monka 18.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ooooo właśnie u mnie jest podobnie podoba mi sie złoty dąb i orzech drzwi drewniane kosztują więcej niz brama garazowa więc skupilam sie na gerdzie i jest fakt odcień który pasuje do tego drugi kolor to orzech i tu juz sprawa zaczyna sie komplikowac brak odcienia drzwi w tym kolorze ( bramy które mnie interesuja wystepują w obydwu kolorystykach) z drzwiami drewnianymi i złotym dębem to jest tak... np. drzwi z Cal-a wyceniono mi na ok. 3400 (z dopłatą za zamek listwowy). Natomiast jesli chodzi o kolor to zaczynają się schody bo w sośnie, tańszej wersji którą mi wyceniono, kolor z złoty dąb jest praktycznie nieosiągalny....wychodzi taki sraczkowaty można je zrobić w dębie ale cena jest o wiele wyższa i znacznie przekracza mój bużet na drzwi. Co do orzecha to znajoma kupiła drzwi z włókna szklanego Pol-skone. Kacha o których drzwiach Gerdy myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale czy kolory powiedzmy dab u jednej i innej firmy wyglada chodzby podobnie czy sa duze roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zastanawiam sie czy jest mozliwe za to ze wodociagi nie wywiazuja sie z umowy (wedlug regulaminu maja 30 dni ) na wydanie warunkow probowac uzyskac jakas bonifikate (chodzi mi o oplate przylaczeniowa ) czy takiej nie ma jak przy energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich, PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową. Czy ktoś z Was sprawdzał w ostatnim tygodniu ceny porothermu? Czekam na wycenę z jednego miejsca i chciałabym porównać i jeśli ktoś już zrobił takie zestawienie to może mógłby udostępnić? pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale czy kolory powiedzmy dab u jednej i innej firmy wyglada chodzby podobnie czy sa duze roznice wszystko zależy od użytego materialu...wiadomo farby czy bejce mogą się różnić odcieniami. Dąb a złoty dąb to też duża różnica Martelia czy to znaczy że już zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich, PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową. Czy ktoś z Was sprawdzał w ostatnim tygodniu ceny porothermu? Czekam na wycenę z jednego miejsca i chciałabym porównać i jeśli ktoś już zrobił takie zestawienie to może mógłby udostępnić? pozdrawiam Marta MOj kier.budowy tel. 601774452.Mozesz powiedziec ze masz tel od Moniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 tak zaczynamy! Od 07.08.06 mamy pozwolenie i teraz kredyt, woda, prąd no i materiał, a później czysta przyjemność Kto u Ciebie jest kierbudem i skąd braliście więźbę? Mam jeszcze jeden problem : w 2003 wybudowałam deszczówkę, a teraz nie mogę się do niej podłączyć Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 tak zaczynamy! No to ruszy maszyna super wiadomość więźbę braliśmy przez Promix a ten jak wiesz miał/ma ostatnio problemy kierbuda nie polecę, w sumie nic do niego nie mam ale mógłby być bardziej zaangażowany A co z tą deszczówką? czemu nie możesz się podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witajcie w piatek Czy korzystaliscie z jakis osob lub firm dokonujacych wyceny gruntu ?? .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witajcie w piatek Czy korzystaliscie z jakis osob lub firm dokonujacych wyceny gruntu ?? .:MaTaM:. Nam wycene ziemi do kredytu robil p.Rąbel tel.43 39 935, 602 710 646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 tak zaczynamy! Od 07.08.06 mamy pozwolenie i teraz kredyt, woda, prąd no i materiał, a później czysta przyjemność Kto u Ciebie jest kierbudem i skąd braliście więźbę? Mam jeszcze jeden problem : w 2003 wybudowałam deszczówkę, a teraz nie mogę się do niej podłączyć Co z tym zrobić? Gratulki Tez tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witajcie w piatek Czy korzystaliscie z jakis osob lub firm dokonujacych wyceny gruntu ?? .:MaTaM:. Nam wycene ziemi do kredytu robil p.Rąbel tel.43 39 935, 602 710 646 Ile placi sie za wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witajcie w piatek Czy korzystaliscie z jakis osob lub firm dokonujacych wyceny gruntu ?? .:MaTaM:. Nam wycene ziemi do kredytu robil p.Rąbel tel.43 39 935, 602 710 646 Ile placi sie za wycene Nie pamietam dokladnie ale chyba 700zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 tak zaczynamy! No to ruszy maszyna super wiadomość więźbę braliśmy przez Promix a ten jak wiesz miał/ma ostatnio problemy kierbuda nie polecę, w sumie nic do niego nie mam ale mógłby być bardziej zaangażowany A co z tą deszczówką? czemu nie możesz się podłączyć? Bo gmina npisała pismo, w momencie jak poszliśmy po uzgodnienia, pozwolenia itp., że jest za mała przepustowość !!!! A z tego co wiem to korzystają z niej dwa lub trzy domy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dokladnie za wycene ziemi wzial 680zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Bo gmina npisała pismo, w momencie jak poszliśmy po uzgodnienia, pozwolenia itp., że jest za mała przepustowość !!!! A z tego co wiem to korzystają z niej dwa lub trzy domy!!!! to koniecznie wysmarujcie paszkwila albo lepiej osobiście udajcie się na rozmowę. Przecież to skandal sami ją zbudowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A Banki czy ich wycena jest rzetelna i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Bo gmina npisała pismo, w momencie jak poszliśmy po uzgodnienia, pozwolenia itp., że jest za mała przepustowość !!!! A z tego co wiem to korzystają z niej dwa lub trzy domy!!!! to koniecznie wysmarujcie paszkwila albo lepiej osobiście udajcie się na rozmowę. Przecież to skandal sami ją zbudowaliście Najgorsze jest to ze nic w naszym kraju sie nie zmienia Nie dosyc ze czlowiek chce dac prace i placic podatki to mu jeszcze klody pod nogi A na wodociagi w Szczecinie to juz mam uczulenie i mie skreca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 18.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam wszytkich, prace budowlane ruszyły pełną parą. Przy niwelacji terenu pracownicy natrafili na gniazdo os w ziemi, dwóch osy dopadły ale już z nimi dobrze.Widok jak z filmu z podziemi kilkadzieisiąt może więcej os wylatuje i pełny atak na koparkę. Koparkowy wykazał się dobrym charakterem w nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 18.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A Banki czy ich wycena jest rzetelna i ile kosztuje My mielismy namiary na tego rzeczoznawce z banku w ktorym bralismy kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts