jolly 17.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nudze sie i denerwuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nudze sie i denerwuje... do 13 jeszcze sporo czasu...może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy mozecie mi podac numer telefonu do wodociagow goleniowskich albo gryfinskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy mozecie mi podac numer telefonu do wodociagow goleniowskich albo gryfinskich proszę bardzo coś znalazłam Wodociągi Zachodniopomorskie Sp. z o.o. ul.Pierwszej Brygady 8-10 72-100 Goleniów tel: +48(0)91-418-44-31 wew.124 fax: +48(0)91-418-24-54 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 17.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam grupkę, sporo lektury nazbierało się przez długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy mozecie mi podac numer telefonu do wodociagow goleniowskich albo gryfinskich proszę bardzo coś znalazłam Wodociągi Zachodniopomorskie Sp. z o.o. ul.Pierwszej Brygady 8-10 72-100 Goleniów tel: +48(0)91-418-44-31 wew.124 fax: +48(0)91-418-24-54 e-mail: [email protected] Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 otwierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 i znowu się zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 i nikt nie może naprawić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 to oznacza że otwarcie nowej strony to ciężka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 i dalej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 może admin pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 17.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Podaje tel.do p.SZYŁKO z wodociagow GOLENIOW ,bardzo mily pan 510 225 802.Moze pomoze cos w Twojej sprawie BRYTA albo doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 miłego popołudnia do jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest: W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem. Mnie kiedyś aptekarz sprzedał mocniejszy antybiotyk dla dziecka. Doszłam do domu zalałam wodą zawiesinę i rozpuszczałam a tu dzwonek do drzwi i ... aptekarz pod drzwiami z właściwym lekarstwem w ręku. Przepraszał i takie tam. Szczęśliwy, że nie zdążyłam podać. Oczywiście nic nie dopłacałam. Asia niestety, to nie do końca życzlwośc tylko dbanie o własną d.... jeżeli w kontroli na koniec dnia wychodzi im co innego wydane a co innego na recepcie to mają obowiązek zrobić wszystko, żeby to naprawić. To dlatego na recepcie pisze się dokładny adres chorego, w przypadku dzieci wiek itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam i ja po urlopie fajnie było ale się skończyło czupurku rzeczywiście masz fajnego sąsiada rozumiem że z chęcią wydałby zakaz szczekania psom W temacie sąsiad i pies, to też mam takiego jednego na ulicy obecnie zamieszkiwanej. Puszcza na ulicę luzem i bez kagańca rotwailera, pies biega sobie gdzie chce a właściciele siedzą w domu. Kilka razy stanęłam dęba jak nagle wyrósł koło mnie ten pies, nie mówiąc już o córce. Na wszelkie prośby odpowiada że to łagodny pies...nie mam ochoty juz z nim gadać bo jak widze ten wzrok tęskniący za rozumem to teraz to będę wzywała mundrowych. No to tez się wyżaliłam Pozdrawiam wszystkich stałych i nowych bywalców to podziwiam twoją cierpliwość. w zasadzie już za pierwszym razem powinnaś zadzwonić i złożyć skargę. nawet gdyby rottweilery nie były na liście ras niebezpiecznych to na ulicy mają obowiązek być na smyczy i w kagańcu. Puszczanie takiego psa bez opieki to przestępstwo, nie wykroczenie. Chowanie psa rasy niebezpiecznej nakłada na niego wiele obowiązków (np. odpowiednie ogrodzenie). Jak facetowi odbiorą psa i urządzą proces w sądzie to może sam złagodnieje.... Nic tak nie przemawia do wyobraźni jak spory wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Podaje tel.do p.SZYŁKO z wodociagow GOLENIOW ,bardzo mily pan 510 225 802.Moze pomoze cos w Twojej sprawie BRYTA albo doradzi Dzieki zapisalam Dodzwonilam sie do goleniowskich wodociagow i ich prawnika . Jeszcze czekam az wszyscy wroca z wakacji i jak nic dalej sie nie zmieni ( bo moje warunki sa przygotowane ale nie chca mi ich wydac do czasu podpisania umowy osoby ktora budowala wodociag a wodociagami ) to sprobuje z prawnikiem ale czy to cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam co tu sie dzisiaj dzieje nic nie mozna wysłac ani przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam co tu sie dzisiaj dzieje nic nie mozna wysłac ani przeczytać eee, można i wysłać i przeczytać, tylko nowej stronki otworzyć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 17.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam, Czy u mnie sie cos zbiesilo czy Wy tez nie mozecie otworzyc stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts