Didi 20.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 delf, ty masz jakieś wtyki, bo tylko tobie ostatnio udaje się otworzyć stronkę Hejka Problem ze strona wynika z blednego formatowania stron czyli system wylicza ze powinno byc np 100 stron a w rzeczywistosci jest 99 wiec jak sie przechodzi na strone napstepna to pokazuje ze jej nie ma. Identycznie podczas odwolywania sie do tepicu bezposrednio z numerem postu wyliczana jest strona na ktorej teoretycznie powinna byc on umieszczony i tez powstaje blad. Taka sytuacja sie dzieje tylko albo glownie przy duzych watkach jak nasz oraz przy granicy przechodzenia na nowa strone. Rozwiazaniem jest przejscie do topicu bezposrednio i wejscie na przedostatnia strone na ktorej zapewniam was sa ostatnie wiadomosci. Ewentualnie jak sie przeczyta posty to sprobowac pojsc dalej i jak cos bedzie to oznacza ze ta granica zostala przekroczona. .:MaTam:. a po polsku? Po polsku nie wiem czy potraifie Jezeli pojawia sie ten zlowieszczy komunikat np po kliknieciu z linka w mailu to nalezy przejsc do naszego tematu bezposrednio z forum klikajac na przedostatnia w danym momencie strone. I tyle. hmm! ja na wyczucie właśnie tak robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow zależy kto co rozumie przez słowo sukces jak obserwuję świat i ludzi to dochodzę do wniosku, że to, że mam rodzinę, zdrową rodzinę, że się kochamy, że jesteśmy dla siebie podporą, że możemy sobie ufać to jest już w dzisiejszych czasach sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.08.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow zależy kto co rozumie przez słowo sukces jak obserwuję świat i ludzi to dochodzę do wniosku, że to, że mam rodzinę, zdrową rodzinę, że się kochamy, że jesteśmy dla siebie podporą, że możemy sobie ufać to jest już w dzisiejszych czasach sukces jak mawiał mój znajomy, pytany co uważa za swój największy sukces: Mieszkam w tym kraju 35 lat i jestem normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow zależy kto co rozumie przez słowo sukces jak obserwuję świat i ludzi to dochodzę do wniosku, że to, że mam rodzinę, zdrową rodzinę, że się kochamy, że jesteśmy dla siebie podporą, że możemy sobie ufać to jest już w dzisiejszych czasach sukces No wlasnie a u mnie wstyd sie przyznac ale przy tym tempie brak czasu na dzieci ( brak dziadkow przy sobie aby pomogli ) a i finanse szybko sie skorczylo jak bym przestala pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.08.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 co znowu sie dzieje...przeciez postow to tu ponad 600 stronek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.08.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 co znowu sie dzieje...przeciez postow to tu ponad 600 stronek jest trzeba delf poprosić, żeby coś napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.08.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Odpiszę na priv. Chodzi o poradę. Wysłałem wiadomość na priv. Mam nadzieję, że dojdzie bo nie zrobiłem kopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 20.08.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Szukam kogoś biegłego w prawie budowlanym... Niestety, ja nie. Sama szukam odpowiedzialnego prawnika, który może mi poradzic coś w kwetii spółdzielni mieszkaniowej. Czy ktoś pomoże?? Please!!!! Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Czyzbysmy mieli prawnika na forum Tak się trafiło, a trzeba było zostać lekarzem lub informatykiem Robert. Swietna sprawa jak sie zna przepisy a tak to urzedy czytaj (np wodociagi ) leca z toba w kulki Niby tak. Ale nie sposób znać się na wszystkim. Czasami praktyka jest ważniejsza w wielu kwestiach. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Mam pytanie do posiadaczy bidetów wiszących: jaki macie rozstaw zaworów ciepłej i zimnej wody, tak na oko, bardziej 14 cm, czy 36 cm? Wystaja wam wężyki z bidetu na zewnątrz? Bo okazuje sie, że mi zamontowali "typowy", do którego pasuje 1 (słownie: jeden) model bidetu z Koła, oczywiście nie ten, z którego mam już zamontowany wc. Zrywać kafle, czy kupować nową serię wc i bidet....? czyżby z tego wniosek ,żeby kupić bidet i wc przed zakładaniem wody???-poradź Delf witam wszystkich-może chce ktos przysposobic lenia,który zadomowił sie u mnie i za cholere nie chce odejść a tu tyle roboty nie przed zakładaniem wody, ale przynajmniej podczas montażu "geberitów" (to znaczy tych wieszaków pod wc i bidet). węzyki powinny być schowane pod bidetem, rany julek co to było by za dziwadło z wężykami wystającymi niestety, wejdź na strone Koła i przyjrzyj się bidetom, wszystkie tak wyglądaja, poza jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 WitamCzy kto natknšl się na produkty tej firmy w naszej okolicy? http://www.erfurt.com/erfurt/pl/produkte/vliesfaser/ A może wiecie gdzie jest duży wybór tapet szklanych w przystępnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Kosztuja za rolke 24,95 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama super! do tego mamy dziś 12 rocznice ślubu O! to gratulacje! My tez mamy 12 w tym roku ale 3 wrzesnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Kosztuja za rolke 24,95 euro A wiesz gdzie mozna je dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Od stycznia ponoc jest taki przepis ze nie wysyla sie zawiadomien do sasiadow o warunkach zabudowy i o pozwoleniu na budowe.Dowiedz sie dokladnie w Kolegium odwolawczym,nam powiedzieli ze gmina nie powinna wysylac o warunkach i jak dostalismy pozwolenie na budowe to juz nie szlo do sasiadow,adres i tel do kolegium znajdziesz w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 20.08.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam Co do nie wyswietlania stron to jest inny patent na to,mozna zmienic kolejnosc postów czyli zaczynając od najnowszych,ustawienie na dole strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Kosztuja za rolke 24,95 euro A wiesz gdzie mozna je dostac? Jest w katalogu Bauhaus w niemczech jest bardzo popularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 TOMADYNA to jest pelna nazwa: SAMORZADOWE KOLEGIUM ODWOLAWCZE UL.WALY CHROBREGO 4.NIE ZAPISALAM NR TEL.ALE TO ZNAJDZIESZ SOBIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Od stycznia ponoc jest taki przepis ze nie wysyla sie zawiadomien do sasiadow o warunkach zabudowy i o pozwoleniu na budowe.Dowiedz sie dokladnie w Kolegium odwolawczym,nam powiedzieli ze gmina nie powinna wysylac o warunkach i jak dostalismy pozwolenie na budowe to juz nie szlo do sasiadow,adres i tel do kolegium znajdziesz w internecie Dziekuję - jutro do nich dzwonię. Kontakt do SKO Szczecin może komuś jeszcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A co oni robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts