Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank :wink: 8)

Dobrze, że przypomniałaś - muszę sprawdzić wczorajszego totka.

Mój zawsze czeka na to, że mu powiem: Jutro kochanie nie musisz iść do pracy :lol: Asia

Ja jak bym wygrala to bym budzik wyrzucila :D i w koncu nie musiala bym sie martwic idzie nie idzie w firmie

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Wygrac w Totolotka albo z kalachem na bank :wink: 8)

Dobrze, że przypomniałaś - muszę sprawdzić wczorajszego totka.

Mój zawsze czeka na to, że mu powiem: Jutro kochanie nie musisz iść do pracy :lol: Asia

Ja jak bym wygrala to bym budzik wyrzucila :D i w koncu nie musiala bym sie martwic idzie nie idzie w firmie

a ja węcz przeciwnie, chodziłbym codziennie do szefa i z troską pytał, jak mu się powodzi :)

szydas mam pytanko jakie firmy brales pod lupe jesli chodzi o solary?

raczej chodzi mi o całościowe wykonawstwo instalacji przez jedną firmę, bez szczególnych preferencji - w końcu to co zamontują będą potem serwisować. a solary robi, a w zasadzie firmuje swoja nazwą wiele firm zajmujących się produkcją sprzętu grzewczego - i buderus, i vaillant, i wolf, i nawet nasz makroterm oferują solary w zbliżonych cenach.

szydas mam pytanko jakie firmy brales pod lupe jesli chodzi o solary?

raczej chodzi mi o całościowe wykonawstwo instalacji przez jedną firmę, bez szczególnych preferencji - w końcu to co zamontują będą potem serwisować. a solary robi, a w zasadzie firmuje swoja nazwą wiele firm zajmujących się produkcją sprzętu grzewczego - i buderus, i vaillant, i wolf, i nawet nasz makroterm oferują solary w zbliżonych cenach.

zobacz ta strone mysle ze maja niezla oferte ale jest problem z przedstawicielem w naszym rejonie.

http://www.thermo-hartmann.pl

To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. :lol: Asia

na budowie będę jutro rano, ale raczej tylko na chwilkę (koło 9.00). a trafić tam bardzo łatwo: z ronda w ... Jakby ktos pytał o co chodzi to mówcie, że poznajecie projekt "na żywo", ja wykonawcę uprzedzę, że moga być turyści i żeby psem nie szczuł :D

tak sobie myslę, kiedyś na Forum dostało mi sie po głowie... może więc jednak nie warto tak dokładnie opisywać miejsca swojej budowy, przeciez nie tylko my to czytamy, a pewnie jeszcze pare fajnych informacji tu umieścisz... przemyśl to :)

To daj znać kiedy będziesz na budowie i gdzie to jest. Chętnie zobaczymy. :lol: Asia

na budowie będę jutro rano, ale raczej tylko na chwilkę (koło 9.00). a trafić tam bardzo łatwo: z ronda w ... Jakby ktos pytał o co chodzi to mówcie, że poznajecie projekt "na żywo", ja wykonawcę uprzedzę, że moga być turyści i żeby psem nie szczuł :D

tak sobie myslę, kiedyś na Forum dostało mi sie po głowie... może więc jednak nie warto tak dokładnie opisywać miejsca swojej budowy, przeciez nie tylko my to czytamy, a pewnie jeszcze pare fajnych informacji tu umieścisz... przemyśl to :)

budowa jest pilnowana, materiałów na zapas tam nie ma. pies słucha tylko właściciela - jakby ktoś sie zaczytał i wyobraźnia mu spać nie dawała mógłby dużo stracić na takiej wycieczce.

Czy ktos z Was ma rekuperator .

ja mam

Jakiej firmy i jastes zadowolony .Ile to ustrojstwo kosztowalo i jaka firma robi instalacje w szczecinie

firma tywent

http://www.tywent.com.pl

koszt niecałe 2000 zł

instalację robiłem sam :D

A jak z wymiana filtrow czy wymieniasz je sam i czy jest on cichy .Robiles do tego wymiennik gruntowy