Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

A ja powiem wam jaki wczoraj spotkał mnie miły gest:

W poniedziałek byliśmy w galaxy (dziecko wyrosło z bucików) i przy okazji zaszłam do tamtejszej apteki (żadko jestem w galaxy więc nie wiem ile jest tam aptek, ale chodzi o tą co się wchodzi przez kosmetyczny) i kupowałam lek (hormon na ciążę). Pan dwa razy zapytał mnie jaki rodzaj tabletek biorę podjęzykowe czy te inne. Powiedziałam, że podjęzykowe i takowe mi sprzedał. W dniu wczorajszym ok godz. 20stej telefon. Pani właśnie z tej apteki z troską w głosie: czy to Pani kupowała lek? Tak. A jakie pani bierze te leki, bo z dawkowania wynikałoby, że nie podjęzykowe tylko te drugie. Ja jej na to, że podjęzykowe. No to ona uspokojona zaczęła wypytywać dlaczego biorę hormony, jak się czuję, która ciąża i życzyła wszystkiego dobrego. Szok! Aż łzy miałam w oczach, że ktoś zainteresował się moim zdrowiem.

Podejrzewam, że zrobiła to z ulgi, że jednak dobrze był lek wydany, trochę sie ocieram o środowisko apteczne i wiem, że bardzo krótka droga od źle wydanego leku, przez tragiczne skutki, na sądowych konsekwencjach kończąc. Ale miło, że była miła. :D

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam wieczorkiem :lol: byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba :lol: jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? :lol:

witam wieczorkiem :lol: byłam pewna ,że dopiero jutro pracusie pojawią się na budowie- w tydzień po zalaiu stropu a tu niespodzianka-byli dzisiaj ,rozszalowali boki-wieńce,zdjęli część szalunków w środku no i od nowa bałagania-w dobrym słowa znaczeniu -a za tydzień ma przyjechac ponoć więźba :lol: jestem ciekawa czy się wyrobia z murowaniem? :lol:

miraśka, a tak właściwie to męczysz się z tą swoją poprzednią ekipą czy masz nową? :roll:

miraśka, a tak właściwie to męczysz się z tą swoją poprzednią ekipą czy masz nową? :roll:

włąściwie nie mam problemów ze swoja ekipa :lol: może pomyliłes mnie z Dzióbkiem :lol:

włąściwie nie mam problemów ze swoja ekipa :lol: może pomyliłes mnie z Dzióbkiem :lol:

upps.. :oops: a to przepraszam..... chyba faktycznie pomyliłem :oops:

Witam raniutko ja dla mnie :D

Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała

a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy

aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac

Witam raniutko ja dla mnie :D

Miraśka zgadzam sie pogoda nam sprzyjała

a teraz siedzę nad kolorem okien czekam na wycenę z M&S podobaja mi sie dwa kolory i nie mogę wybrać ech dylematy

aaaa włąściwie to ja też czekam na więźbę Elgeron może sie nie wyrobić bo conajmniej 3 osoby znam które w jednym czasie będą jej potrzebowac

Ja z kolorem okien zrobiłam tak: wiedziałam na 100% jakie chcę drzwi i do koloru drzwi dobrałam kolor okien

Ja z kolorem okien zrobiłam tak: wiedziałam na 100% jakie chcę drzwi i do koloru drzwi dobrałam kolor okien

bardzo dobra metoda! ja zrobiłam odwrotnie i teraz nie wiem co wybrać do okien w kolorze złoty dąb :roll:

problem jest złożony bo ja bym wolała drzwi drewniane a mąż nie :roll: no i jedyne co nam pasuje kolorystycznie do tego złotego dębu a nie będącego drewnem to drzwi Gerda :roll:

to podziwiam twoją cierpliwość. w zasadzie już za pierwszym razem powinnaś zadzwonić i złożyć skargę. nawet gdyby rottweilery nie były na liście ras niebezpiecznych to na ulicy mają obowiązek być na smyczy i w kagańcu. Puszczanie takiego psa bez opieki to przestępstwo, nie wykroczenie. Chowanie psa rasy niebezpiecznej nakłada na niego wiele obowiązków (np. odpowiednie ogrodzenie). Jak facetowi odbiorą psa i urządzą proces w sądzie to może sam złagodnieje.... Nic tak nie przemawia do wyobraźni jak spory wydatek.

cierpliwość już dawno się skończyła :roll: w zeszłym roku dostał parę mandatów i na jakiś czas był spokój. Jestem po rozmowie z dzielnicowym, który powiedział że nie ma problemu na każdy telefon podjadą i będą robić z panem porzadek. Sąsiad został ostrzeżony, raptem pies został wyposażony w kaganiec i jest wyprowadzany na spacer...ale nadal bez smyczy. Efekt tego jest taki że na razie jest spokój. No i już się nie znamy z sąsiadem...nie poznaje mnie :lol:

bardzo dobra metoda! ja zrobiłam odwrotnie i teraz nie wiem co wybrać do okien w kolorze złoty dąb :roll:

problem jest złożony bo ja bym wolała drzwi drewniane a mąż nie :roll: no i jedyne co nam pasuje kolorystycznie do tego złotego dębu a nie będącego drewnem to drzwi Gerda :roll:

ooooo właśnie u mnie jest podobnie podoba mi sie złoty dąb i orzech drzwi drewniane kosztują więcej niz brama garazowa :o :o :o więc skupilam sie na gerdzie i jest fakt odcień który pasuje do tego

drugi kolor to orzech i tu juz sprawa zaczyna sie komplikowac :D brak odcienia drzwi w tym kolorze ( bramy które mnie interesuja wystepują w obydwu kolorystykach)