bryta 20.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Czy wodociagi tez im podlegaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 20.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witamposzukuje kontenera, magazynka, pakamery na budowę 2x3 3x3 m rejon Dołujepozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow zależy kto co rozumie przez słowo sukces jak obserwuję świat i ludzi to dochodzę do wniosku, że to, że mam rodzinę, zdrową rodzinę, że się kochamy, że jesteśmy dla siebie podporą, że możemy sobie ufać to jest już w dzisiejszych czasach sukces jak mawiał mój znajomy, pytany co uważa za swój największy sukces: Mieszkam w tym kraju 35 lat i jestem normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Starostwo w Policach samo wie, że wysyła się tylko do stron, których posiadanie może być naruszone poprzez inwestycję. W moim wypadku wysyłali tylko do gminy bo nieruchomość ma mieć wjazd z drogi gminnej. Innych sąsiadów nie powiadamiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Może mógłbym coś pomóc w kwestii tej spółdzielni mieszkaniowej - czego dotyczy problem? Robert. Odpiszę na priv. Chodzi o poradę. Wysłałem wiadomość na priv. Mam nadzieję, że dojdzie bo nie zrobiłem kopii Robert, dotarło, dziękuję. Zadzwonię jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale to juz 12 lat od doroslosci a mam wrazenie ze duzo nie zrobilam ,brak w kazdym razie duzych sukcesow zależy kto co rozumie przez słowo sukces jak obserwuję świat i ludzi to dochodzę do wniosku, że to, że mam rodzinę, zdrową rodzinę, że się kochamy, że jesteśmy dla siebie podporą, że możemy sobie ufać to jest już w dzisiejszych czasach sukces No wlasnie a u mnie wstyd sie przyznac ale przy tym tempie brak czasu na dzieci ( brak dziadkow przy sobie aby pomogli ) a i finanse szybko sie skorczylo jak bym przestala pracowac my też niestety musimy być samowystarczalni - dziadkowie 150km, a i finansowo możemy liczyć tylko na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Starostwo w Policach samo wie, że wysyła się tylko do stron, których posiadanie może być naruszone poprzez inwestycję. W moim wypadku wysyłali tylko do gminy bo nieruchomość ma mieć wjazd z drogi gminnej. Innych sąsiadów nie powiadamiali. a tak z ciekawości czy zmieniło (przyspieszyło) to u Ciebie termin wydania pozwolenia? Bo chyba właśnie o to w konsekwencji chodzi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Starostwo w Policach samo wie, że wysyła się tylko do stron, których posiadanie może być naruszone poprzez inwestycję. W moim wypadku wysyłali tylko do gminy bo nieruchomość ma mieć wjazd z drogi gminnej. Innych sąsiadów nie powiadamiali. a tak z ciekawości czy zmieniło (przyspieszyło) to u Ciebie termin wydania pozwolenia? Bo chyba właśnie o to w konsekwencji chodzi?! Teoretycznie mogło a w praktyce i tak musiałem ręcznie sprawę popychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Starostwo w Policach samo wie, że wysyła się tylko do stron, których posiadanie może być naruszone poprzez inwestycję. W moim wypadku wysyłali tylko do gminy bo nieruchomość ma mieć wjazd z drogi gminnej. Innych sąsiadów nie powiadamiali. Dzięki Mam nadzieję że w I tygodniu września złożę o pozwolenie . Ciekawe jak szybko w starostwie w Policach wydają pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.08.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie forumowiczów. Dzieci nie mamy więc z żonką trochę latamy , ale wieczór nadszedł i znów myślami tylko przy domku. MAM PYTANIE DO SZANOWNYCH FORMUMOWICZÓW. Czy ktoś się może orientuje na jaki przepis można się powołać by składając o pozwolenie na budowę uniknąć potrzeby wysyłania przez Starostwo zawiadomień do właścicieli sąsiadujących działek i tego całego czekania na zwrotki. Podobno jest taka możliwość że inwestor składa oświadczenie iż oddziaływanie inwestycji zamknie się w granicach działki i wtedy podobno Starostwo nie wysyła zawiadomień. Zależy mi na znalezieniu tego przepisu bym uderzał w Starostwie dokładnie i nie musiał błądzić. Starostwo w Policach samo wie, że wysyła się tylko do stron, których posiadanie może być naruszone poprzez inwestycję. W moim wypadku wysyłali tylko do gminy bo nieruchomość ma mieć wjazd z drogi gminnej. Innych sąsiadów nie powiadamiali. Dzięki Mam nadzieję że w I tygodniu września złożę o pozwolenie . Ciekawe jak szybko w starostwie w Policach wydają pozwolenia od 4 tygodni wzwyż. zależy do kogo trafi i ile będziesz wykazywał zainteresowania (telefony, wizyty....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 21.08.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.08.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 trobe priv Bodekku, odebrałam, dziękuję. Szokująca różnica w stosunku do mojej oferty z EMKI. W którym roku robiłeś? w 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.08.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 rozumiem, że jesteście w komplecie? jak piecho? ostatnio widziałam cię na stacji benzynowej, ale byłaś zajęta A która to była stacja ? Przez ostatni tydzień gosci u nas tyle było że spac nie było na czym. Najwięcej na raz to 10 sztuk. Nasz 'Maciupelek" waży 29 kg i mierzy w kłębie 57 cm i wciąż głodny. Pójdziem na spacer kiedyś to go Wam pokażem a na A4 czyli nestle i właśnie z jakąś kobitką byłaś, więc się nie wyrywałam 29kg? no nie powiem, do drobnych raczej nie należy przydreptaj i to, nie kiedyś, a wcześniej póki jeszcze szczeniowaty. bo jak przyjdziesz gdzy on będzie dorosły, to nie wiem czy się zgodzi z moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.08.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no to pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.08.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 toże witam i znowu cały tydzień przed nami pzodrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.08.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To ja też witam (chociaż raz nie zapomniałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? Widze ze energia budowlana cie rozpiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts