Rob1972 14.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Wszystkichpo 3 czy 4 miesiacach nieobecnosci Mam pytanie do Asi i Roberta W decyzji o zabudowie jak maksymalny% powierzchni działki mozecie zabudować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 wITAM w końcu sie doczekałam strop zalany i chyba bedzie pogoda więc nikt mnie nie wyręczy w podlewaniu czy ktos trzymał krócej szlunki na stropie gestożebrowym wylewanym na mokro krócej niz 21 dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich po 3 czy 4 miesiacach nieobecnosci Mam pytanie do Asi i Roberta W decyzji o zabudowie jak maksymalny% powierzchni działki mozecie zabudować???? Decyzji jeszcze nie mamy ale w warunkach zagospodarowania przestrzennego widnieje: maksymalna powierzchnia zabudowy na działce budowlanej 30% inne np. max. wys w kalenicy 9m., dachy strome min. 25% Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 No to do jutra. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.08.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 wITAM w końcu sie doczekałam strop zalany i chyba bedzie pogoda więc nikt mnie nie wyręczy w podlewaniu czy ktos trzymał krócej szlunki na stropie gestożebrowym wylewanym na mokro krócej niz 21 dni??? no to super-a pogoda ma byc dla nas (tych od świeżego stropu ) sprzyjajaca przez najblizsze 2 dni-jutro mozna poleniuchowac-po tygodniu moi fachmani sciagaja te boczne szalunki czyli opd wienców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.08.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich po 3 czy 4 miesiacach nieobecnosci Mam pytanie do Asi i Roberta W decyzji o zabudowie jak maksymalny% powierzchni działki mozecie zabudować???? Decyzji jeszcze nie mamy ale w warunkach zagospodarowania przestrzennego widnieje: maksymalna powierzchnia zabudowy na działce budowlanej 30% inne np. max. wys w kalenicy 9m., dachy strome min. 25% Asia ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 15.08.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% Niby jest to problem, szczegolnie na etapie wybierania projektu, ale mi sie osobiscie taki plan podoba. Przynajmniej bedzie troche zieleni u nas na osiedlu, a nie dom na domu, jak to czesto spotyka sie w innych lokalizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 15.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w deszczowy dzien!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 to ja tez witam deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w ten deszczowy dzien.Szukam firmy ktora specjalizuje sie w uzbrajanie dzialki w media: prad, gaz, kanalizacja, woda. Teren lewobrzerze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.08.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 I ja witam U mnie zaczyna sie rozpogadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.08.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 wITAM w końcu sie doczekałam strop zalany i chyba bedzie pogoda więc nikt mnie nie wyręczy w podlewaniu czy ktos trzymał krócej szlunki na stropie gestożebrowym wylewanym na mokro krócej niz 21 dni??? no to super-a pogoda ma byc dla nas (tych od świeżego stropu ) sprzyjajaca przez najblizsze 2 dni-jutro mozna poleniuchowac-po tygodniu moi fachmani sciagaja te boczne szalunki czyli opd wienców te boczne też sciągaja za parę dni ale zastanawiam sie czy musze trzymać ten las wewnątrz az 21 dni bo kazdy dzien to 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich po 3 czy 4 miesiacach nieobecnosci Mam pytanie do Asi i Roberta W decyzji o zabudowie jak maksymalny% powierzchni działki mozecie zabudować???? Decyzji jeszcze nie mamy ale w warunkach zagospodarowania przestrzennego widnieje: maksymalna powierzchnia zabudowy na działce budowlanej 30% inne np. max. wys w kalenicy 9m., dachy strome min. 25% Asia ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% To ile ty masz działki i gdzie tak jest? U nas też nie będzie dom na domu bo najmniejsze działki mają ponad 900m2 i min. 50% działki ma być "biologicznie czynna" A cały teren jest w"Ekologicznym Systemie Zieleni Miejskiej" Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w ten deszczowy dzien. Szukam firmy ktora specjalizuje sie w uzbrajanie dzialki w media: prad, gaz, kanalizacja, woda. Teren lewobrzerze Szczecina Jak większy teren a nie 1 działka to mam kogoś kto się tym zajmuje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 15.08.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Działke mam na Warszewie przy Skandynawskiej. Na mojej Decyzji naskrobali max pow.zabudowy to 25% a dach od 30 do 45 stopni działeczka 700 m2,na takiej powierzchni to szałas mozna postawic a nie dom parterowy, P.S Ile czasu juz czekacie na decyzje o zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Działke mam na Warszewie przy Skandynawskiej. Na mojej Decyzji naskrobali max pow.zabudowy to 25% a dach od 30 do 45 stopni działeczka 700 m2,na takiej powierzchni to szałas mozna postawic a nie dom parterowy, P.S Ile czasu juz czekacie na decyzje o zabudowie te procenty powierzchni zabudowy maja sie chyba proporcjonalnie do wielkosci działki-im wieksza tym mniejczy procent zabudowy-teraz to juz jestem mądra a wcześniej pomyliłam pow. uzytkowa z zabudowy i wyszły jaja-trzeba było domek pomniejszyc o ok 5 m kw pow zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.08.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich po 3 czy 4 miesiacach nieobecnosci Mam pytanie do Asi i Roberta W decyzji o zabudowie jak maksymalny% powierzchni działki mozecie zabudować???? Decyzji jeszcze nie mamy ale w warunkach zagospodarowania przestrzennego widnieje: maksymalna powierzchnia zabudowy na działce budowlanej 30% inne np. max. wys w kalenicy 9m., dachy strome min. 25% Asia ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% To ile ty masz działki i gdzie tak jest? U nas też nie będzie dom na domu bo najmniejsze działki mają ponad 900m2 i min. 50% działki ma być "biologicznie czynna" A cały teren jest w"Ekologicznym Systemie Zieleni Miejskiej" Asia Przy takich parametrach działki to niestety dom na domu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 15.08.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% To ile ty masz działki i gdzie tak jest? U nas też nie będzie dom na domu bo najmniejsze działki mają ponad 900m2 i min. 50% działki ma być "biologicznie czynna" A cały teren jest w"Ekologicznym Systemie Zieleni Miejskiej" Asia Moja dzialka ma 1500m, wiec nie ma az takiego dramatu z tymi 10%, choc kilka interesujacych projektow musialem z tego wzgledu odrzucic. Parterowce raczej u nas odpadaja, bo kat nachylenia dachu musi wynosic co najmniej 35st. Przy zalozeniu, ze nie chce sie budowac ogromnego domu i nie wiadomo jakich tarasow, 150m powierzchni zabudowy spokojnie wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.08.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ale macie fajnie u nas pow .zabudowy nie moze przekraczać 10% To ile ty masz działki i gdzie tak jest? U nas też nie będzie dom na domu bo najmniejsze działki mają ponad 900m2 i min. 50% działki ma być "biologicznie czynna" A cały teren jest w"Ekologicznym Systemie Zieleni Miejskiej" Asia Moja dzialka ma 1500m, wiec nie ma az takiego dramatu z tymi 10%, choc kilka interesujacych projektow musialem z tego wzgledu odrzucic. Parterowce raczej u nas odpadaja, bo kat nachylenia dachu musi wynosic co najmniej 35st. Przy zalozeniu, ze nie chce sie budowac ogromnego domu i nie wiadomo jakich tarasow, 150m powierzchni zabudowy spokojnie wystarcza. ale lepiej doczytajcie, czy np. powierzchnia podjazdu do garażu, śmietnika i innych utwardzeń nie jest też wliczana w ten limit.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts