Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanie do posiadaczy bidetów wiszących:

jaki macie rozstaw zaworów ciepłej i zimnej wody, tak na oko, bardziej 14 cm, czy 36 cm? Wystaja wam wężyki z bidetu na zewnątrz? Bo okazuje sie, że mi zamontowali "typowy", do którego pasuje 1 (słownie: jeden) model bidetu z Koła, oczywiście nie ten, z którego mam już zamontowany wc. :evil:

Zrywać kafle, czy kupować nową serię wc i bidet....?

czyżby z tego wniosek ,żeby kupić bidet i wc przed zakładaniem wody???-poradź Delf

witam wszystkich-może chce ktos przysposobic lenia,który zadomowił sie u mnie i za cholere nie chce odejść a tu tyle roboty :lol:

nie przed zakładaniem wody, ale przynajmniej podczas montażu "geberitów" (to znaczy tych wieszaków pod wc i bidet).

węzyki powinny być schowane pod bidetem, rany julek co to było by za dziwadło z wężykami wystającymi :o

A drzwi i bramę też montowaliście od razu tzn. razem z oknami?? Drzwi to nie jest problem, ale brama to musi być montowana do otynkowanego od wewnątrz garażu?

Zwróć uwagę na wysokości podłogi - brama powinna byc zamontowana na wysokości uwzględniającej gres (lub np. marmur :D ) na podłodze garażu.

Im więcej wykończony garaż tym mniej zabrudzona brama garażowa i jej napęd.

delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę :D

Hejka

Problem ze strona wynika z blednego formatowania stron czyli system wylicza ze powinno byc np 100 stron a w rzeczywistosci jest 99 wiec jak sie przechodzi na strone napstepna to pokazuje ze jej nie ma. Identycznie podczas odwolywania sie do tepicu bezposrednio z numerem postu wyliczana jest strona na ktorej teoretycznie powinna byc on umieszczony i tez powstaje blad. Taka sytuacja sie dzieje tylko albo glownie przy duzych watkach jak nasz oraz przy granicy przechodzenia na nowa strone.

Rozwiazaniem jest przejscie do topicu bezposrednio i wejscie na przedostatnia strone na ktorej zapewniam was sa ostatnie wiadomosci. Ewentualnie jak sie przeczyta posty to sprobowac pojsc dalej i jak cos bedzie to oznacza ze ta granica zostala przekroczona.

.:MaTam:.

PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową.

Ja brałam ze "Sławlandu" i jestem zadowolona, więźba była chwalona przez cieśli ale zamawiac trzeba z, co najmniej, cztero a nawet sześciotygodniowym wyprzedzeniem.

Czy to jest gdzies w Szczecinie

w Szczecinie za Urzędem Celnym :)

Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym...

Niestety, ja nie.

Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!!

Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert.

Dostalam od dziewczyn telefon do pana z goleniowskich wodociagow ponoc sympatyczny nazywa sie Szylko tel 510225802

Sprubuj zadzwonic do konkurencyjnych wodociagow np gryfinskich itp ze masz taki problem i czy u nich to sie praktykuje to moze skieruja cie do ich prawnika i wtedy wez telefon od niego