szydas 19.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A u mnie jeszcze w cenie branzysta bo podnosze dach o 5 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mi sie teraz strona otwiera ale z 2 dni temu to mialam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę he, he, chcesz o tym porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzięki wszystkim. Teraz będzie nam łatwiej się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.08.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mam pytanie do posiadaczy bidetów wiszących: jaki macie rozstaw zaworów ciepłej i zimnej wody, tak na oko, bardziej 14 cm, czy 36 cm? Wystaja wam wężyki z bidetu na zewnątrz? Bo okazuje sie, że mi zamontowali "typowy", do którego pasuje 1 (słownie: jeden) model bidetu z Koła, oczywiście nie ten, z którego mam już zamontowany wc. Zrywać kafle, czy kupować nową serię wc i bidet....? czyżby z tego wniosek ,żeby kupić bidet i wc przed zakładaniem wody???-poradź Delf witam wszystkich-może chce ktos przysposobic lenia,który zadomowił sie u mnie i za cholere nie chce odejść a tu tyle roboty nie przed zakładaniem wody, ale przynajmniej podczas montażu "geberitów" (to znaczy tych wieszaków pod wc i bidet). węzyki powinny być schowane pod bidetem, rany julek co to było by za dziwadło z wężykami wystającymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.08.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A drzwi i bramę też montowaliście od razu tzn. razem z oknami?? Drzwi to nie jest problem, ale brama to musi być montowana do otynkowanego od wewnątrz garażu? Zwróć uwagę na wysokości podłogi - brama powinna byc zamontowana na wysokości uwzględniającej gres (lub np. marmur ) na podłodze garażu. Im więcej wykończony garaż tym mniej zabrudzona brama garażowa i jej napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę Hejka Problem ze strona wynika z blednego formatowania stron czyli system wylicza ze powinno byc np 100 stron a w rzeczywistosci jest 99 wiec jak sie przechodzi na strone napstepna to pokazuje ze jej nie ma. Identycznie podczas odwolywania sie do tepicu bezposrednio z numerem postu wyliczana jest strona na ktorej teoretycznie powinna byc on umieszczony i tez powstaje blad. Taka sytuacja sie dzieje tylko albo glownie przy duzych watkach jak nasz oraz przy granicy przechodzenia na nowa strone. Rozwiazaniem jest przejscie do topicu bezposrednio i wejscie na przedostatnia strone na ktorej zapewniam was sa ostatnie wiadomosci. Ewentualnie jak sie przeczyta posty to sprobowac pojsc dalej i jak cos bedzie to oznacza ze ta granica zostala przekroczona. .:MaTam:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 trobe priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 PILNIE POSZUKUJĘ : kierownika budowy (proszę o namiary spoza listy) oraz namiarów gdzie zamówić więźbę dachową. Ja brałam ze "Sławlandu" i jestem zadowolona, więźba była chwalona przez cieśli ale zamawiac trzeba z, co najmniej, cztero a nawet sześciotygodniowym wyprzedzeniem. Czy to jest gdzies w Szczecinie w Szczecinie za Urzędem Celnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 no to pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No to ja tez pozdrawiam niedzielnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 20.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A ja mam niedzielny problem Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym, a dokładniej: w gminie Dobra mam problem z uzbrojeniem działki w wodę. Czy ktoś może pomóc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 trobe priv Bodekku, odebrałam, dziękuję. Szokująca różnica w stosunku do mojej oferty z EMKI. W którym roku robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A ja mam niedzielny problem Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym, a dokładniej: w gminie Dobra mam problem z uzbrojeniem działki w wodę. Czy ktoś może pomóc ?? A jakie sa tam wodociagi szczecin czy goleniow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 20.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Goleniów, ale z uwagi na charakter działki, tj rolna (bo wygasł plan zagospodarowania) gmina Dobra chce się wymigać z podpisania porozumienia na wode i kanalizę. HELP Aż cisną się na usta słowa powszechnie uznane za nieparlamentarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dostalam od dziewczyn telefon do pana z goleniowskich wodociagow ponoc sympatyczny nazywa sie Szylko tel 510225802 Sprubuj zadzwonic do konkurencyjnych wodociagow np gryfinskich itp ze masz taki problem i czy u nich to sie praktykuje to moze skieruja cie do ich prawnika i wtedy wez telefon od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts