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Maro Wydaje mi się że DomBud zaczyna powoli sprzedawać działki na Bezrzeczu. Ostatnią cenę jaką słyszałem to było 120 zł/m2. Sporo działek ma tam uzbrojenie w linii działki, są też takie co mają przyłącza wyciągnięte oraz takie którym jeszcze trochę wiosen przejdzie nim będą uzbrojone. Należy tylko na tym terenie uważać na grunt na działce oraz położenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 KACHA piekny widok!!!!!!!!!! jak dlugo u ciebie to trwalo od wbicia pierwszej lopaty do tego co widac na zdjeciu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 13.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Maro Wydaje mi się że DomBud zaczyna powoli sprzedawać działki na Bezrzeczu. Ostatnią cenę jaką słyszałem to było 120 zł/m2. Sporo działek ma tam uzbrojenie w linii działki, są też takie co mają przyłącza wyciągnięte oraz takie którym jeszcze trochę wiosen przejdzie nim będą uzbrojone. Należy tylko na tym terenie uważać na grunt na działce oraz położenie. Niestety nie, działek w tej chwili nie sprzedają, zamierzają to robić dopiero po wrześniu i też dokładnego terminu nikt nie zna. Chcą je najpierw uzbroić i cena ma być okło 150 PLN/m2, tylko podobno do tego jeszcze VAT. Obłedu cenowego w Szczecinie ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 witam wszystkich aniołki posłuchały i podlały stropik a my mogliśmy spokojnie poleniuchować sobie długo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 13.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 U nas działeczka prawie już jest, czekamy na oficjalne przyklepanie Działeczka na Mierzynie http://img137.imageshack.us/img137/8305/dscf3590yi2.th.jpg a tak wygląda widoczek w stronę Szczecina. http://img144.imageshack.us/img144/245/dscf3595bz2.th.jpg TU NA RAZIE JEST ŚCIERNISKO .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 U nas działeczka prawie już jest, czekamy na oficjalne przyklepanie Działeczka na Mierzynie http://img137.imageshack.us/img137/8305/dscf3590yi2.th.jpg a tak wygląda widoczek w stronę Szczecina. http://img144.imageshack.us/img144/245/dscf3595bz2.th.jpg TU NA RAZIE JEST ŚCIERNISKO .......... Witam,witam sasiadow!!!! My to juz sie chyba nawet spotkalismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 13.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam, witam. Jak tam korzonki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam, witam. Jak tam korzonki ?? Korzonki juz prawie wyrwane.Pan Gieniu jeszcze powalczy w czwartek! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.08.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To jest zelbetowy czyli u mnie bedzie wygladal podobnie . To ile trwa zmontowanie takiego stropu i gdzie kupowalas stal stal kupowałam w felmax na Gdańskiej zaczęliśmy pod koniec maja , rzekomo ( bo w budownictwie nic nie jest pewne) mamy skończyć stan surowy w połowie września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To jest zelbetowy czyli u mnie bedzie wygladal podobnie . To ile trwa zmontowanie takiego stropu i gdzie kupowalas stal a strop jest wylewany na mokro chyba to sie zwie żelbetowy choc pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To jest zelbetowy czyli u mnie bedzie wygladal podobnie . To ile trwa zmontowanie takiego stropu i gdzie kupowalas stal a strop jest wylewany na mokro chyba to sie zwie żelbetowy choc pewności nie mam zarówno żelbetowy jak i gęstożebrowy sa zalewane betonem. różnica w tym, że w żelbetowym zalewamy betonem gołe zbrojenie na szalunku, w gęstożebrowym zalewamy pustaki stropowe ułożone na belkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To jest zelbetowy czyli u mnie bedzie wygladal podobnie . To ile trwa zmontowanie takiego stropu i gdzie kupowalas stal a strop jest wylewany na mokro chyba to sie zwie żelbetowy choc pewności nie mam zarówno żelbetowy jak i gęstożebrowy sa zalewane betonem. różnica w tym, że w żelbetowym zalewamy betonem gołe zbrojenie na szalunku, w gęstożebrowym zalewamy pustaki stropowe ułożone na belkach tak to wszystko prawda niektórych pojęć na szczęście nie musze przyswajać więc je sprytnie omijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Maro Wydaje mi się że DomBud zaczyna powoli sprzedawać działki na Bezrzeczu. Ostatnią cenę jaką słyszałem to było 120 zł/m2. Sporo działek ma tam uzbrojenie w linii działki, są też takie co mają przyłącza wyciągnięte oraz takie którym jeszcze trochę wiosen przejdzie nim będą uzbrojone. Należy tylko na tym terenie uważać na grunt na działce oraz położenie. Niestety nie, działek w tej chwili nie sprzedają, zamierzają to robić dopiero po wrześniu i też dokładnego terminu nikt nie zna. Chcą je najpierw uzbroić i cena ma być okło 150 PLN/m2, tylko podobno do tego jeszcze VAT. Obłedu cenowego w Szczecinie ciąg dalszy. Ceny faktycznie zaczynają robić się chore! Widziałem te działki Dombudu całkiem znośne ale 150 + VAT to lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. Asia na budowie będę jutro rano, ale raczej tylko na chwilkę (koło 9.00). a trafić tam bardzo łatwo. Jakby ktos pytał o co chodzi to mówcie, że poznajecie projekt "na żywo", ja wykonawcę uprzedzę, że moga być turyści i żeby psem nie szczuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ceny faktycznie zaczynają robić się chore! Widziałem te działki Dombudu całkiem znośne ale 150 + VAT to lekka przesada. poczekajcie jeszcze ze dwa lata. już teraz na warszewie uzbrojone schodzą po 220-250 za m2, grunty w szczecinie i okolicach powoli się kończą. Zaniedługo za grunty 15 km od Szczecina trzeba będzie płacić takie pieniądze. Świetna lokata kapitału tak poza tym, tylko skąd ten kapitał wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank Dobrze, że przypomniałaś - muszę sprawdzić wczorajszego totka. Mój zawsze czeka na to, że mu powiem: Jutro kochanie nie musisz iść do pracy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. Asia Rano to nie damy rady (Robert w pracy). Wolelibyśmy jak będziesz to zawsze i pogadać o projekcie można. Może inny termin a jak nie to się i tak przejedziemy. Dzięki za zaproszenie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Rano to nie damy rady (Robert w pracy). Wolelibyśmy jak będziesz to zawsze i pogadać o projekcie można. Może inny termin a jak nie to się i tak przejedziemy. Dzięki za zaproszenie Asia hmmm, to trochę ciężko będzie.... ew. środa koło 16-17, ale bez gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts