Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam i ja po urlopie :(

fajnie było ale się skończyło :wink:

czupurku rzeczywiście masz fajnego sąsiada :o rozumiem że z chęcią wydałby zakaz szczekania psom :o W temacie sąsiad i pies, to też mam takiego jednego na ulicy obecnie zamieszkiwanej. Puszcza na ulicę luzem i bez kagańca rotwailera, pies biega sobie gdzie chce a właściciele siedzą w domu. Kilka razy stanęłam dęba jak nagle wyrósł koło mnie ten pies, nie mówiąc już o córce. Na wszelkie prośby odpowiada że to łagodny pies...nie mam ochoty juz z nim gadać bo jak widze ten wzrok tęskniący za rozumem to :x teraz to będę wzywała mundrowych.

No to tez się wyżaliłam :lol:

Pozdrawiam wszystkich stałych i nowych bywalców :D

A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest:

W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem.

witam czwarteczkowo

... ta niektórych sąsiadów to, powinni wywozić na bezludną wyspę :evil:

przyp@$#@#% do wszystkiego się potrafią, nie tylko koloru elewacji...

U nas sąsiad "nudzący się emeryt" czatował kiedyś na Roberta zimą pod domem i zwrócił mu uwagę, że nie zamykamy okien przed wyjściem z domu i ciepło ucieka.

Byliśmy kiedyś u tego pana w domu to on nie otwiera okien od jesieni do wiosny :o Asia

U nas sąsiad "nudzący się emeryt" czatował kiedyś na Roberta zimą pod domem i zwrócił mu uwagę, że nie zamykamy okien przed wyjściem z domu i ciepło ucieka.

Byliśmy kiedyś u tego pana w domu to on nie otwiera okien od jesieni do wiosny :o Asia

super :lol: :lol: :lol:

a ten dom o który będą się sądzić to chyba specjalnie pojadę zobaczyć :roll:

A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest:

W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem.

Mnie kiedyś aptekarz sprzedał mocniejszy antybiotyk dla dziecka. Doszłam do domu zalałam wodą zawiesinę i rozpuszczałam a tu dzwonek do drzwi i ... :o aptekarz pod drzwiami z właściwym lekarstwem w ręku. Przepraszał i takie tam. Szczęśliwy, że nie zdążyłam podać. Oczywiście nic nie dopłacałam. :lol: Asia

Witam i ja!

ja to dopiero Wam opowiem, ale dopiero dzisiaj po 13° bo wczesniej nic nei jest pewne.... wtedy wam wlos na glowie sie zjerzy!!!!! :oops: :evil: :x :evil:

Czupurku - pamietasz???? dalabys rade do 12°????? (nie prosilabym gdyby nie bylo to pilne)

Didi - zdrowka zycze!!!! i Malenstwu tez! :wink:

ZADZWOŃ DO MNIE - tel. masz na priv

Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego.

Czas leci a ja się miotam z wyborem projektu.

A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?).

Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian :lol: Asia

Nie wiecie może którzy archtekci projektują bardziej nowocześnie i przerobili by z zewnątrz Powabnego.

A jeszcze, żeby było śmieszniej to murator podawał przybliżony koszt budowy domu. Zaglądam ostatnio a tu wszystkie domy średnio o 50 tyś. droższe i nie wiem z czego to wynika (czy coś więcej teraz doliczają?).

Robert już się przyzwyczaił, że będzie przestronny a ja kombinuję dalej. Faceci jednak nie lubią żadnych zmian :lol: Asia