bryta 13.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank Dobrze, że przypomniałaś - muszę sprawdzić wczorajszego totka. Mój zawsze czeka na to, że mu powiem: Jutro kochanie nie musisz iść do pracy Asia Ja jak bym wygrala to bym budzik wyrzucila i w koncu nie musiala bym sie martwic idzie nie idzie w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank Dobrze, że przypomniałaś - muszę sprawdzić wczorajszego totka. Mój zawsze czeka na to, że mu powiem: Jutro kochanie nie musisz iść do pracy Asia Ja jak bym wygrala to bym budzik wyrzucila i w koncu nie musiala bym sie martwic idzie nie idzie w firmie a ja węcz przeciwnie, chodziłbym codziennie do szefa i z troską pytał, jak mu się powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.08.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma rekuperator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.08.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 szydas mam pytanko jakie firmy brales pod lupe jesli chodzi o solary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 szydas mam pytanko jakie firmy brales pod lupe jesli chodzi o solary? raczej chodzi mi o całościowe wykonawstwo instalacji przez jedną firmę, bez szczególnych preferencji - w końcu to co zamontują będą potem serwisować. a solary robi, a w zasadzie firmuje swoja nazwą wiele firm zajmujących się produkcją sprzętu grzewczego - i buderus, i vaillant, i wolf, i nawet nasz makroterm oferują solary w zbliżonych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 13.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 szydas mam pytanko jakie firmy brales pod lupe jesli chodzi o solary? raczej chodzi mi o całościowe wykonawstwo instalacji przez jedną firmę, bez szczególnych preferencji - w końcu to co zamontują będą potem serwisować. a solary robi, a w zasadzie firmuje swoja nazwą wiele firm zajmujących się produkcją sprzętu grzewczego - i buderus, i vaillant, i wolf, i nawet nasz makroterm oferują solary w zbliżonych cenach. zobacz ta strone mysle ze maja niezla oferte ale jest problem z przedstawicielem w naszym rejonie. http://www.thermo-hartmann.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 lekko podniosę, bo stagnacja nas zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 wieczorkiem witam-na budowę nie było potrzeby jechać bo aniołki cały dzień delikatnie podlewają ale my się nie mogliśmy oprzeć ,żeby odwiedzić domek i sprawdzić czy wszystko ok-jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. Asia na budowie będę jutro rano, ale raczej tylko na chwilkę (koło 9.00). a trafić tam bardzo łatwo: z ronda w ... Jakby ktos pytał o co chodzi to mówcie, że poznajecie projekt "na żywo", ja wykonawcę uprzedzę, że moga być turyści i żeby psem nie szczuł tak sobie myslę, kiedyś na Forum dostało mi sie po głowie... może więc jednak nie warto tak dokładnie opisywać miejsca swojej budowy, przeciez nie tylko my to czytamy, a pewnie jeszcze pare fajnych informacji tu umieścisz... przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. Asia na budowie będę jutro rano, ale raczej tylko na chwilkę (koło 9.00). a trafić tam bardzo łatwo: z ronda w ... Jakby ktos pytał o co chodzi to mówcie, że poznajecie projekt "na żywo", ja wykonawcę uprzedzę, że moga być turyści i żeby psem nie szczuł tak sobie myslę, kiedyś na Forum dostało mi sie po głowie... może więc jednak nie warto tak dokładnie opisywać miejsca swojej budowy, przeciez nie tylko my to czytamy, a pewnie jeszcze pare fajnych informacji tu umieścisz... przemyśl to budowa jest pilnowana, materiałów na zapas tam nie ma. pies słucha tylko właściciela - jakby ktoś sie zaczytał i wyobraźnia mu spać nie dawała mógłby dużo stracić na takiej wycieczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma rekuperator . ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma rekuperator . ja mam Jakiej firmy i jastes zadowolony .Ile to ustrojstwo kosztowalo i jaka firma robi instalacje w szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam O i stronke otworzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 14.08.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Dzien dobry ! Dzis u nas zakladaja prad budowlanychca za to 650zl to chyba duzo,jeszcze do tego koszt licznika i odbior przez ENEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.08.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma rekuperator . ja mam Jakiej firmy i jastes zadowolony .Ile to ustrojstwo kosztowalo i jaka firma robi instalacje w szczecinie firma tywent http://www.tywent.com.pl koszt niecałe 2000 zł instalację robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Widzę kilkoro Nowych w grupie, których witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was ma rekuperator . ja mam Jakiej firmy i jastes zadowolony .Ile to ustrojstwo kosztowalo i jaka firma robi instalacje w szczecinie firma tywent http://www.tywent.com.pl koszt niecałe 2000 zł instalację robiłem sam A jak z wymiana filtrow czy wymieniasz je sam i czy jest on cichy .Robiles do tego wymiennik gruntowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam. Poniedziałkowo. Jeszcze 3 tyg. i wreszcie dzieci do szkoły sobie pójdą W związku z tym, że z totka nic nie wyszło, Robert udał się do pracy jak zwykle a ja muszę sama dalej sprzątać Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts