S.P. 30.01.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Och jak ja już kce tego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.01.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Teska dziekuje bardzo Czupurek dziekuje bardzo Księgowa dziekuje bardzo ale na miescie posniegowa breja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 31.01.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Czy wy też macie problem z wejsciem na forum-muratora??? Dwa dni się starałem i nic,a teraz przypadkowo udało mi się wejść ze strony Maxa-a Bikosa melduje,że jest wsio oki A ja pausa 38,8 st.C-kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokoko czy jak tam ta grypa się zwie? Muszę zmienić chyba nicka bo ciągle sie przeziębiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 witam ja tez od wczoraj próbuje...dopiero teraz jakos drgnęło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.01.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 U mnei wczoraj nie działało ale dzisiaj już bez problemów. Miłego weekendu! Mariusz- cieszę się razem z Tobą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 31.01.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 ja tez miałem problem za stronami muratora może to odwilż a może ten słynny wirusik ale już się poprawiło jade zgarnąć śnieg ze stropu niech roztapia sie na dole pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 31.01.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Witajcie w sobotnie popołudnie! Wczoraj również walczyłam z dostaniem się na forum muratora. Dziś poszło jak po maśle i oby tak pozostało. Trzymajcie się ciepło! Miłej soboty i niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 ech....dziewczyny jutro do mnie wpłyniecie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 01.02.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Dziś lepiej 39,6 st.C Fajnie,że ma się ocieplić do 10 st.C snieg sam mi stopnieje ze stropu! No i luty 2004?? Teska-jakie są teraz ceny w Kościnie za 1 m./kw. działki bud? Bo moja działeczka bud. 600m.kw. na ul.Bocianiej(to prawie vis a vis Twej rezydencji)na samym wzniesieniu nie doczeka się chyba nastepcy tronu-te podwyżki zaczynaj być męczące!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Mariusz az wstyd sie przyznac ja nie wiem gdzie bociania jesli z drugiej strony i te działki nie sa uzbrojone to nie wiem....działki koło mnie to podobno 120 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 01.02.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Teska-jak to nie wiesz gdzie ta ulica jest?? Do Ciebie przed lasem skręt w prawo,a do mnie ostatnia w lewo(transf.prad.) i zaraz bez uzbrojenia!! Pogoda ???rewelacja od poniedziałku do piątku średnio 10 st.C ale z opadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 aaa....... jesssssuuuu tydzien opadów i na bank popłynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 01.02.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 aaa......................... gdzie płyniesz ??czyżby mały urlopik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 mariusz os drogi asfaltowej do siebie..... jest okropne błocko......a tydzien jeszcze opadów.....to nie wiem jak dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 01.02.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 witam w niedzielny wieczór ivette - skąd brałaś Euronit i jaki to dokładnie kolorek bo w folderku dla esówki jest tylko czerwień klasyczna i ciemnoczerwony na specjalne zamówienie zresztą pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.02.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Grapusek, Euronit ma ciemnoczerwony za dopłatą i dlatego wybrałam Braasa. Jak dobrze ponegocjowac to w HMB dają naprawdę dobre oferty. Moj braas kosztował tyle co Unibet!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 01.02.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Bikosa-jutro(niedziela),dziś(poniedziałek) stuknie/ął Tobie 200-tny post Ciekawe co się będzie działo u Ciebie na placu boju za 200 postów??Gratulejszyn:) Wtorek - interwiu w sprawie więźby.........chyba,że temp. nie spadnie?? Pierwszy raz mam taką temp.39.6st.C-można przeżyć-teraz jest lepiej-38st.C-Dzięki Wszystkim za wsparcie-te kwiaty,prezenty,sms-y,tel.,itd.Bez Was byłoby mi bardzo ciężko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam w nowym tygodniu... kolejne ciezkie pięć dni przed nami....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam serdecznie.Najpierw ostrzeżenie! Miałam w kompie tego wirusa, dlatego uważajcie na swoje komputery!!!!!Poza tym córeczka na feriach, więc musimy załatwić teraz w tym tygodniu jak najwięcej rzeczy.Dlatego pytam - gdzie jest największy wybów gniazdek i przełączników elektrycznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.02.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Mariusz r: gdybym wiedziała to poleciałabym do pracy wysłać Ci maila pocieszającego. Mam nadzieję, że jest lepiej? (witaminki, wapienko, ciepłe łózio). Poslusznie hlasim że wczoraj był sabat w Kościnie. Tylko Jasiu zakłócił (swą obecnością) tę, jakże doskonałą kobiecą harmonię. Antoniego nie traktujemy jeszcze jako mężczyznę - za wcześnie by nadawac mu rolę społeczną. Wszytkie panie wytarmosiły Antosia do imentu. Z ploteczek - Teska jest już bardzo atrakcyjnie zaawansowana w środku Podpłynięcie do działki nie zajęło wiele machnięć wiosłem. Latem Teska otwiera warsztaty dla pań domu - rzeźba w glinie i garncarstwo. Piec potrzebny. Idąc jej przykładem - u siebie na piachu zrobimy obóz dla twardzieli- pustynna burza , ewentualnie "ziarnko do ziarnka" - kurs dla oszczędnych gospodyń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts