Didi 17.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam i ja po urlopie fajnie było ale się skończyło czupurku rzeczywiście masz fajnego sąsiada rozumiem że z chęcią wydałby zakaz szczekania psom W temacie sąsiad i pies, to też mam takiego jednego na ulicy obecnie zamieszkiwanej. Puszcza na ulicę luzem i bez kagańca rotwailera, pies biega sobie gdzie chce a właściciele siedzą w domu. Kilka razy stanęłam dęba jak nagle wyrósł koło mnie ten pies, nie mówiąc już o córce. Na wszelkie prośby odpowiada że to łagodny pies...nie mam ochoty juz z nim gadać bo jak widze ten wzrok tęskniący za rozumem to teraz to będę wzywała mundrowych. No to tez się wyżaliłam Pozdrawiam wszystkich stałych i nowych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest:W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam czwarteczkowo ... ta niektórych sąsiadów to, powinni wywozić na bezludną wyspę przyp@$#@#% do wszystkiego się potrafią, nie tylko koloru elewacji... U nas sąsiad "nudzący się emeryt" czatował kiedyś na Roberta zimą pod domem i zwrócił mu uwagę, że nie zamykamy okien przed wyjściem z domu i ciepło ucieka. Byliśmy kiedyś u tego pana w domu to on nie otwiera okien od jesieni do wiosny Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Jak tak czytam to wnioskuję, że my chyba mamy normalnych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 U nas sąsiad "nudzący się emeryt" czatował kiedyś na Roberta zimą pod domem i zwrócił mu uwagę, że nie zamykamy okien przed wyjściem z domu i ciepło ucieka. Byliśmy kiedyś u tego pana w domu to on nie otwiera okien od jesieni do wiosny Asia super a ten dom o który będą się sądzić to chyba specjalnie pojadę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Didi rzeczywiście bardzo miłe zdarzenie a tak wogóle to jak samopoczucie? ruchy już czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam i ja! ja to dopiero Wam opowiem, ale dopiero dzisiaj po 13° bo wczesniej nic nei jest pewne.... wtedy wam wlos na glowie sie zjerzy!!!!! Czupurku - pamietasz???? dalabys rade do 12°????? (nie prosilabym gdyby nie bylo to pilne) Didi - zdrowka zycze!!!! i Malenstwu tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Didi rzeczywiście bardzo miłe zdarzenie a tak wogóle to jak samopoczucie? ruchy już czujesz? od 12stego tygodnia (a teraz jest 19sty) samopoczucie bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest: W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem. Mnie kiedyś aptekarz sprzedał mocniejszy antybiotyk dla dziecka. Doszłam do domu zalałam wodą zawiesinę i rozpuszczałam a tu dzwonek do drzwi i ... aptekarz pod drzwiami z właściwym lekarstwem w ręku. Przepraszał i takie tam. Szczęśliwy, że nie zdążyłam podać. Oczywiście nic nie dopłacałam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Jak tak czytam to wnioskuję, że my chyba mamy normalnych sąsiadów i tego ci zazdroszczę. chociaż u mnie nie jest źle. większość ok, najbliżsi również tylko ten jeden niewydarzony z sąsiedniej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam i ja! ja to dopiero Wam opowiem, ale dopiero dzisiaj po 13° bo wczesniej nic nei jest pewne.... wtedy wam wlos na glowie sie zjerzy!!!!! Czupurku - pamietasz???? dalabys rade do 12°????? (nie prosilabym gdyby nie bylo to pilne) Didi - zdrowka zycze!!!! i Malenstwu tez! ZADZWOŃ DO MNIE - tel. masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 od 12stego tygodnia (a teraz jest 19sty) samopoczucie bardzo dobre to ty już prawie na półmetku dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego. Czas leci a ja się miotam z wyborem projektu. A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?). Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego. Czas leci a ja się miotam z wyborem projektu. A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?). Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego. Czas leci a ja się miotam z wyborem projektu. A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?). Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego. Czas leci a ja się miotam z wyborem projektu. A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?). Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wlasnie przyszlo do mojej pani architekt pismo z wodociagow po 3 miesiacach ze nie wydadza mi warunkow dopoki wlasciciel sieci nie przekaze im sieci na ich warunkach Pomocy co z tym robic jak oni latami nie dojda do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Coś się dzieje. Najpierw nie mogłam wysłać teraz nie mogę usunąć post Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts