bryta 20.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Czyzbysmy mieli prawnika na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Odpiszę na priv. Chodzi o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę Hejka Problem ze strona wynika z blednego formatowania stron czyli system wylicza ze powinno byc np 100 stron a w rzeczywistosci jest 99 wiec jak sie przechodzi na strone napstepna to pokazuje ze jej nie ma. Identycznie podczas odwolywania sie do tepicu bezposrednio z numerem postu wyliczana jest strona na ktorej teoretycznie powinna byc on umieszczony i tez powstaje blad. Taka sytuacja sie dzieje tylko albo glownie przy duzych watkach jak nasz oraz przy granicy przechodzenia na nowa strone. Rozwiazaniem jest przejscie do topicu bezposrednio i wejscie na przedostatnia strone na ktorej zapewniam was sa ostatnie wiadomosci. Ewentualnie jak sie przeczyta posty to sprobowac pojsc dalej i jak cos bedzie to oznacza ze ta granica zostala przekroczona. .:MaTam:. a po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Odpiszę na priv. Chodzi o poradę. Ok. Teraz wychodzimy ale jak wrócimy to zajrzę. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Swietna sprawa jak sie zna przepisy a tak to urzedy czytaj (np wodociagi ) leca z toba w kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama super! do tego mamy dziś 12 rocznice ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Hm, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja żałuję, że nie jestem prawnikiem. Już zastanawiałam się nad studiami zaocznymi, tylko skąd wziąc na to czas? Już teraz doba dla mnie za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama super! Didi, mimo wszystko lepiej tak intensywnie nie fikaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama super! do tego mamy dziś 12 rocznice ślubu To gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Hm, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja żałuję, że nie jestem prawnikiem. Już zastanawiałam się nad studiami zaocznymi, tylko skąd wziąc na to czas? Już teraz doba dla mnie za krótka. Tez dla mnie jest za krotka a najgorsze ze czas tak szybko leci jak pomysle ze to juz prawie wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tez dla mnie jest za krotka a najgorsze ze czas tak szybko leci jak pomysle ze to juz prawie wrzesien He, he, poczekaj Bryta, jak dojdziesz do mojego wieku. Czas pędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Hm, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja żałuję, że nie jestem prawnikiem. Już zastanawiałam się nad studiami zaocznymi, tylko skąd wziąc na to czas? Już teraz doba dla mnie za krótka. ja oprócz tego, że jestem księgową to chciałabym być: prawnikiem lekarzem dentystą muzykiem informatykiem gdy budowałam - inż budownictwa podróżnikiem prezenterką tv lub sławną aktorką architektem dekoratorem wnętrz itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tez dla mnie jest za krotka a najgorsze ze czas tak szybko leci jak pomysle ze to juz prawie wrzesien He, he, poczekaj Bryta, jak dojdziesz do mojego wieku. Czas pędzi. Ja juz teraz powoli sie doluje ze to juz prawie trzydziecha na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tez dla mnie jest za krotka a najgorsze ze czas tak szybko leci jak pomysle ze to juz prawie wrzesien He, he, poczekaj Bryta, jak dojdziesz do mojego wieku. Czas pędzi. Ja juz teraz powoli sie doluje ze to juz prawie trzydziecha na karku No wiesz! Życie smakuje po czterdziestce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę Hejka Problem ze strona wynika z blednego formatowania stron czyli system wylicza ze powinno byc np 100 stron a w rzeczywistosci jest 99 wiec jak sie przechodzi na strone napstepna to pokazuje ze jej nie ma. Identycznie podczas odwolywania sie do tepicu bezposrednio z numerem postu wyliczana jest strona na ktorej teoretycznie powinna byc on umieszczony i tez powstaje blad. Taka sytuacja sie dzieje tylko albo glownie przy duzych watkach jak nasz oraz przy granicy przechodzenia na nowa strone. Rozwiazaniem jest przejscie do topicu bezposrednio i wejscie na przedostatnia strone na ktorej zapewniam was sa ostatnie wiadomosci. Ewentualnie jak sie przeczyta posty to sprobowac pojsc dalej i jak cos bedzie to oznacza ze ta granica zostala przekroczona. .:MaTam:. a po polsku? Po polsku nie wiem czy potraifie Jezeli pojawia sie ten zlowieszczy komunikat np po kliknieciu z linka w mailu to nalezy przejsc do naszego tematu bezposrednio z forum klikajac na przedostatnia w danym momencie strone. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Co do wyceny gruntu to podzwonilem troche i koszt od 300 do 350 zl (plus ewentualny Vat). Umowilem sie z jedna osoba na poniedzialek i na wtorek powinienem miec. Jezeli bede zadowolony to napisze o wpisane na liste, bo mysle ze przydaloby sie tez wpisane takiej kategorii mimo iz nie dotyczy bezposrednio budowy. .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts