delf 17.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest: W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem. Podejrzewam, że zrobiła to z ulgi, że jednak dobrze był lek wydany, trochę sie ocieram o środowisko apteczne i wiem, że bardzo krótka droga od źle wydanego leku, przez tragiczne skutki, na sądowych konsekwencjach kończąc. Ale miło, że była miła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 17.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Brawo Delf otworzyłaś stronkę! a dzis były z tym duże problemy. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Brawo Delf otworzyłaś stronkę! a dzis były z tym duże problemy. ula Spoko, trzeba było dać znać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 podciągnę bo zniknęliśmy z ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam wieczorkiem byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam wieczorkiem byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? miraśka, a tak właściwie to męczysz się z tą swoją poprzednią ekipą czy masz nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam wieczorkiem byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? miraśka, a tak właściwie to męczysz się z tą swoją poprzednią ekipą czy masz nową? włąściwie nie mam problemów ze swoja ekipa może pomyliłes mnie z Dzióbkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witam wieczorkiem byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? miraśka, a tak właściwie to męczysz się z tą swoją poprzednią ekipą czy masz nową? włąściwie nie mam problemów ze swoja ekipa może pomyliłes mnie z Dzióbkiem upps.. a to przepraszam..... chyba faktycznie pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.08.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam porannie. Ciężko się przedrzec przez posty. Kiedy Wy macie czas tak dużo pisac? Dla mnie doba jest za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.08.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam raniutko ja dla mnie Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.08.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.08.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam raniutko ja dla mnie Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac Ja z kolorem okien zrobiłam tak: wiedziałam na 100% jakie chcę drzwi i do koloru drzwi dobrałam kolor okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja z kolorem okien zrobiłam tak: wiedziałam na 100% jakie chcę drzwi i do koloru drzwi dobrałam kolor okien bardzo dobra metoda! ja zrobiłam odwrotnie i teraz nie wiem co wybrać do okien w kolorze złoty dąb problem jest złożony bo ja bym wolała drzwi drewniane a mąż nie no i jedyne co nam pasuje kolorystycznie do tego złotego dębu a nie będącego drewnem to drzwi Gerda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to podziwiam twoją cierpliwość. w zasadzie już za pierwszym razem powinnaś zadzwonić i złożyć skargę. nawet gdyby rottweilery nie były na liście ras niebezpiecznych to na ulicy mają obowiązek być na smyczy i w kagańcu. Puszczanie takiego psa bez opieki to przestępstwo, nie wykroczenie. Chowanie psa rasy niebezpiecznej nakłada na niego wiele obowiązków (np. odpowiednie ogrodzenie). Jak facetowi odbiorą psa i urządzą proces w sądzie to może sam złagodnieje.... Nic tak nie przemawia do wyobraźni jak spory wydatek. cierpliwość już dawno się skończyła w zeszłym roku dostał parę mandatów i na jakiś czas był spokój. Jestem po rozmowie z dzielnicowym, który powiedział że nie ma problemu na każdy telefon podjadą i będą robić z panem porzadek. Sąsiad został ostrzeżony, raptem pies został wyposażony w kaganiec i jest wyprowadzany na spacer...ale nadal bez smyczy. Efekt tego jest taki że na razie jest spokój. No i już się nie znamy z sąsiadem...nie poznaje mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 tak to niestety bywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam I mamy juz piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja z kolorem okien zrobiłam tak: wiedziałam na 100% jakie chcę drzwi i do koloru drzwi dobrałam kolor okien bardzo dobra metoda! ja zrobiłam odwrotnie i teraz nie wiem co wybrać do okien w kolorze złoty dąb problem jest złożony bo ja bym wolała drzwi drewniane a mąż nie no i jedyne co nam pasuje kolorystycznie do tego złotego dębu a nie będącego drewnem to drzwi Gerda ooooo właśnie u mnie jest podobnie podoba mi sie złoty dąb i orzech drzwi drewniane kosztują więcej niz brama garazowa więc skupilam sie na gerdzie i jest fakt odcień który pasuje do tego drugi kolor to orzech i tu juz sprawa zaczyna sie komplikowac brak odcienia drzwi w tym kolorze ( bramy które mnie interesuja wystepują w obydwu kolorystykach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts